14 Yaşında Vücut Geliştirme

ben de basemode gibi düşünüyorum sırtı düzgün tuttuktan boy uzamasını etkileyeceğini düşünmüyorum

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şöyle olayı özet geçeyim o halde size. Aminoasit proteinin yapı taşıdır. Aynı zamanda kemik iliği gelişiminde kalsiyumla beraber en önemli gereçlerindendir. Genç biri tam büyüme döneminde kas kütlesini arttıracak şekilde idman yaparsa hem kemiğin uzayacağı alanı kasla sıkıştırmış olur , hem de iliğin alacağı aminoasit kas çalışımındaki parçalanmadan dolayı kasa gider. Dolayısıyla mevzu eğer dediğiniz gibi eklem olsaydı konu sakatlık riski üzerine oluşurdu. Spor salonlarında bile çok genç bireyler için şekillendirici idman programı düzenlenir. Vücut ağırlığıyla orantılı ağırlıklarla programın ardaşıklığı oluşturulur. Ben şu an 1.86 boyundayım ve en fazla 17 den 18'e geçerken boy attım. Boyunuz gelişim çağında uzar. Kas kütlesini her zaman oluşturabilirsiniz. Bazı şeylerin hevesatıyla sabırsız davranırsanız ileriye yönelik kalıcı hatalar elde edersiniz. İyi forumlar arkadaşlar

Şöyle olayı özet geçeyim o halde size. Aminoasit proteinin yapı taşıdır. Aynı zamanda kemik iliği gelişiminde kalsiyumla beraber en önemli gereçlerindendir. Genç biri tam büyüme döneminde kas kütlesini arttıracak şekilde idman yaparsa hem kemiğin uzayacağı alanı kasla sıkıştırmış olur , hem de iliğin alacağı aminoasit kas çalışımındaki parçalanmadan dolayı kasa gider. Dolayısıyla mevzu eğer dediğiniz gibi eklem olsaydı konu sakatlık riski üzerine oluşurdu. Spor salonlarında bile çok genç bireyler için şekillendirici idman programı düzenlenir. Vücut ağırlığıyla orantılı ağırlıklarla programın ardaşıklığı oluşturulur. Ben şu an 1.86 boyundayım ve en fazla 17 den 18'e geçerken boy attım. Boyunuz gelişim çağında uzar. Kas kütlesini her zaman oluşturabilirsiniz. Bazı şeylerin hevesatıyla sabırsız davranırsanız ileriye yönelik kalıcı hatalar elde edersiniz. İyi forumlar arkadaşlar
bro güzel diyosunda pratikte önemli ben bizzat kendim yaptığım için konuşuyorum ayda 1-2 cm uzuyorum başladığımda 1,68dim şuan 1,76

EDİT : Tartışmaya gerek yok herkesin kendi hayatı biz görüşümüzü belirttik şimdi isteyen istediğini yapabilir. :)

Son düzenleme:
Normalde yaş sınırı var ama boyunuz uzun kilonuz iyiyse alıyorlar bir ay kadar yaptım vg 16 yaşındayken 185 boyum 80 i geçkin kilom vardı aldılar

D2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim kendi görüşüm v.g ye başlanılacak ise 17,18 yaşları en idealidir . 13 veya 14 yaşındaki bir arkadaşımızın vg ye başlaması başlı başına saçmalık olur . Basketbol , yüzme , futbol , dövüş sporları vb birçok alan varken vg mantıksız . @Killian arkadaşıma katılıyorum .. Saydıgım spor dallarına yönelerek ilerde vg için alt yapıda oluşturabilirler ve en saglıklısı bu olur . Mesela bar brothers'ler gibi sadece vucut agırlıgını kullanarakda çalışabilirsin . Beslenmene dikkat et vücut agırlıgınla çalış basketbol oyna , yüzmeye git senin için şuanlık en iyisi budur . İşin özü çok erken yaşta v.g ye başlamak bilinçsizce bir harekettir ve VG de yapılan herhangi bir hatanın ilerde geri dönüşü olmayabilir .....

Normalde yaş sınırı var ama boyunuz uzun kilonuz iyiyse alıyorlar bir ay kadar yaptım vg 16 yaşındayken 185 boyum 80 i geçkin kilom vardı aldılar

Dostum ben Yunanistanda yaşıyorum. Yunanistanda yaş sınırı yok. :)

Back
Yukarı