akçakaya dedi:Valla ne diyeyim..Helal Olsun.....Küre başladınmı merak ettim??...
O kullandığın ilaçlarla daha fit bir görünüm elde edersin.Hemde yağsız , tuzsuz ,susuz kas bile yaparsın![]()
goldtrapper58 dedi:akçakaya dedi:Valla ne diyeyim..Helal Olsun.....Küre başladınmı merak ettim??...
O kullandığın ilaçlarla daha fit bir görünüm elde edersin.Hemde yağsız , tuzsuz ,susuz kas bile yaparsın![]()
![]()
yok akcakaya aslında gecen hafta baslayacaktım ama gelen pripionatların mg dusuk cıktı 100luk dıye 25lik gelmiş onuda sagolsun burdan işi bilen arkadaslarımızın uyandırdı yoksa biz 100 diye kazıklanacaktık vallaha pripionat sanırım bulamayacagım yani herkesten alamam bazıları beni ekleyip ürün satmak istiyorlar ama herkese güvenemem sonucta saglıgım sözkonusu onun için wistrollerin yanına bişey eklemem lazım ama ne oldugunu daha karar veremedim bakalım ama bu hafta vermek zorundayım havalar cok güzel artık kazak gıyemeyız
![]()
acabazfrskr dedi:goldtrapper58 dedi:akçakaya dedi:Valla ne diyeyim..Helal Olsun.....Küre başladınmı merak ettim??...
![]()
yok akcakaya aslında gecen hafta baslayacaktım ama gelen pripionatların mg dusuk cıktı 100luk dıye 25lik gelmiş onuda sagolsun burdan işi bilen arkadaslarımızın uyandırdı yoksa biz 100 diye kazıklanacaktık vallaha pripionat sanırım bulamayacagım yani herkesten alamam bazıları beni ekleyip ürün satmak istiyorlar ama herkese güvenemem sonucta saglıgım sözkonusu onun için wistrollerin yanına bişey eklemem lazım ama ne oldugunu daha karar veremedim bakalım ama bu hafta vermek zorundayım havalar cok güzel artık kazak gıyemeyız
![]()
Ya ilker ustası değiliz ama yabancı basın primobalanla iyi kombine olduğunu yazmış,kazıklanmaktan,undergrounddan korkuyorsan eczaneden de yanına ekle primoyu,kafan rahat eder hiç değilse.Ama testo daha iyi oluyorsa onu bilemem,ben eczaneyi tercih ederim şahsen..
tam anlayamadım arkadasım yani streodılerı hafıfe alıyorummu demek ıstıyorsun hafife alsaydım uc aydır arastırma yapmazdım emin ol suan 68kg ve kafam kızıyor acıkcası seytan dıyor don bulk halıne devir ortalıgı eskisi gibisalojan dedi:ortalıgı kızıstırma gibi bi amacım yok da.mutlaka baska bolumlerde hep gecen bi muhabbettir.sanki steroidleri hafife almıyo musunuz?yani bu yaz iyi gecer de gelecek yazlar??bu arada tebrikler![]()
hocam peki deneyenler nasıl bir sonuc almıslar söylermisin bizede memnunlarmı bende bugun hatta birazdan ilk ıgnemı vurulacam heyecanlıyım beylern allah sonumu hayır etsin diger arkadasımıza gelince bi bakıma sende haklısın arkadasım ama benim inancım sukı dogru mıktarlarda dogru kombıne ıle bunun yanında devamlı kur yapmazsan frazla bir zarar verıcegıne ınanmıyorum sonucta bu ılaclar canlıları öldürmek için yapılmamısguardbody dedi:yeni bir mix geçti geçenlerde elime.siteden bazı arkadaşlarında denemişliği var yanılmıyorsam bu ilacı.
50mg trenbolone acetat-50mg masteron ve 50mg testo propıonat.definasyon döneminde olup hergün enjekte edenler var fakat ben 2 gunde bir olupta gayet guzel verim alınabileceği kanısındayım.hepsi kısa ester olduğundan yakıcılığı biraz fazla ama alışılır.yanında ek birşey kullanmayada gerek yok.
kullananlardan bir tanesi 12 yıllık sporcu ve hergün enjekte etmeyi deneyip ağır geldiğini söyledi.diğer kullanım şeklini yapanlarda ise ağır bir diyet ve antrenman uyguladıkları halde kas kütlelerinde inanılmaz artış olduğu söyleniyor.kombine oldugu için yanında başka bir ilaç alıp kıçı delik deşik etme ihtimalide yok.goldtrapper58 dedi:hocam peki deneyenler nasıl bir sonuc almıslar söylermisin bizede memnunlarmı bende bugun hatta birazdan ilk ıgnemı vurulacam heyecanlıyım beylern allah sonumu hayır etsin diger arkadasımıza gelince bi bakıma sende haklısın arkadasım ama benim inancım sukı dogru mıktarlarda dogru kombıne ıle bunun yanında devamlı kur yapmazsan frazla bir zarar verıcegıne ınanmıyorum sonucta bu ılaclar canlıları öldürmek için yapılmamısguardbody dedi:yeni bir mix geçti geçenlerde elime.siteden bazı arkadaşlarında denemişliği var yanılmıyorsam bu ilacı.
50mg trenbolone acetat-50mg masteron ve 50mg testo propıonat.definasyon döneminde olup hergün enjekte edenler var fakat ben 2 gunde bir olupta gayet guzel verim alınabileceği kanısındayım.hepsi kısa ester olduğundan yakıcılığı biraz fazla ama alışılır.yanında ek birşey kullanmayada gerek yok.
guardbody dedi:yeni bir mix geçti geçenlerde elime.siteden bazı arkadaşlarında denemişliği var yanılmıyorsam bu ilacı.
reklam yasak daffyDaFFy dedi:guardbody dedi:yeni bir mix geçti geçenlerde elime.siteden bazı arkadaşlarında denemişliği var yanılmıyorsam bu ilacı.
bu mixin markası nedir?
guardy boy hoca adamı heveslendiriyon ondan sonrada reklam yok dıyonguardbody dedi:reklam yasak daffyDaFFy dedi:guardbody dedi:yeni bir mix geçti geçenlerde elime.siteden bazı arkadaşlarında denemişliği var yanılmıyorsam bu ilacı.
bu mixin markası nedir?![]()
goldtrapper58 dedi:guardy boy hoca adamı heveslendiriyon ondan sonrada reklam yok dıyonguardbody dedi:reklam yasak daffyDaFFy dedi:guardbody dedi:yeni bir mix geçti geçenlerde elime.siteden bazı arkadaşlarında denemişliği var yanılmıyorsam bu ilacı.
bu mixin markası nedir?![]()
bu arada senin diyet ne alemde hocam bak sonra yaza beni kıskanmayasın
![]()