1 Günlük Beslenmem (Fotoğraflı)

Ögünleri 6'ya çıkarabilirsen cıkar sabah yulaf ezmesi yiyebilirsen ye yumurtayı kaç tane yiyebiliyorsun

yeşillik tüketmeye çalışıyorum arkadaşlar ama malesef her zaman mümkün olmuyor :(
nedendir bilmiyorum kendimi bildim bileli salata hazırlamaktan da nefret ediyorum.

sabah ki ekmeği çıkar bence birde o cevizleri ara öğün yap 1-2 saat sonra ye kahvaltıdan.bu arada yok o diyeti bu diyeti diye uygulayan arkadaslara önerim kendi diyetiniz en iyisidir vucudunuzun olumlu tepki verdiği diyetleri yapın. akşam yemeğini öğlen yemen daha iyi olur daha kalorili olduğu için akşama bırakma akşamda öğlen yediğin yemek yeterli. havuç iyidir evet ama havucu abartma fazla.

kendi görüşlerim,iyi sporlar.

Ya yaamyın 2 dilim ekmek var onuda çıkar dıyorsunuz 2 dilim ekmekle obez olucak dimi?

biraz daha fazla et koyabılırsın makarnanın üzerine karatay meyve salata fılan yemıyormusun

Beslenmende hiç bir hata bulamadım, müthiş güzel ve sağlıklı bir beslenme örneği ;)
Bu tip sağlıklı bir beslenme ile ne obezite ne de başka bir sağlık problemin kalmaz :)

Sadece tek bir eksik söyleyebilirim; havuç yerine daha çeşitli düzgün bir salatayı üşenmez yaparsan faydasını görürsün :)

Tebrikler başarılar ;)

Dn: Fotolarını çeşke direct link yerine forum linki olarak koysaydın, direkt fotonun kendi çıkardı ;)

Karatay beslnmesını uyguluyorm diyorsan Öğlen makarna yerıne bulgur koyabılrsen daha makbul ayrıca kuru yemıslerı sabah öğünden çıkar aralarda acıkırsan tüket.Bu arada işlenmıs gıda oldgndan yulafa sıcak bakılmıyor karatayda yanı pek tüketmemeye bak zaten saman gibi zorlancagını sanmam bu konuda :)

Beslenmende hiç bir hata bulamadım, müthiş güzel ve sağlıklı bir beslenme örneği ;)
Bu tip sağlıklı bir beslenme ile ne obezite ne de başka bir sağlık problemin kalmaz :)

Sadece tek bir eksik söyleyebilirim; havuç yerine daha çeşitli düzgün bir salatayı üşenmez yaparsan faydasını görürsün :)

Tebrikler başarılar ;)

Dn: Fotolarını çeşke direct link yerine forum linki olarak koysaydın, direkt fotonun kendi çıkardı ;)

Forumun sessiz takipçilerindenim fazla konu açmadığım için nasıl direkt yüklüceğimi bilmiyordum malesef. :)
Salata konusuna dikkat edicem.Yorumlarınız için teşekkürler.:)

Meyve yiyorum tabi ki ama abartmıyorum günde örnek verirsek 1-2 mandalina bir tane yeşil elma gibi.

Meyve yiyorsan işini çok zora sokarsın bak baştan söyliyelimde...
İnsülin direncini kırmanı çok zorlaştırır, sonra öğün arttırıcam 3 öğün yetmiyor aç kalıyorum diye başlık açma da...

Makarna yerine iri taneli bulgurda çok daha doğru bir seçim olur!

Yani bir işi yapıyorsan kuralına uygun yap, belki sporda yapıyorsundur diye makarnayı gördüğümde bir şey demedimde...

Meyve yiyorum diyince şaşırdım yani, hadi sana hayırlı işler dedim içimden...

Meyve yiyorsan işini çok zora sokarsın bak baştan söyliyelimde...
İnsülin direncini kırmanı çok zorlaştırır, sonra öğün arttırıcam 3 öğün yetmiyor aç kalıyorum diye başlık açma da...

Makarna yerine iri taneli bulgurda çok daha doğru bir seçim olur!

Yani bir işi yapıyorsan kuralına uygun yap, belki sporda yapıyorsundur diye makarnayı gördüğümde bir şey demedimde...

Meyve yiyorum diyince şaşırdım yani, hadi sana hayırlı işler dedim içimden...

Haklısınız bu konuda karataydan biraz uzaklasıyorum. Sebze yemeği fazla yapamıyoruz . Gerekli vitamini meyveden almak zorundayım.

Haklısınız bu konuda karataydan biraz uzaklasıyorum. Sebze yemeği fazla yapamıyoruz . Gerekli vitamini meyveden almak zorundayım.

Sebze yemeğini pratikleştirebilrsn haşlanmıs brokoli , lahana , karnabahar tüketmeye bak Bunların hepsi Phytochemikalien maddesi yani Testosterona zarar veren kötü Öströjen hormonlarını bastıran doğal, Allah vergisi olan maddelerdir

Illaki meyva yeyeceğim diyorsanız sabah kaltıgınızda uygundur.GI si diğerlerine nazaran düsük olan meyveleri tercih edin elma portakal gibi
Vitamın eksıklıgın oldgunu dusunuyorsan eczaneden bemiks c onerırım 3 TL , gidipte marka bcomplekslere para vermeynız

Abi illa birini yapman lazım; bu vitamin-minareli ya sebzeden alıcaksın, ya salatadan...

2sini de yapamıyorum diyorsan git multivitamin al yani ;)

Sebze yemeğini pratikleştirebilrsn haşlanmıs brokoli , lahana , karnabahar tüketmeye bak Bunların hepsi Phytochemikalien maddesi yani Testosterona zarar veren kötü Öströjen hormonlarını bastıran doğal, Allah vergisi olan maddelerdir

Illaki meyva yeyeceğim diyorsanız sabah kaltıgınızda uygundur.GI si diğerlerine nazaran düsük olan meyveleri tercih edin elma portakal gibi
Vitamın eksıklıgın oldgunu dusunuyorsan eczaneden bemiks c onerırım 3 TL , gidipte marka bcomplekslere para vermeynız

C vitamini takviyesi alıp meyveyi kesicem ozaman.thums:
Sebzeden yana çekeceğim var. :)

bence süper bende öğrenci evindeyim yani uğraşıp yemek yapmak baya zorluo bide bulaşık falan off seninki süpermiş helal olsun

Back
Yukarı