iyi forumlar beyler. spora başlayalı 1.5 ay oldu . son 2 haftadır göğse 3 hareket giriyodm. hocamla konuştumve göğüslrimin diğer bölgelere göre daha az geliştiğini söyleyip yeni bbir program yazdı. buugun o programı yaptm fakat kolumda 0.5 cm kadar olduğunu tahmin ettiğim bi küçülme var gözle görülür şekilde kollarım küçüldü. Eski programım şöyle idi:
Göğüs
Bench press 3x8
İncline bench press 3x8
butterfly 4x8
Biceps: Z bar curl 3x8
alternatif curl 3x8
scott curl 3x8
hocamın buıgun yaptırdığı program ise şöyle idi
Göğüs
Bench press 4x6
Dumbell bench press 4x6
İncline bench press 4x6
İncline dumbell press 4x6
Dencline bench press 4x6 (bunu yapamadm gücüm kalmadı zaten)
Dumbell fly 3x10
Dumbell pullover 3x10
Cable crossover 3x10
Biceps
Alternatif curl 3x8
Düz bar ile barbell curl 3x8
Hammer curl 3x8
Biceps antremanında gücüm kalmadığı için barbell curl 2x5 yaptm ve hammer curl 2x4 yapabildim bicepste ağırlıkları 1/3 oranında azalttım halim kalmadı. Göğüste gözle görülür bi artış olmasına rağmen kolumda şu anda 0.5 cm kadar bi küçülme var aşırı küçüldü. daha bu programı 1 gün uyguladm.
Bu forumda gerçekten bilgili hocalarımız olduğunu bildiğimden yardımlarınızı bekliyorum. iyi forumlar
Göğüs
Bench press 3x8
İncline bench press 3x8
butterfly 4x8
Biceps: Z bar curl 3x8
alternatif curl 3x8
scott curl 3x8
hocamın buıgun yaptırdığı program ise şöyle idi
Göğüs
Bench press 4x6
Dumbell bench press 4x6
İncline bench press 4x6
İncline dumbell press 4x6
Dencline bench press 4x6 (bunu yapamadm gücüm kalmadı zaten)
Dumbell fly 3x10
Dumbell pullover 3x10
Cable crossover 3x10
Biceps
Alternatif curl 3x8
Düz bar ile barbell curl 3x8
Hammer curl 3x8
Biceps antremanında gücüm kalmadığı için barbell curl 2x5 yaptm ve hammer curl 2x4 yapabildim bicepste ağırlıkları 1/3 oranında azalttım halim kalmadı. Göğüste gözle görülür bi artış olmasına rağmen kolumda şu anda 0.5 cm kadar bi küçülme var aşırı küçüldü. daha bu programı 1 gün uyguladm.
Bu forumda gerçekten bilgili hocalarımız olduğunu bildiğimden yardımlarınızı bekliyorum. iyi forumlar