Kas kütlesi kazanmışsınızdır muhakkak ama içinde bir miktar yağ ve su olduğunu da kabul etmeniz gerekiyor. Mantıklı olan budur.
Yani şöyle bir şey yok :
5 Kg aldım ama tamamı kas değil, yağ da değil, su da değil, acaba nedir nedir ?
ARKADAŞLAR! siz hayatı boyunca zayıf olan birinin kilo almaya başladığı zamanki mutluluğu bilirmisiniz? ben bilirmYok öyle bir sorun yaşamadım ama sabahları süt ve lor pek hoş olmuyor)
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 07:15 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 07:13 ----------
p.tesi + salı + perş + cuma antremanlarım var öğle yemeğimi yedikten 2 saat sonra gidiyorum öğleden sonraki ara öğün kalkmış oluyor sadece off günlerimde o arayı alıyorum.ancak antremandan sonra 330ml üzüm suyu içiyorum.
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 07:19 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 07:15 ----------
Ama sağlıklı kilo almaya çalışıyoruz.Miğdesi almayan içmesin kardeşim zorlana değilki.içebiliyosan iç içemiyosan 1 bardak iç
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 07:29 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 07:19 ----------
Ya allah askına biraz mantık ! Yenilebilecek en sağlıklı besinler.Vede 5 kilo kas değildir evet ama 5 kilo yağ ve suyu kabul etmem ! Valla bişey söyliyimmi bu sporu yapan ve kilo almak isteyen hiçbir zayıf bir kişi bu yok 5 kilo kas yok 2 kilo patates saçmalığını kafaya takmaz.Kilo alamayan adam kilo aldığını görünce sevinir.Ha diyiceksin bana şimdi (beslenme) al yukardaki beslenmeyle aldım sağlıksızsa söyle.0 yağ ile kilo almak imkansız ötesinde ve imkansız 2+2 nasıl 4 ederse buda böyle birşey.yemek yedin 1 kaşık fazla koy alt karın hemen kalınlaşır.Ancak illaki taşan bir yerimin olması lazım oda yok.Ki zaten bu sporda 70 kilo bencin altına 55 kilo bi adam giremez.Güç kazanmak için hacimleniceksin bende ona göre 6 öğün yiyorum daha sonra onları verirsin onlar kolay) ama kilo almak gercekten zor dostum.
Tamamdır benim için yağ tabiri vucutta taşan bölge veya löpür löpür sarkan bölge.Şöyle yapalım 9 ay sonunda ben sana tüm ölçülerimi fotograflarımı atayım olurmu.Ondan sonra karar veririz kim daha iyi beslenmiş ve çalışmış.Asla creatin grainer protein tozu bunların hiç birini almıyıcam.
Slm.
anlaşılır şey değil bu ara öğünler.
"Prof body yapmıyoruz" dedikten sonra her saat başına atıştırma. Bütün gün ye Allah ye.
Antrenmanı görsek o da heralde şöyle
1 saat salonda 3 set hocayla sohbet, kankayla şakalaşma, 3x10tekrar cepten sms gönderme.
Yatarken yarım litre süt biraz fazla değil mi? 2 bardak su içer gibi.
Hem ligth su o yaaw..bir faydası yok....
adam gibi yarım bardak şişede günlük süt için yeter. Bir bardak mideyi rahatsız ediyor.
iyi çalışmalar
Ozaman ben 5 kilo yağ aldım vucut geliştirmeyede gitmeme gerek yokmuş spor yapmadan evde yiyerekte alsamda olurmuş.Konu nereden nereye geldi kapatalım en iyisi.
Selam,
şöylede olmuş olabilir...
salonda çok aşırı çalışmadan dolayı tartında elinde 5 kilo ağırlık vardı...
veya marketten aldığı yiyecek torbalarıyla tartıldı.
Neyse belli ki arkadaş yeni başlamış o heyecanla konuyu açmış.
hem akşam yarım litre süt içen adamdan daha ne bekliyorsunuz.
Bende mısır gevreğiyle 0,5 lt süt içiyorum bütün gün acıkmıyorum. Baya bir tok tutuyor.
iyi çalışmalar
off-topic mesaj atmak istemem ama her konuda süte karşı saldırıda bulunuyorsunuz ama kendi vücut fotoğraflarınız atmaktan acizsiniz ? bi fotoğraf atında süte karşı o kadar düşmanlık duyan birinin süt içen normal kişilerle karşılaştırmasını yapalım?