Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
besyoya hazırlayan gruplar var onlardan bırıne gıdebılırsın dostum 6 ay yeterlı bır sure olur senın acından
Bakalım gidicem bi kursa ama suan 11-14 kilom var vericegim benımde boyum 1.71 kilo 80 hazırlanmaya basladım ama kursa kadar sence o koardinasyon parkularında seri olmak için spor salonunda ne gibi çalısma yapmalıyım ?
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 02:02 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 01:59 ----------
Alıntı olayını bıraz yanlıs kullandım kusura bakmayın duh
besyoya hazırlayan gruplar var onlardan bırıne gıdebılırsın dostum 6 ay yeterlı bır sure olur senın acından
Bakalım gidicem bi kursa ama suan 11-14 kilom var vericegim benımde boyum 1.71 kilo 80 hazırlanmaya basladım ama kursa kadar sence o koardinasyon parkularında seri olmak için spor salonunda ne gibi çalısma yapmalıyım ?
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 02:02 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 01:59 ----------
Alıntı olayını bıraz yanlıs kullandım kusura bakmayın duh
çabukluk antrenmanları yaptırırlar sana yardımcı olurlar yanı
Aynaya bak o herşeyi anlatır ztn fakat haftada sadece 1 kez bak
bu arada ayda 1 defada ölçü al bence
vücudun güzel ve fit ama ölçü almamandaki sebep nedir
aynaya baktım omuzlarımın genısledıgını hıssettım antrenman sırasında arkadaşa omuz ölçumu aldırdım sıcak 121 çıktı dostum.. ama takıntılıyım ölçü konusunda bidaha çok zor alırım![]()
sıcak ölçü almak yanlıştır. Her zaman soğuk ölçü almak gerekir ki doğru ölçüyü elde edebilelim.
http://a1212.hizliresim.com/14/3/gjf3q.jpg
belli dönemler yapmadıgım olmuştur ve bu sporu 1 ay bıle bıraksanız eskı halınıze donme durumunuz var ve bıraktımda onemlı olan vücdunuzu tekrar eskı halıne getırmektır şu an o dönemdeyim..saygılar
Bir eğitmen olarak bunu diyorsanız salondakiler yandı. Onun dışında vücut gayet iyi.Sadece kollar biraz zayıf kalmış onuda zamanla dengeleyeceğinizi umuyorum.Başarılar.
valla son resimler çok iyide o vücuda o bicepsler hiç olmamış