şınavı arttıramıyorum..

arkadaşlar iyi akşamlar 2 aydır şınav mekik çekiyorum ikisinde de iki günde bir 2x20 ile başladım ilk 1 ay beşer beşer sorunsuz bir şekilde arttırdım fakat 2. aya geçtiğimde şınavda 30da kaldım bir türlü arttıramıyorum.. İnternette de araştırdım fakat bununla ilgili pek birşey bulamadım bana bu konuda yardımcı olacak arkadaşlar olursa çok sevinirim tekrardan iyi akşamlar diliyorum iyi çalışmalar...

ozaman birer birer arttır. yani bu hafta 2x30 yapıyorsan haftaya 2x31 yap.
her hafta 1 tane arttırsan hem fazla zorlanmamış olursun hemde 1 ayda 4 tekrar arttırmış olursun.

sorunun sebebi büyük ihtimalle enerji kaybından ortaya cıkıyor duzenlı beslenmıyorsan eger ve protein alamıyorsan vucuduna vücudun gereklı enerjıyı toplayamazz ve ertesı gune zınde baslayamazsın. Benım gorusurum boyle.

kasını zorlaman lazım zorlamassan gelişmez. her hafta 5 tane arttırırsan ilerde yüzü geçersin. beslenmeyide unutma.

sorunun sebebi büyük ihtimalle enerji kaybından ortaya cıkıyor duzenlı beslenmıyorsan eger ve protein alamıyorsan vucuduna vücudun gereklı enerjıyı toplayamazz ve ertesı gune zınde baslayamazsın. Benım gorusurum boyle.
Proteinimi duzeenli aldigimi dusunuyorum her sabah yumurta ve balimi soframdan eksik etmem yine de saol goruslerin icin[DOUBLEPOST=1385306739][/DOUBLEPOST]
kasını zorlaman lazım zorlamassan gelişmez. her hafta 5 tane arttırırsan ilerde yüzü geçersin. beslenmeyide unutma.
Anladim kardesim eyvalla belki de beslenmeden yana bi sknti olabilir bende onu tahmin ediyorum

İnternette bir program vardı 100 şınav diye ben ordan bakarak 2 3 ay yaptım tabi evde dumbell vs vs vardı onlarında katkısı olmuştur ilk başladığımda 8 tane çekebiliyordum evde toplam 3 ay salonda 1 ay, şuanda rahat 30-40 arası yapıyorum bu şınav yanılmıyorsam kollarlada alakalı kollarınıda güçlendir.

İnternette bir program vardı 100 şınav diye ben ordan bakarak 2 3 ay yaptım tabi evde dumbell vs vs vardı onlarında katkısı olmuştur ilk başladığımda 8 tane çekebiliyordum evde toplam 3 ay salonda 1 ay, şuanda rahat 30-40 arası yapıyorum bu şınav yanılmıyorsam kollarlada alakalı kollarınıda güçlendir.
Aynen ozellikle arka kol bende o programlara baktim da simdi en bastan baslamak sorun olabilir cunku belli bir formu yakaladim fakat arkadasin dedigi gibi azar azar arttirmaya calisiyorum kaslarida her defasinda zorluyorum tabi

Biraz kendi i zorlaman lazım. Şınav mekik barfix hareketleri çoğu çalıştikca artar ama asil nokta istemek. Ben ilk şınav denememde 4 tane çektm oda tam değil. 2 ay calıştım 50 ye cikardm sayimi. Haftada 3 gün yap yeter ama hakkını vererek yap

Back
Yukarı