Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İri ve Kaslı mı? Fit ve Seksi mi? Orta derece parçalı Bir vucut mu?
Abi bu spora başlamadan önce Jay,Arnold vs gibi insanlar yuh derdim bunlar ne böle iğrençler derdim 3.şıktaki gibi iyi derdim.Şimdi göz alışkanlığımıdır nedir anlamadım gayet normal sıradan geliyor Jay gibileri 2 şıktaki daha hoş görünüyor ama ben genede 3.şıktaki gibi olmak isterim
Abi bu spora başlamadan önce Jay,Arnold vs gibi insanlar yuh derdim bunlar ne böle iğrençler derdim 3.şıktaki gibi iyi derdim.Şimdi göz alışkanlığımıdır nedir anlamadım gayet normal sıradan geliyor Jay gibileri 2 şıktaki daha hoş görünüyor ama ben genede 3.şıktaki gibi olmak isterim
Şu lanet göz alışkanlığı meselesi bendede olmaya başladı taş gibi vücud yapmış adam santim santim dokumuş vucudu ama nedense 1 eksiklik var diyorum yada normal geliyor bir yerde 3.cü şıktaki benimde tercihim çünkü gerçekçi olmak gerekirse bu işle acayip şekilde profesyonelce uğraşmadıktan sonra. birde kemikleriniz ince ise olabileceğiniz en üst nokta o zaten kafa_
3.cü şıktaki benimde tercihim çünkü gerçekçi olmak gerekirse bu işle acayip şekilde profesyonelce uğraşmadıktan sonra. birde kemikleriniz ince ise olabileceğiniz en üst nokta o zaten kafa_[/QUOTE]
kesinlikle katılıyorum. 3. şıktaki benim hedefim ve hiç kolay değil malesef . diğerleri zaten imkansızdan brz daha olabilir seviyede bnm için ve düşünmüyorumda. 3. gibi olsam daha ne isteyim..
''Orta derecede parcali'' diye adlandirilan resimdeki vucudun nasil orta derecede parcali oldugunu merak ediyorum, bence bu kadar sig sekilde kategorize edilmemeli bu sporda varilabilecek noktalar. 3 resimde gayet iri ve kasli ama neye gore kime gore, aralarindaki tek fark hacim farki.