İlk Supplement Kombinim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan requ.
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

requ.

Üye
Bu sporda 4. ayımı doldurdum ve supplement kullanımına başladım. Bu da kombinim yorumlarınızı bekliyorum

SEI Nutrition Max Protein
Gaspari Qualitine Creatine
Hardline Glutamine
Viepower BCAA 6000
Viepower L-Carnitine

Kullanma şeklim ise ;

Agırlık idmanından sonra 1 ölçek protein, 1 ölçek creatine, 1 ölçek glutamine basit karbonhidratla beraber tüketiyorum.

Viepower L-Carnitine i kardiyo antrenmanımdan önce 1 tablet, kardiyodan sonra da 1 ölçek viepower BCAA alıyorum.

viepower l-carnitine hakkında yorumunuz nedir ? bende almak istiyorum ama üreticisi veya kullanıcı yorumları hakkında hiçbirşey bulamadım internette.bukadar uygun fiyatlı olmasıda beni şüphelendirdi açıkçası.

3 hafta kadar sabah aç karna kardiyodan önce 1 tablet kullandım. Beslenmeme de dikkat etmiştim ve etkisi oldu. Daha sonra yine sabah aç karna kardiyo öncesi 2 tablete çıkardım beslenmeme dikkat ettigim zamanlarda etkisini gördüm ama şu son 3-4 haftadır hiç dikkat etmiyorum beslenmeme fakat her sabah kardiyoya devam ediyorum. Yinede son 2-3 haftadır belirgin bir yağlanma oldu. Bana soracak olursanız alın derim çünkü benim de 90 tablet bitmek üzere ve 2.nci kutuyu sipariş vereceğim.

Definasyonda kreatin kullanilmaz onu ćıkar derim. O protejn tozunu hiç duymadim daha duyulmuş bişi alsaydin keşke[DOUBLEPOST=1397408338][/DOUBLEPOST]Basit karboyuda alma idman sonrasi

L carnitin aliyorsun hacim mi caliisiyorsun ? L carnitin niye aldin hacim istiyorsan onu anlamadim :D hacim istiyorsan basit karbo alabilirsin kreatinde alabilirsin.

L carnitin aliyorsun hacim mi caliisiyorsun ? L carnitin niye aldin hacim istiyorsan onu anlamadim :D hacim istiyorsan basit karbo alabilirsin kreatinde alabilirsin.
asıl l-carnitine alma sebebim 900 mg 90 tabletın 27 tl'ye düşmüş olmasıydı ve son kullanma tarihi yaklastıgından kullanıyorum. :-D

Back
Yukarı