İdman sonrası üzüm pekmezi yemek

Her idman sonrası iki kaşık üzüm pekmezini sulandırıp içiyorum ya da yiyorum. Acaba yanlış mı yapıyorum? Karbonhidrat ihtiyacı için üzüm suyu, jelibon gibi şeylerin alındığını duydum ben de pekmezi hem sevdiğimden hem de faydalarını bildiğimden tüketmek istedim idman sonraları. Bu konuda bilgi verebilecek bilgili arkadaşlar var mı acaba?

Bence Git Süzme Yoğurt Al . 1.5 kase kadar bir sürahi içine koy biraz tuz biraz su. O Ayranı Mis gibi içersin . Protein Değeri Bim yoğurdu ise 23 gram . Sütaş İse 27 Gram . Kalorisi 300 ve yağ karbonhidratta var bence böyle yap .Ben bugün Aldım DOst süzme yoğurt 1.5 kase ayran yaptım 3 bardak çıkıyor 2 bardak şimdi içtim 1 bardakta antremandan sonra. toplamda 23 gram protein almış alacam :D Gerek yok pekmeze

Kardeş biz zaten haftalık köy yoğurdu alıyoruz. Hazır yoğurttan daha çok protein barındırdığına eminim. Artı antrenman sonraları süt içiyorum. Şeker mevzusu kafamı karıştırdı benim. Çünkü normalde şeker kullanmıyorum ben.

Bence Git Süzme Yoğurt Al . 1.5 kase kadar bir sürahi içine koy biraz tuz biraz su. O Ayranı Mis gibi içersin . Protein Değeri Bim yoğurdu ise 23 gram . Sütaş İse 27 Gram . Kalorisi 300 ve yağ karbonhidratta var bence böyle yap .Ben bugün Aldım DOst süzme yoğurt 1.5 kase ayran yaptım 3 bardak çıkıyor 2 bardak şimdi içtim 1 bardakta antremandan sonra. toplamda 23 gram protein almış alacam :D Gerek yok pekmeze
Şafak biraz daha zorlarsan sporcu gıdaları konusunda çığır açacaksın. Aynen devam.

iPhone'den Tapatalk aracılığıyla gönderildi

Eger amac hacimse antrenman sonrasi basit seker alinabilir

Kardeş basit şeker dediğin ne yani gidip bir kaşık çay şekeri mi atalım ağzımıza? Basit şekere örnek verir misin?
Glisemik indeksi yüksek besinler insulini daha kolay ziplatan salgılanmasını daha kolay cabuk yapan besinler, jelibon da olur recelde olur cay sekeride olur abartmadan tabiki amac insulin salgilatmak sadece cunku insulin growth hormonundan bile anaboliktir

herşeyin dögalı doğru değilmi
Paketlenmiş hiç bir şey doğal değildir kardeş. Ben üzüm pekmezini bizzat gittim köyden, yapıldığı yerden aldım. Yoğurdumuzu da bu şekilde temin ediyoruz. İmkanın varsa sen de bu şekilde temin et. Protein miktarına bakarak ürün tüketme. Spordan ziyade sağlığın için önemli bunlar.[DOUBLEPOST=1416232592][/DOUBLEPOST]
Glisemik indeksi yüksek besinler insulini daha kolay ziplatan salgılanmasını daha kolay cabuk yapan besinler, jelibon da olur recelde olur cay sekeride olur abartmadan tabiki amac insulin salgilatmak sadece cunku insulin growth hormonundan bile anaboliktir
Tamam. Üzün pekmezi bunu sağlamaz mı sence?

Paketlenmiş hiç bir şey doğal değildir kardeş. Ben üzüm pekmezini bizzat gittim köyden, yapıldığı yerden aldım. Yoğurdumuzu da bu şekilde temin ediyoruz. İmkanın varsa sen de bu şekilde temin et. Protein miktarına bakarak ürün tüketme. Spordan ziyade sağlığın için önemli bunlar.[DOUBLEPOST=1416232592][/DOUBLEPOST]
Tamam. Üzün pekmezi bunu sağlamaz mı sence?
Tabiki saglar guzel bi secim bence

Back
Yukarı