çok acil yardım lütfen...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba öncelikle adım Mehmet yaşım 22 ben önceden yaklaşık 105 kilo idim. şu an 92 kiloyum sadece kondisyon çalışıyorum. fakat benim bir kaç sorum olucak.
1) boyum 174 santim kilom 92 bki de obez olarak çıkıyorum. fakat bazı arkadaşlarım boyları benden uzun kilosu da az ama benden daha şişman duruyorlar.
2) 105 ten 92 ye kadar rahat kilo verdim fakat şimdi inmiyor.
3) kemiklerim büyük yani biraz kalıblıyım ne kadar zayıflasam da kaba görünümü kaybedemiyorum vücudumdan
4) L-Carnitin kullanmıştım bir kutu bitti tekrardan alayım mı veya kendi gücümle mi devam edeyim
5) Kendime bir program yapmadım pzrt. car. cuma günü gidiyorum. bütün aletleri yapmaya çalışıyorum. bir program çizim ona göremi calışayım yoksa aynen devam mı edeyim.
6) neredeyse hergün koşu yapıyorum fakat kalçamı eritemiyorum.
7) hem esneklik hemde fit bir vücudum olsun istiyorum ( bacaklarımı açtığımda yere 15 cm kalıyor) ama kalıplı bir insanım. gelişmek istemiyorum. neler tavsiye edersiniz şimdiden teşekkürler.
bench_O

5- Açıklayıcı Bir Konu Başlığı Seçin :
“Yardım”, “Şuna Bir Bakın”, “Böyle Yapsam mı?”, “Nasıl?”, “Birkaç Soru”, “Acil Yardım” ve bunların benzerleri, hiçbir açıklayıcılığı olmayan konular açmak yasaktır. Unutmayın ki, düzgün ve açıklayıcı konu başlığına sahip olmayan konular, hem arama işleminin etkinliğini azaltacak, hem de mesajınızın çok daha az kişi tarafından okunmasına neden olacaktır.

Sorularnızın cevapları forumda mevcut arama butonunu kullanın lütfen.

Değerli üyemiz Başlığınız acil,yardım gibi terimleri kullandığınız için kilitlenmiştir. forumda her üye eşit hakka sahiptir ve kimsenin öncelik hakkı yoktur.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı