kaç kg bench[DOUBLEPOST=1428665560][/DOUBLEPOST]ORTA SEVİYE BÖLGESEL ANTRENMAN:hocam önerin için teşekkürler peki haftalık bi program önerebilir misiniz omuz ve sırtımda eksik gibi geliyor program hazırlamaktan pek anlamıyorum o yüzden haftalık vücuduma göre bi program arıyorum
ÖNEMLİ DEĞİL KARDEŞİM.HER ZAMAN NE KADAR YEDİĞİN DEĞİL NE YEDİĞİN ÖNEMLİDİR.İŞLENMİŞ GIDALARDAN UZAK DUR.HAYVANSAL PROTEİNE YÜKLEN.YAĞ GEREKSİNİMİNİ DE KURUYEMİŞLERDEN,ZEYTİN YAĞINDAN ALMAYA DİKKAT ET.BOL BOL SU İÇMEYİDE UNUTMA.sağolasın hocam teşekkürler valla yediğimi görsen şaşırırsın hani bn yemek yiyeyim sen karşıma geç doy o şekil ama yaramıyor![]()
hocam 92 kiloyum squat deatlift yapmadım ama benche bar ağırlığıyla beraber 50 kg giriyorum[DOUBLEPOST=1428671277][/DOUBLEPOST]Kaç kilosun, squat, bench press, deadliftte kaç kilo kaç tekrar çalışıyorsun?
zaten zeytin yağdan başka yağ tüketmiyoruz fabrikada aşırı su attığım için aşırıda su tüketiyorum günde 4 5 lt kadarÖNEMLİ DEĞİL KARDEŞİM.HER ZAMAN NE KADAR YEDİĞİN DEĞİL NE YEDİĞİN ÖNEMLİDİR.İŞLENMİŞ GIDALARDAN UZAK DUR.HAYVANSAL PROTEİNE YÜKLEN.YAĞ GEREKSİNİMİNİ DE KURUYEMİŞLERDEN,ZEYTİN YAĞINDAN ALMAYA DİKKAT ET.BOL BOL SU İÇMEYİDE UNUTMA.
O halde henüz orta seviye değilsin. Başlangıç seviyesi antrenmanlarına devam etmen daha verimli olur.hocam 92 kiloyum squat deatlift yapmadım ama benche bar ağırlığıyla beraber 50 kg giriyorum
önerin için teşekkürler ct fltcher in verdiği programı 1 2 ay çalışırım verim alamazsam bakarımBodybuilding.com da bulabilecegin 100.000 civari program var
hareketi düzgün şekilde yapabileceğim max. kiloyla giriyorum atıyorum dış pazu çalışırken 20 kilo yuda kaldırabiliyom 25 kiloyuda ama 25 kiloyu kaldırırken birazda omuzdan destek alıyom bu yüzden 20 kiloyla çalışıyorumHAREKETLERİ NİZAMİ YAPMAYA DİKKAT ET.
PİRAMİT SİSTEMİ UYGULA.MESELA KOL ANTRENMANI YAPARKEN 12-10-8-6 TEKRARLA 12.5-15-17.5-20 KG AĞIRLIK OLSUN.hareketi düzgün şekilde yapabileceğim max. kiloyla giriyorum atıyorum dış pazu çalışırken 20 kilo yuda kaldırabiliyom 25 kiloyuda ama 25 kiloyu kaldırırken birazda omuzdan destek alıyom bu yüzden 20 kiloyla çalışıyorum
4*8 yazmışsın hareketlere değiştireyimmi yani onuPİRAMİT SİSTEMİ UYGULA.MESELA KOL ANTRENMANI YAPARKEN 12-10-8-6 TEKRARLA 12.5-15-17.5-20 KG AĞIRLIK OLSUN.
GÖĞÜS,KANAT VE BACAK İÇİN DEĞİŞTİREBİLİRSİN.4*8 yazmışsın hareketlere değiştireyimmi yani onu
dizimde menisküs var hocam barın altnda kalmamak için yapmıyorumO halde henüz orta seviye değilsin. Başlangıç seviyesi antrenmanlarına devam etmen daha verimli olur.
50 kg'la bench çalışıyorsan başlangıç seviyesindesin demektir ve en iyisi başlangıç seviyesinde programlara devam etmendir. Şu anda lafıma kulak asmayacağını biliyorum ama tıkandığın zaman için aklının bir köşesinde bulunsun, bulunduğun seviye için en uygun çalışma haftada 3 gün fullbodydir.hocam bi sorum daha var trapez ile ilgili bi çalışma yok gibi ona hangi hareketi nereye önerebilirsin[DOUBLEPOST=1428673797][/DOUBLEPOST]
dizimde menisküs var hocam barın altnda kalmamak için yapmıyorum