Üç aylık değişim grafiği..(Ektomorf)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhabalar yaşım 16 üç ay önce spor salonuna yazıldım ilk başladığımda 52 kiloydum neredeyse spor salonunda itici gözlerle bakıyorlardı. Daha sonra ben araştırma yaptım birçok forum ve bodyforumtr konularında gezindim doğru hareketlerin nasıl yapıldığını nasıl yapılacağını öğrendim ve çok zayıftım hergün tavuk yemeye yanında pilav patates makarna yulaf ton balığı v.b şeyler yemeye başladım öğünümü 5-6 ya kadar çıkardım günde 12 yumurta beyazı yediğimi biliyordum yanında ek olarak birde protein tozu aldım düzenli beslenme ile kullanmaya başladım spor salonunu hiç ihmal etmedim derslerimede vakit ayırdım sporumada ve şuan 68 kiloyum... İnsan isterse başarılabiliyormuş onu farkettim kaderinize razı olmanıza gerek yok. (ÜÇ AY ÖNCEKİ FOTOĞRAFIDA EKLEDİM)
arkadaşlar yalan yok biz bu spora beraber başladık attığım fotoğraf tam 1 sene önce berkanın doğum gününden bitik durumdaydık berkan 50 kg ye yakın ben ise 94 kiloydum beraber azimle başardık benim spor geçmişim daha çok ama berkan da en fazka 4 aylıktır ben 7 birazdan beraber yeni fotoğrafımızı da atarım[DOUBLEPOST=1409309026][/DOUBLEPOST]Olay budur biz yeterli olduğunu düşünmüyoruz ama bu bizim için büyük atıım inşallah seneye bu zamanlar tekrar konuşur oluruz bunları

Eklentiler

• Screenshot_2014-07-18-19-38-32.png
    Screenshot_2014-07-18-19-38-32.png
    203,3 KB · Görüntüleme: 404
  • IMG-20140718-WA0055.jpg
    IMG-20140718-WA0055.jpg
    71 KB · Görüntüleme: 343
  • Screenshot_2014-08-29-12-44-16.png
    Screenshot_2014-08-29-12-44-16.png
    333 KB · Görüntüleme: 395
  • IMG_20140715_232946.jpg
    IMG_20140715_232946.jpg
    57 KB · Görüntüleme: 375
Son düzenleme:
Yazın bu kadar sıcak geçen sürede 3 ayda 16 kilo almış ve aldığı kilo yağ olarak depolanmış gözükmüyor,hatta bir su tutmada anlaşılmıyor,gerçekten açıkçası bende 3 ayda 16 kilo bu sıcaklarda alan ne gördüm ne duydum,müsabık sporcular var aramızda böyle bir şeyin açıklamasını teoride bize verebilirler diye düşünüyorum

Tutarsız ve saçma olan ne ? 3 ayda 16 kilo alınamaz mı ?

Dene o zaman dostum. Yazın sıcağında, abur cubur yemeden, düzgün bir şekilde (vg yemekleri ile) kilo almayı dene. Sporada tabi devam et. 3 Ayda taş çatlasın 5 kilo alırsın. Orasıda meçhul zaten.
Arkadaşın fiziğine bakarsak yağ yok denecek kadar az. Peki bu 16 kiloyu ne ile aldı o zaman ? Kas mı, su mu ? Saçma.

Dene o zaman dostum. Yazın sıcağında, abur cubur yemeden, düzgün bir şekilde (vg yemekleri ile) kilo almayı dene. Sporada tabi devam et. 3 Ayda taş çatlasın 5 kilo alırsın. Orasıda meçhul zaten.
Arkadaşın fiziğine bakarsak yağ yok denecek kadar az. Peki bu 16 kiloyu ne ile aldı o zaman ? Kas mı, su mu ? Saçma.
Ben sana 1 haftada 7 kilo aldım desen inanmazsın demi ? Ama eger low carb, ketojen tarzı beslenirken, yani yeterli besini vücuda vermeyip sonrasında karb.a abanırsan böyle oluyor. Dedigim gibi inanmayabilirsin ama 10 günlük keto ve daha öncesinde low carbın ardından 1 haftada yüksek karb. tüketerek 7 kilo fazla çıktı tartıda suyuyla muyuyla. Yani alınabilır

Ben sana 1 haftada 7 kilo aldım desen inanmazsın demi ? Ama eger low carb, ketojen tarzı beslenirken, yani yeterli besini vücuda vermeyip sonrasında karb.a abanırsan böyle oluyor. Dedigim gibi inanmayabilirsin ama 10 günlük keto ve daha öncesinde low carbın ardından 1 haftada yüksek karb. tüketerek 7 kilo fazla çıktı tartıda suyuyla muyuyla. Yani alınabilır
Yazın mı Kışın mı?

Yazın bu kadar sıcak geçen sürede 3 ayda 16 kilo almış ve aldığı kilo yağ olarak depolanmış gözükmüyor,hatta bir su tutmada anlaşılmıyor,gerçekten açıkçası bende 3 ayda 16 kilo bu sıcaklarda alan ne gördüm ne duydum,müsabık sporcular var aramızda böyle bir şeyin açıklamasını teoride bize verebilirler diye düşünüyorum
çok güzel açıklamışsınız, katılıyorum

Yazın sporcu beslenmesiyle 3 ayda 16 kilo almak benim için tac mahal'i inşaa etmekten zor gibi gözüküyor,kendimden örnek verecek olursam her gün 350 gr yulaf-8-10 sarılı yumurta,250-300 gr tavuk göğüsü-sebze ve ara öğünler dahil at gibi beslendiğim halde sıcakların tesiriyle 3 ayda 2 kilo alabildim kışın aynı durum 3 ayda 8-12 kg arasında değişebilir ama kışın muhakkak bir bulk görüntüsü oluşacaktır,burada yaş ve hormon tesiri çok önemli gerçekten inanılmaz gibi gözüksede herkez kendi hormon profili ile yorum yapıyor,Başlangıç durumun gerçekten zayıf bir beden görüntüsü veriyor,vs vb,vb,vs,vs kullanmadan bir öğün profilin olması gerekiyor yani bu derecede gelişim göstermiş birinin şu cevabı pek ikna edici değil '' hergün tavuk yemeye yanında pilav patates makarna yulaf ton balığı v.b'' her gün pilav,patates,makarna,yulaf ağırlıklı yani karbonhidrat ağırlıklı beslen hemde hiç yağ almadan su tutmadan 3 ayda 16 kilo al gerçekten şaşırtıcı..

Ya requ zorlama işte boşuna olmaz olamaz. Bu adam 3 aydır vg yapıyor. Yani Haziranda başlamış muhtemelen. Haziran-Temmuz-Ağustos. Bu aylarda yağsız, fit bir şekilde 16 kilo almak İMKANSIZ !,
Ben yönetime rapor verdim, bu konu çocukca ve saçmadır. Kaldırılmalı.

2 yıldan fazla olmuştur bu forumda vakit geçiriyorum son 7-8 aydır katılımcı olduğum söylenebilir,Kendi tecrübelerime binayn bazı söylemlerin ve gelişimlerin aklı aşan gelişimler ve uygulamalar olduğuna kanaat getirdim gerçekten maddenin sınırlarını zorlayan gelişimler gördüm yani forumun bir bölümü fenomen bir aleme hitap ederken bir bölümü daha realist bir aleme hitap ediyor,sana inanmadığımda kalbimin mühürlendiğini düşünmeye başlıyorum çünkü sana iman edemiyorum zira bu kısım pusulanın aklı aşan ucunu gösteriyor....

Bu gibi iddialara hep temkinli yaklaşmak gerek, zira insanlardaki metabolizma farklılıkları gerçekten muazzam olabiliyor. Kimi metabolizma için gerçekten imkansız olan bir başka metabolizma için fazlasıyla olağan olabiliyor. Olmaz demeyin, vg'de olmaz olmaz gibi yani. :)

Yazın sporcu beslenmesiyle 3 ayda 16 kilo almak benim için tac mahal'i inşaa etmekten zor gibi gözüküyor,kendimden örnek verecek olursam her gün 350 gr yulaf-8-10 sarılı yumurta,250-300 gr tavuk göğüsü-sebze ve ara öğünler dahil at gibi beslendiğim halde sıcakların tesiriyle 3 ayda 2 kilo alabildim kışın aynı durum 3 ayda 8-12 kg arasında değişebilir ama kışın muhakkak bir bulk görüntüsü oluşacaktır,burada yaş ve hormon tesiri çok önemli gerçekten inanılmaz gibi gözüksede herkez kendi hormon profili ile yorum yapıyor,Başlangıç durumun gerçekten zayıf bir beden görüntüsü veriyor,vs vb,vb,vs,vs kullanmadan bir öğün profilin olması gerekiyor yani bu derecede gelişim göstermiş birinin şu cevabı pek ikna edici değil '' hergün tavuk yemeye yanında pilav patates makarna yulaf ton balığı v.b'' her gün pilav,patates,makarna,yulaf ağırlıklı yani karbonhidrat ağırlıklı beslen hemde hiç yağ almadan su tutmadan 3 ayda 16 kilo al gerçekten şaşırtıcı..
Bence şu yazdığınız, bu anlama geliyor; Bu konuyu açan arkadaş bu işi uzun süredir yapıyor ve buraya 3 ayda bu şekilde geliştim deyip, kendi egosunu tatmin ediyor. Bu bu kadar basit birşey.

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Fotoğraf ekleme kurallarına uyulmamıştır!

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı