Ön kol kasım çok değişik

Evet arkadaşlar konunun başlığında da belirttiğim gibi değişiklik var
Herkes görünce genetikten diyor bazılarıda tendon yırtılması diyor ama tendon yırtılması diyenlere diğer kolumuda gösteriyorum onlarda genetik diyor.
Çünkü sağ kolumda sol kolumda aynı şekilde.
Ve kolumu aşağıya doğru serbest bıraktığımda dersiniz ki 30 cm falan ama kolumu ölçü almak için sıktığımda 37 cm oluyor spor hocam benim bilgim o kadar yetmiyor çünkü ilk defa sende gördüm diyor lütfen yardımcı olun

RESİMLERDE DE GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ ÖN KOLUMUN BU BÖLGESİ YOK

http://o1305.hizliresim.com/19/u/nh58d.jpg
http://r1305.hizliresim.com/19/u/nh52x.jpg

Sizce genetiğim ile alakalı mı ?
Yoksa herhangi bi sakatlanmadan olmuş bir olay mı ?
Bu bölge çalışılarak doldurulabilir mi ?
Nasıl o bölgeyi doldurabilirim ?

Gözümde canlandıramadım foto atarsan bi cevap alabilirsin diye düşünüyorum.

Sanırım bicepsin kısalığından söz ediyor arkadaş çalıştıkça dolar oralar, concercation curl, hammer curl hareketleriyle bicepsi uzatabilirsiniz.

Not: Bu bir problem değildir.

Sanırım bicepsin kısalığından söz ediyor arkadaş çalıştıkça dolar oralar, concercation curl, hammer curl hareketleriyle bicepsi uzatabilirsiniz.

Not: Bu bir problem değildir.

Biceps uzunluğu-kısalığı genel olarak genetiktir ve ben su ana kadar kısa olan bicepsini aşağı doğru yayabilen birini görmedim lakin Hammer Curl-Alternatif Curl - Scott curl gibi hareketlerle bir nebze de olsa gelişme sağlanabilir ancak hiçbir zaman uzun bir bicepsiniz olmaz . Ayrıyetten concentration curl bicepsi uzatmaz tam tersine var olan biceps kasında Peak denilen Zirveleme işlevini gerçekleştirir . Bicepsi zaten kısa olan birinin bu hareketi yapmasını kesinlikle tavsiye etmem

Kolunun fotoğrafını atsan daha iyi olurdu.

Biceps uzunluğu-kısalığı genel olarak genetiktir ve ben su ana kadar kısa olan bicepsini aşağı doğru yayabilen birini görmedim lakin Hammer Curl-Alternatif Curl - Scott curl gibi hareketlerle bir nebze de olsa gelişme sağlanabilir ancak hiçbir zaman uzun bir bicepsiniz olmaz . Ayrıyetten concentration curl bicepsi uzatmaz tam tersine var olan biceps kasında Peak denilen Zirveleme işlevini gerçekleştirir . Bicepsi zaten kısa olan birinin bu hareketi yapmasını kesinlikle tavsiye etmem
Diger dedikleriniz doğrudur ancak concentration curl bicepsi kısa olan biri neden yapmamalı acaba bunu merak ettim teşekkür ederim.

tendon yırtması olsa görürdün emin ol :D derin yırtılıp etin dışarı cıktıysa tendon kopmasıdır. fotonu atarsan yardmcı olabiliriz

nasıl anlamamızı bekliyorsun ki fotoğrafsız?

Bence bu şekilde yumurta gibi olan biceps daha iyidir, benimde b öyle olmasını isterim keşke, bu resim sana ait olmadığını söylemişssin, bence böyle gayet güzel görünüyor, önemli olan kasın güçlü ve gelişimi sürekli sürdürmesi.

bazıları olayı anlamamış çok değişik yorumlar var en iyisi biceps kasını sıkıp resim atman

not resimdeki vücutcularda bir sorun yok arkadaş zaten benım biceps im bunlar gibi değil diye sorun yaşıyor..

Back
Yukarı