Malumunuz okul kantinlerinde çıkan yiyecekler pek uygun değil bu spor için . Ara sıra okula ton balıklı sandviç gibi şeyler götürüyorum. Günlük beslenme düzeni biraz bozuluyor haliyle. Siz ne önerirsiniz Yulaflı bisküviler var onları tüketsem? Çok şey götüremiyorum okula tavuk felan götürmek istiyorum ama arkadaşlar rahatsız oluyor kafa_
evet bir iki gündür bende öyle gidiyorum içecek olarak en uygunu ayran oluyor ama öğün için yeterli kalıyor mu bilmiyorumduhduh
Aslında bana yetmiyor ama okul 7 saat + 1 saat öğle tatili ettimi 8 saat zor dayanıyorum, derslerede kafa vermek istiyorum ama aç aç da olmuyor
Benim düşüncem bu sporu yapmak istiyorsan önüne engel koymamalısın. Yani bir plastik ya da cam kavanoza katıp tavuğunu tüteketebilirsin. Ne koku olur ne de bir şey 2 tane poşet yap üst üste.
Götürücem artık tavuğu pilavı yiyosa karşı çıksınlar zaten koktuğu yok onlar çıkartıyorlar Kantinden yiyecek olarak birşey almıyorum kalori ve yağ oranları yüksek besinler genellikle kantinden tek aldığım ayran ve su
yulaflı bisküviler işe yaramaz onu yazayımda kantin ürünlerden uzak durmanı öneririm sende bilirsin bu sporda beslenme çok önemli okula giderken yanında yiyeceğini götür boşver kim ne derse desin
Artık evden götürücem kantinde satılan hamburger nugget gibi yiyecekler gerçekten çok yağlı ayrıca tatsız tuzsuz oluyolar. Şimdiki sınıfıma alışık değilim yoksa sınıfta bile antrenman yaparım
Eğer ara öğün konusunda sıkıntı çekiyorsanız benimde ara öğünde her gün olmasa bile haftada 2 gün tükettiğim bir ürün var etinin light kepekli yulaf içeren büsküvi var . Yanına ufak bir kuru yemiş eklerseniz ideal bir ara öğün olabilir .
Çantanda bile muhafaza edebileceğin plastik hava almayan bir kabın içerisine süt-yulaf karışımı götürebilirsin , içine gaju , badem vs.. istediğin ağız tadı için gerekli yan besinleri koyman yeterli zati.. Muz da atabilirsin içine , kardeşim böyle yapıyor 1 haftadır..Oldukça iyi tadı var , öneririm. Afiyet olsun.
Ben varya ben okula 4 senedir , salata götürüyorum içinide görseniz biberinden tut , roka , marul , turşusuna kadar var arkadaşlarım beni acayip görüyor hep ama yemeğime kimse bişey diyemez ekmek , bisküvi , hamur işi tarzı şeyler tüketimi body ile durduğundan kantine 4 senedir girmiyorum gibi birşey...
deniyicem teşekkürler Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 02:21 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 02:18 ---------- bende kantine sadece su ve ayran için giriyorum