Öğünlerin yanında yenebilcek çiğ sebze ve yeşillikler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Tun4
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Tun4

Üye
Arkadaşlar merhaba, ben yurtta kaldığım için kendimin sebze yemeği yapmam imkansız. Yurtta kendim yaptığım tek yemek ya direk hindi-tavuk ızgara ya da yumurta oluyor. Bunları da ekmekle yiyorum. Son zamanlarda farkettimki çok sebze sevmeyen ben dışarda bi yerde etin yanında sebze gelince resmen saldırmaya başlamışım. Bu konu protein alcaz diye diğer sağlıklı şeyleri unutan arkadaşlara faydalı olabilir, benim için önemli olansa pratikliği.

Mesela maydonoz, yeşil soğan, çiğ ıspanak vsvs neler yiyebiliriz öğünlerde bu konuda bunları paylaşalım.

havuc deneyebilirsin

Brokoli , Brüksel Lahanası , Karnabahar , Beyaz Lahana , Sarmısak , Fasulye . Hem besleyicidirler hemde doğal mineral ve vitaminler içerirler. Ayrıca vucutta testosteron salınımını arttırmaya yardımcı olurlar.

Brokoli , Brüksel Lahanası , Karnabahar , Beyaz Lahana , Sarmısak , Fasulye . Hem besleyicidirler hemde doğal mineral ve vitaminler içerirler. Ayrıca vucutta testosteron salınımını arttırmaya yardımcı olurlar.

Hocam bunların hepsi çiğ yenir mi ?

Hocam bunların hepsi çiğ yenir mi ?

fasulye hariç hepsinin çeşitli sekillerde limonlu ve hafif zeytinyağlı salataları yapılabilir. olmazsa biraz buharlatıpta yiyebilirsin.

ben domatesı cok sevıyorum.domateste sebzeye gırer dımı ? domateın faydası da cok kalpe cok faydalı

ben domatesı cok sevıyorum.domateste sebzeye gırer dımı ? domateın faydası da cok kalpe cok faydalı

Domates de sebze tabiki, dometesin en önemli faydası ise bence karaciğeri koruması. Enginarla birlikte karaciğer için en faydalı besinlerden biridir domates

Back
Yukarı