Sevdiğiniz güzel öğünlerinizin paylaşımı

Ben bu sayfayı buldum ya besler dururum gari :-p
a2470177068bffd1a8e45abcfcc3f8ce.jpg
Sizde yaşayabilir miyim? :D
 
36250689598da0226a90afe88d659dee.jpg
d1bd1726e51faa9b410c085d7a94cf66.jpg
0b99af6e530f758f0571d085381d95c4.jpg


İlk güveçte 100 gr göğüs biber domates ve tatlı patates var. 3. Fotoğraf ise favorim kuzu incik.

Öğrenciyim, mimarlık okuyorum zamandan az bir şeyim yok yine de üşenmeyip her gün yemek hazırlıyorum. :-p
Sen öğrenci evinde oturduğuna eminmisin benim bildigim oğrenci evinde makarna tavuktur. Boyllesini ilk defa goruyorum :)

Hangi universitede
 
Allahım Yarabbim şu nimetlere şu güzelliklere bak... insan seyrederken başı dönüyor.. bu lezzetler buzdolabımızın içinde dururken, bunları yemeyip sabah akşam protein tozu içenleri fütursuzca dövesim geliyor...
 
Sen öğrenci evinde oturduğuna eminmisin benim bildigim oğrenci evinde makarna tavuktur. Boyllesini ilk defa goruyorum :)

Hangi universitede

Pek farkımız yok be.. Bak orda arada bulgur var köyden getirttim, makarnaya para vermeyeyim diye :D

Şaka bir yana kendimi bildim bileli boğazdan hiç kesmem, saçma sapan şeylerde yemem, okul masrafı vs hariç bütün paramı yemeğe yatırıyorum, yemek yapmak ve yemek favori hobim :-p
(Yeditepe'de okuyorum bu arada, o ayrı mevzu (: )
 
Pek farkımız yok be.. Bak orda arada bulgur var köyden getirttim, makarnaya para vermeyeyim diye :D

Şaka bir yana kendimi bildim bileli boğazdan hiç kesmem, saçma sapan şeylerde yemem, okul masrafı vs hariç bütün paramı yemeğe yatırıyorum, yemek yapmak ve yemek favori hobim :-p
Hangi şehirdesin
 
Sağolasın, benim de tavuk bulgur bugün.


Antalya'lıyım dostum, yakın mutfaklar hemen hemen..

Bende aslen Antep ama Mugla'da dogdum buyudum, gari kelimesini duyunca dedim sorayim :)
Haydi herkese afiyet olsun bol yemekli bi konu olmaya devam ediyo [emoji51]


Vazgecmek yok.. Kolay olsaydi herkes yapardi[emoji106]
 
Tavukları pişirmişem hacıyı da çarşıya göndermişem :D
b5b9826b40e79dc6fcd86b81b5a7d42f.jpg


Bu arada şu göğüs şişleri baharat seviyorsanız eğer mutlaka denemelisiniz. Önce zeytinyağıyla ovuyoruz sonra az bir miktar yoğurt ve salça ekleyip ovalamaya devam ediyor ve üstüne beyaz karabiber, kırmızı karabiber, pul biber, toz sarımsak, kimyon, kişniş, tane hardal, biberiye, kekik, soğan ve haşhaş ekleyip 10-15 dakika dolapta bekletiyor ve fırının ızgara bölümünde eğer fırın yoksa tost makinesinde pişiriyor üstüne de mide fesadı geçiriyoruz.
 
Back
Yukarı