Peynir Altı Suyu Tozu

Konusu 'Supplementler' forumundadır ve bu3 tarafından 6 Nisan 2011 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 5 üye.
  1. bu3
    Offline

    bu3 Üye

    Katılım:
    24 Ocak 2011
    Mesajlar:
    4
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    11
    Arkadaşlar peynir altı suyunu araştırırken bir linke denk geldim. Bu şekilde satılan protein tozları faydalı mı ? Ben normal protein tozları yerine bu şekilde doğal olanları almayı düşünüyorum o yüzden araştırma yapıyordum.

    Linki burdan verirsem reklam yaptığım düşünülebilir. Açıklamasında şunlar yazıyor.
    Resmide bu:
    [​IMG]
     
  2. estetik fenomen
    Offline

    estetik fenomen Üye

    Katılım:
    15 Kasım 2007
    Mesajlar:
    1.126
    Beğenileri:
    614
    Ödül Puanları:
    0
    Yer:
    istanbul
    Kilosu 3 TL :eek: Yok artık :D
     
  3. reebok95
    Offline

    reebok95 Üye

    Katılım:
    14 Şubat 2011
    Mesajlar:
    25
    Beğenileri:
    1
    Ödül Puanları:
    0
    laktoz show =)
     
  4. wingman
    Offline

    wingman Üye

    Katılım:
    24 Ekim 2010
    Mesajlar:
    78
    Beğenileri:
    22
    Ödül Puanları:
    0
  5. BeachBoy
    Offline

    BeachBoy Üye

    Katılım:
    13 Ekim 2005
    Mesajlar:
    1.657
    Beğenileri:
    4.430
    Ödül Puanları:
    123
    Yoğun biçimde laktoz içeriyor. Laktoz bir süt şekeridir. Dolayısıyla vucudunuza proteinle birlikte yoğun karbonhidrat alımı da olacaktır. Laktozun sindirimi zordur ve bağırsaklarda uzun süre kalarak sindirimi yavaşlatır. Ayrıca laktoz bazı kişilerde gaz , şişkinlik ve ishal gibi sorunlara neden olabilir. Emin olmamakla birlikte belki gain niyetine kilo almak için kullanılabilir. Benzer bi konu bikaç yıl öncede yumurta akı tozu hakkında geçmişti. % 80 civarında protein içeriyor ve kilosuda 35 TL civarında.
     
    Son düzenleme: 6 Nisan 2011
  6. MARCELLO
    Offline

    MARCELLO Üye

    Katılım:
    6 Nisan 2011
    Mesajlar:
    62
    Beğenileri:
    88
    Ödül Puanları:
    0

    Harfiyen katılıyorum. Laktozu parçalayan enzim, çoğu insanda anne sütünden kesildikten sonra bir daha üretilmez.Dolayısı ile süt ve süt ürünleri ile alınan laktoz uzun bir süre bağırsaklarda parçalanamaz ve problem teşkil eder. Uzak durmakta fayda var. Bu yüzden süt değil kefir ve ev yoğurdu gibi fermente süt ürünleri tüketmeliyiz.
     
  7. bu3
    Offline

    bu3 Üye

    Katılım:
    24 Ocak 2011
    Mesajlar:
    4
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    11
    Cevaplar için teşekkürler, aydınlanmış oldum :)
     

Sayfayı Paylaş