Gaffgarion
Üye
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Benim adım Uğurcan ve belirli süredir forumu takip ediyorum. Biraz mesajım uzun olacak ve konuya girmeden önce biliyorum bunun gibi bir sürü konu var ve hatta biraz araştırma yapın diyeceksiniz fakat gerçekten sürekli araştırma yapmaktan ne yiyip ne yiyemeyeceğime karar veremez oldum. Ben 4 yaşındayken hastalık geçirdim ve bütün vücut kıllarım döküldü. Gerek ilaçlardan dolayı(kortizon ve benzeri ilaçlar) gerekse de utangaçlıktan ve fazla dışarı çıkmamaktan dolayı aşırı kilo aldım. Hatta bir aralar 135 kiloya çıktım fakat azimle 114 e kadar düşmüştüm. Ondan sonra belirli sebeplerden sporu bıraktım. 4 haftadır da diyet yapıyorum ve 128'den 122 ye düştüm. Spor salonuna da yazıldım fakat bir türlü doğru beslenemiyorum ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum 2 haftadır 122 123 arasında gidip geliyorum. Gerçekten bu sefer zayıflamak istiyorum 22 yaşına geldim ve bildim bileli şişmanım en azından üniversitem bitmeden zayıflayıp bir rahatlığa kavuşmak istiyorum. Acaba bana hem spor hem de beslenme konusunda yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı? gerçekten çok minnettar olurum.