Bir aralar yapıyordumda çok zor yav sıkıcı birde benim boy 1.73 kilo 71 kol 72 cm
Hicbirseyin kolay ve rahati yok ne yazik ki.
Benim şutlarım çok iyi 2.50 pota var ona smaç basmaya çalışıyorum yani 2.50 ye zıpladıgımda avucumun içine kadar çembere dokunuyorum yani çemberi avucumun içine alıyorm ama smaç için yeterli değil 10 15 cm daha lazım
Profesyonel basketbol maçlarında pota 3 metre 5cm biliyorsun değil mi?
Bir aralar yapıyordumda çok zor yav sıkıcı birde benim boy 1.73 kilo 71 kol 72 cm
burda sana yardım edenlerin bilinçlice ve DOĞRU şeyler yazdığından şüpheliyim. Öncelikle bende basketbolcuyum. 75-80 cm civarı sıçrıyorum. Fakat bu air alert sayesinde değil. AİR ALERT e tam 4 kez başlamayı denedım ve 4 ündede sakatlandım. Ne denirse denilsin sakatlanma ihtimali çok çok yüksek bir proğram. Şimdi çıkıp, benden iyi bildiğini düşünen bi kaç kişi ; yok iyi ısınmamıssındır yok ayakkabsız yapmışsındır vs. gibi gereksiz yorumlar yapmasınlar. Sen istedikten sonra zıplaman sadece basket oynayarakta gelişir emin ol. Kısaca air alertten uzak dur
Air Alert yaptım ben ve arkadaşım biz niye sakatlanmadık sadece gülüyoruum size ya ayrıca VG antremanı yapmak aır alerttan kat kat daha ağırdır onda sakatlanmayıp aır alert programında sakatlanıyorsanız helal olsun size.