Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
tam olarak bilmiyorum.. ama makul ölçülerde ve fiyattadır muhtemelen.. tam komedi ya, adamlar şeyinin keyfine göre geçiriyor yada kitliyor :)

GÖNDERİNİZİ İÇEREN UÇAĞA BİR GÜMRÜKLEME ACENTESİ TUTMASI UYGULANDI sanırım bu seferde piyango bana vurdu mrm whey ve now protein digest almıştım ups e lanet olsun dhl ile siparişlerim düzgün şekilde geliyordu burda dhl ile problem yaşayanları görünce ups deneyim dedim denemez olaydım

bendede bir keresinde böyle yazmıştı bu takilma deil ucakda gecikme olduğunda böyle yazıyo .

Geçen hafta bb.com dan 6,5 kilo ağırlığında 200 dolarlık kargom geçti. 2 jack3d 1 gaspari superpump 800 + 230 1kg casein 1 90'Lık opti men 1kg whey vs. vardı.

fedex iyidir candır.

yaa bu gumrukculer ne kadar zengınmıs sabah haberlerını ızlıyordum ızmırde gumruk komısyonunda yer alan bır adamın karısına sövmüşler diyee adam sinir krizi gecirip , kalkıp bmw jıpını atese vermıstı. muhabırlerın arabanızı yaktınız uzgunmusunuz sorusu uzerıne adam 100 bin tl sıydı pekde onemlı deıl dıye cevap vermesı ısın en sasırtıcı yanıydı

Beyler özel kargo şirketelerinde siparişiniz takılırsa yapacağınız tek şey var.Kargoyu red edin.Benim böyle bir siparişim yok deyin.KArgoyu geldiği yere geri götürmek zorunda kalıyorlar :) Belki paranızın tamamını veya bir kısmını alabilirsiniz.

REFUSED

Beyler özel kargo şirketelerinde siparişiniz takılırsa yapacağınız tek şey var.Kargoyu red edin.Benim böyle bir siparişim yok deyin.KArgoyu geldiği yere geri götürmek zorunda kalıyorlar :) Belki paranızın tamamını veya bir kısmını alabilirsiniz.

REFUSED

denedin mi peki? öyle bişey olacağını hiç sanmıyorum, çünkü parasını almıi niye geri götürsün

denedin mi peki? öyle bişey olacağını hiç sanmıyorum, çünkü parasını almıi niye geri götürsün

iherb'de çok net açıklanmış:

If your order is returned to us due to banned / restricted products, a wrong address, refusal to pay customs fees or because no one was there to accept delivery of your order, we will refund your credit card as follows:

You will be refunded the total amount of the order minus the shipping charge and 20 percent of the value of the order as a re-stocking fee. We will also subtract any other outside charges we have incurred during shipping, such as warehousing fees, return postage fees, etc.
Refund for return items will be processed only for orders shipped out using DHL or UPS.

Kısaca diyo ki, eğer sipariş herhangi bir nedenden dolayı geri gönderilmiş ise, kargo bedeli ve siparişin toplam bedelinin %20'si dışında, geri kalan meblag kredi kartınıza ödenecektir.

selam arkadaşlar;
temmuzda almanyadan halamlar geliyor, gelirken yanında oradan sipariş edeceğim supplementleri gümüğe vs. takılmadan sorunsuz halde getirebilirlermi sizce
toplam300euroluk supplementler almayı düşünüyorum,
almayı düşündüğüm supplementler benim için uygunmudur değilmidir söylerimsiniz;

2 adet weider giant megamass 4000 7 kg +1 adet weider 20 ampul 1800 mg l carnitine+1 adet weider 1 litre l carnitine lquid 1000 mg+ 5 adet olimp amino 5500 (400 tablet)
aklıma takılan şu megamass 4000 kilo aldırıyor ama ben zaten kiloluyum (yağ olarak 10 kg fazlam var) kilo aldırırken sadece kas kütlesinin kilosunumu arttırıyor diye soracaktım ve burda yazan diğer supplementler benim için uygunmudur, uygun değilse bi değişiklik yapayım sizelerin de önerisi ile

öncelikle 181 boyundayım 87 kg yimve 19 nisandan beri aralıksız body building yapıyorum

selam arkadaşlar;
temmuzda almanyadan halamlar geliyor, gelirken yanında oradan sipariş edeceğim supplementleri gümüğe vs. takılmadan sorunsuz halde getirebilirlermi sizce
toplam300euroluk supplementler almayı düşünüyorum,
almayı düşündüğüm supplementler benim için uygunmudur değilmidir söylerimsiniz;

2 adet weider giant megamass 4000 7 kg +1 adet weider 20 ampul 1800 mg l carnitine+1 adet weider 1 litre l carnitine lquid 1000 mg+ 5 adet olimp amino 5500 (400 tablet)
aklıma takılan şu megamass 4000 kilo aldırıyor ama ben zaten kiloluyum (yağ olarak 10 kg fazlam var) kilo aldırırken sadece kas kütlesinin kilosunumu arttırıyor diye soracaktım ve burda yazan diğer supplementler benim için uygunmudur, uygun değilse bi değişiklik yapayım sizelerin de önerisi ile

öncelikle 181 boyundayım 87 kg yimve 19 nisandan beri aralıksız body building yapıyorum
gainer yerine whey alman daha iyi genelde gainerlar antreman sonrasıda kullanılır meal yerine ama karnitine ve amino var zaten whey alman daha iyi o gainerlar yerine 3 adet 5lbs whey alman daha mantıklı:)
hatta o yağ oranlı wheyler var hydro whey gibi onlar daha iyi bir seçim olur yanlışım yoksa weiderda cfm serisiydi...............

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı