Hayirli olsun birine daha çakmiş o.çocuklari
tutarı ve agırlıgı ne kadarmıs bi bilgin var mı?
gümrüge hafta sonu ulaşan malların incelemesi pazartesi'ye mi sarkıyor?
sonuçta teslim edilmiş yazıyor ? nerde takılmış ki bu ?
teslim edilen şey ordinodur
GÖNDERİNİZİ İÇEREN UÇAĞA BİR GÜMRÜKLEME ACENTESİ TUTMASI UYGULANDI sanırım bu seferde piyango bana vurdu mrm whey ve now protein digest almıştım ups e lanet olsun dhl ile siparişlerim düzgün şekilde geliyordu burda dhl ile problem yaşayanları görünce ups deneyim dedim denemez olaydım
evet umudu kesmiştim öyle yazınca sabah kapı çaldı bi baktım kargo hyper_tamda yeniden sipariş vericektim adamlarında boşuna günahını aldımbendede bir keresinde böyle yazmıştı bu takilma deil ucakda gecikme olduğunda böyle yazıyo .
Beyler özel kargo şirketelerinde siparişiniz takılırsa yapacağınız tek şey var.Kargoyu red edin.Benim böyle bir siparişim yok deyin.KArgoyu geldiği yere geri götürmek zorunda kalıyorlarBelki paranızın tamamını veya bir kısmını alabilirsiniz.
REFUSED
denedin mi peki? öyle bişey olacağını hiç sanmıyorum, çünkü parasını almıi niye geri götürsün
If your order is returned to us due to banned / restricted products, a wrong address, refusal to pay customs fees or because no one was there to accept delivery of your order, we will refund your credit card as follows:
You will be refunded the total amount of the order minus the shipping charge and 20 percent of the value of the order as a re-stocking fee. We will also subtract any other outside charges we have incurred during shipping, such as warehousing fees, return postage fees, etc.
Refund for return items will be processed only for orders shipped out using DHL or UPS.
gainer yerine whey alman daha iyi genelde gainerlar antreman sonrasıda kullanılır meal yerine ama karnitine ve amino var zaten whey alman daha iyi o gainerlar yerine 3 adet 5lbs whey alman daha mantıklıselam arkadaşlar;
temmuzda almanyadan halamlar geliyor, gelirken yanında oradan sipariş edeceğim supplementleri gümüğe vs. takılmadan sorunsuz halde getirebilirlermi sizce
toplam300euroluk supplementler almayı düşünüyorum,
almayı düşündüğüm supplementler benim için uygunmudur değilmidir söylerimsiniz;
2 adet weider giant megamass 4000 7 kg +1 adet weider 20 ampul 1800 mg l carnitine+1 adet weider 1 litre l carnitine lquid 1000 mg+ 5 adet olimp amino 5500 (400 tablet)
aklıma takılan şu megamass 4000 kilo aldırıyor ama ben zaten kiloluyum (yağ olarak 10 kg fazlam var) kilo aldırırken sadece kas kütlesinin kilosunumu arttırıyor diye soracaktım ve burda yazan diğer supplementler benim için uygunmudur, uygun değilse bi değişiklik yapayım sizelerin de önerisi ile
öncelikle 181 boyundayım 87 kg yimve 19 nisandan beri aralıksız body building yapıyorum