Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yukarda yazdıklarım senin içinde geçerli kargo takip linkleri ertesi gün aktif oluyor,

>>> UPS could not locate the shipment details for your request. Please verify your information and try again later.

>>> Tracking or InfoNotice Numbers: 1.

Recent Tracks

Description

Saved

Login or Register to view Tracking History.

1.gif

1.gif

1.gif

By selecting the Track button, I agree to the Terms and Conditions.

üzerinden 1 gün geçti zaten basıyorum linke bu ekran çıkıyor anlamadım ne olduğunu

>>> UPS could not locate the shipment details for your request. Please verify your information and try again later.

>>> Tracking or InfoNotice Numbers: 1.

Recent Tracks

Description

Saved

Login or Register to view Tracking History.

1.gif

1.gif

1.gif

By selecting the Track button, I agree to the Terms and Conditions.

üzerinden 1 gün geçti zaten basıyorum linke bu ekran çıkıyor anlamadım ne olduğunu
dostum biraz sabırlı olman lazım , bak link aktif durumda.

bu gidişle ürünler gümrüğe gelene kadar sen gidcen:D

Dün iherb den bir pakedim daha geldi.Gümtükte bu sefer kontrol de etmişler.Geçen sene 1 kargomu kontrol etmişlerdi.O zamandan beri Allah a emanet geçiriyorlardı.Açıp,kendi kırmızı bantları ile tekrar kapatılmış.Ups kullandım bu seferkinde.

arkadaşlar 13 ağustosta bb.comdan gemiye yüklenen 149 USD'lik paketim bugün eve geldi..artık umudu kesmiştim resmen..paket açılmış ama kutulara ellenmemiş..bb.com'dan kutunun üstüne saçma sapan yazmışlar adresi vallahi PTT'ye bravoo yazılan adresten bana ulaşmışlar..darısı tüm paket bekleyen kardeşlerimin başına.

ben genelde bb.comdaki kampanyalardan alıyorum ve hepsi 20 lbs civarı geliyo şuan 1 myofusion 2 tane nitrotech 4 lbs aldım yanında nop47 adlı yeni pre workout whey hediye mesela ortalama 15 lbs whey alıyorum hep ve 200 dolar ödüyorum nitrotechide ilk defa deneyecem öncesinde hep isolate wheyleri alırdım scifit dymatize v.s.

iherb sorun ...

Bu arda iherbde araştırmama rağmen Universal animal serisi yok arkadaşlar ...a32

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı