Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
merhaba arkadaslar simdi iherb de durum nedir dhl ile daha vermiyormuyuz siparislerimizi

ups daha mi guvenli sonucta arada 10 dolarcik fark var o kadarda onemli deil yeterki urunler gecsin

bb.com'dan yaptığım alışveriş hala ödeme onayı bekliyor. 2 gün oldu. Wester Union'la yapmıştım ödemeyi. onayın bu kadar uzun sürmesi normal mi?

3 defa konustum live chat'te sürekli para hesabımıza henüz gecmemiş diyorlar. artık gümrükten geçecek mi stresinden gectim onaylanacak mı diye daha cok stres yapıyorum

Arkadaşlar avrupa ülkelerinden supplement alan varmı =
fiyatları hakkında bilgisi olan ?
En ucuz hangi avrupa ülkesinde supplement satılır ?

Cevaplarsanız sevinirim teşekkürler thums:

ben bb.com dan muscletech hardcore hydrocut X sipariş etmeyi düşünüyorum ardından 1-2 ay sonra 10 veya 5lb protein tozu, optimum opti men, aminoasit falan almayı düşünüyorum. DHL veya fedEx hangisini tersih etmeliyim gümrükte takılır mı ?

Son düzenleme:
Arkadaşlar avrupa ülkelerinden supplement alan varmı =
fiyatları hakkında bilgisi olan ?
En ucuz hangi avrupa ülkesinde supplement satılır ?

Cevaplarsanız sevinirim teşekkürler thums:

397 sayfa konuşulmuş bir konuda bunu sorman da iyiymiş yani :)

Evet konu başlığındanda anlaşıldığı gibi bizler yurtdışından ürün alıyoruz :) Fiyatlarını da bu konuda bahsi geçen sitelere girip görebilirsin.Genel bir oku bence.

397 sayfa konuşulmuş bir konuda bunu sorman da iyiymiş yani :)

Evet konu başlığındanda anlaşıldığı gibi bizler yurtdışından ürün alıyoruz :) Fiyatlarını da bu konuda bahsi geçen sitelere girip görebilirsin.Genel bir oku bence.

Konuyu zaten okuyorum ve bilgim var fakat ben avrupa ülkelerindeki fiyatları sordum.
Siz ürünleri Amerikadan alıyorsunuz..

hakkaten xray denen bi cihaz varken adam o kadar bandı falan açmaya niye uğraşsın ki :)
Öyle düşünürsek içeri elmas bile sokarsın vergisiz :)

o açıdan demedim herhalde x-ray ve rasgele açıp bakıyolar ama her zaman faturaları kontrol etmiyorlar açılan 200 dolarlık(2*on 10bs, 2*pump+bcaa) siparişlerim olmuştu ve takılmadı.........

bench_O

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı