Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
iherbden verdiğim 10lbs lik kargom(ups ile aldım dhl uyuzluk yapmaya başlamış)
şuanda şubeye ulaşmış bir iki saate gelir.

buarada ups çok daha hızlı siparişi pazartesi vermiştim yani 2 günde geldihyper_

bench_O

Arkadaslar pazartesi ıherbdn yaptıgm sıparısım bugun elıme ulastı. Yalnız anlamadıgım bısey var 5lbs proteın tozu 7lbs gozuktu

ewet beyler son kargomda geldi gümrükte açılmış 5lbs whey + 1lt liquid amino vardi

herkeze hayırlı alışverişler ben 2 aylık stok yaptım biraz stresten uzak yaşıcam:D

bench_O

bu zamana kadar iherb ten çok fazla alışveriş yaptım aynı üründen 2 tane bile aldım fakat 2 tane 5 lbs protein söyleyipte geçiren varmı arkadaşlar?

western union'la alışveriş yaptım bb.com'dan. ancak blue form'a order number'ı yazmayı unuttum. ama para havale edildi ve mtcn numarasını aldım.
2 gündür hala onaylanmadı siparişim. acaba order number'ı yazmadığım için mi onaylanmıyor? ne yapabilirim yardımcı olabilir misiniz?

western union'la alışveriş yaptım bb.com'dan. ancak blue form'a order number'ı yazmayı unuttum. ama para havale edildi ve mtcn numarasını aldım.
2 gündür hala onaylanmadı siparişim. acaba order number'ı yazmadığım için mi onaylanmıyor? ne yapabilirim yardımcı olabilir misiniz?

live chat e boyle boyle orderim vardi parasini yatirdim iste mtcn si diye yazarsan yardimci olurlar bu arada benim bayram nedeniyle 4 gundur fransada bekleyen bb com siparisim bugun yurda girmis ve gumrukten gecmis herkesin siparislerinin kazasiz belasiz ellerine ulasmasi dilegiyle iyi gunler

THE SERVICE SELECTED IS NOT AVAILABLE TO THE DESTINATION ADDRESS / DOWNGRADED, FORWARDED TO CONSIGNEE, SELECTED SERVICE IS NOT AVAILABLE

seçilen servis teslim adresi için uygun degil/düşürüldü. seçilen servisin uygun olmadiği, aliciya bildirildi.

ups le iherb den siparişimde kargo takip sayfasinda bu uyari var, ama altinda kargo ilerliyo gözüküyo yaklaşik 4 saat daha seyahat etmiş gözüküyo.

ne oldugunu anlamadim açikcasi, nedir acaba bilgisi olan varmi?

kargo.jpg

Son düzenleme:
THE SERVICE SELECTED IS NOT AVAILABLE TO THE DESTINATION ADDRESS / DOWNGRADED, FORWARDED TO CONSIGNEE, SELECTED SERVICE IS NOT AVAILABLE

seçilen servis teslim adresi için uygun degil/düşürüldü. seçilen servisin uygun olmadiği, aliciya bildirildi.

ups le iherb den siparişimde kargo takip sayfasinda bu uyari var, ama altinda kargo ilerliyo gözüküyo yaklaşik 4 saat daha seyahat etmiş gözüküyo.

ne oldugunu anlamadim açikcasi, nedir acaba bilgisi olan varmi?

kargo.jpg
sorun yok dostum bendede aynı şekilde yazıyodu ama gördüğün gibi kargo devam ediyor,2güne elinde olması lazım ürünün........

tr ye girdiği andan itibaren ups tr den takip et bu sayfadan gözükmüyor kolay gelsin.

bench_O

sorun yok dostum bendede aynı şekilde yazıyodu ama gördüğün gibi kargo devam ediyor,2güne elinde olması lazım ürünün........

tr ye girdiği andan itibaren ups tr den takip et bu sayfadan gözükmüyor kolay gelsin.

bench_O

evet ilerliyo ama uyarinin anlamini çözemedim =) neyse eyvallah teşekkür ettim.

beyler DHL ile bir arkadaşımın siparişi bugun gene takıldı haberiniz olsun. ürün twinlab 5lb.. bu DHL büyük ihtimal memurlara rüşvet veriyor ordino parası kazanmak için. yada distribütor rüşvet veriyor gümrükçülere.. DHL ile bişey almayın

beyler DHL ile bir arkadaşımın siparişi bugun gene takıldı haberiniz olsun. ürün twinlab 5lb.. bu DHL büyük ihtimal memurlara rüşvet veriyor ordino parası kazanmak için. yada distribütor rüşvet veriyor gümrükçülere.. DHL ile bişey almayın

abartma istersen dhl ile takılma olasılığı daha yüksek diyelim bitsin.......

Şimdiye kadar 5-6 siparişim sorunsuz geçti dhl den. son iki siparişim bayramdan hemen önce ve hemen sonrasıydı. Benim kargom takılana kadar dhl e devam edecem. Ne demiş Dexter Jackson bozuk olmayan şeyi tamir etmeye kalkma ((:

farklı isimler ile farklı adrese sip. verin arkdaşın, akraban gibi.. sanrım her hafta yüklü sip. veriyorsunuz, yada sizin şansına denk geliyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı