western union'la alışveriş yaptım bb.com'dan. ancak blue form'a order number'ı yazmayı unuttum. ama para havale edildi ve mtcn numarasını aldım.
2 gündür hala onaylanmadı siparişim. acaba order number'ı yazmadığım için mi onaylanmıyor? ne yapabilirim yardımcı olabilir misiniz?
keos fransadan sonrakı durak neresı acaba benımde bugun fransada yazıyo
sorun yok dostum bendede aynı şekilde yazıyodu ama gördüğün gibi kargo devam ediyor,2güne elinde olması lazım ürünün........THE SERVICE SELECTED IS NOT AVAILABLE TO THE DESTINATION ADDRESS / DOWNGRADED, FORWARDED TO CONSIGNEE, SELECTED SERVICE IS NOT AVAILABLE
seçilen servis teslim adresi için uygun degil/düşürüldü. seçilen servisin uygun olmadiği, aliciya bildirildi.
ups le iherb den siparişimde kargo takip sayfasinda bu uyari var, ama altinda kargo ilerliyo gözüküyo yaklaşik 4 saat daha seyahat etmiş gözüküyo.
ne oldugunu anlamadim açikcasi, nedir acaba bilgisi olan varmi?
![]()
sorun yok dostum bendede aynı şekilde yazıyodu ama gördüğün gibi kargo devam ediyor,2güne elinde olması lazım ürünün........
tr ye girdiği andan itibaren ups tr den takip et bu sayfadan gözükmüyor kolay gelsin.
bench_O
beyler DHL ile bir arkadaşımın siparişi bugun gene takıldı haberiniz olsun. ürün twinlab 5lb.. bu DHL büyük ihtimal memurlara rüşvet veriyor ordino parası kazanmak için. yada distribütor rüşvet veriyor gümrükçülere.. DHL ile bişey almayın
şu ara gümrüğe çok abandık gibi birininki patlamasa bari![]()
ben dedim ama...beyler DHL ile bir arkadaşımın siparişi bugun gene takıldı haberiniz olsun. ürün twinlab 5lb.. bu DHL büyük ihtimal memurlara rüşvet veriyor ordino parası kazanmak için. yada distribütor rüşvet veriyor gümrükçülere.. DHL ile bişey almayın
beyler DHL ile bir arkadaşımın siparişi bugun gene takıldı haberiniz olsun. ürün twinlab 5lb.. bu DHL büyük ihtimal memurlara rüşvet veriyor ordino parası kazanmak için. yada distribütor rüşvet veriyor gümrükçülere.. DHL ile bişey almayın