Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba arkadaşlar bir akrabam şuanda amerikada çok yakında türkiyeye gelicek ona getirteyim diyorum bi kaç şey sizce neler alayım whey casein protein bcaa glutamin creatin var aklımda bide bodybulding.com dan falan sipariş verip amerikadaki akrabamın adresi versem kargo ne kadar tutar.
bence bikaç tanede animal pak getir özellikle kış zamanı önemli.

bench_O

Evet bayramda sanırım burda tek sıpariş beklıyen bendım ıkıde bir yazıyodum bişeyler .Daha elime ulaşmadı ürünler. Tatildeymiş paşalar yarın elime gelir sanırım.

BBden 11lbs fedex :total 174dolar shıppıngle

3.5lbs hydro whey o.n
essentıal amıNO pre workout o.n
nox plade
cellmass
bide gothıc bere gift olarak:D
Bakalım elime ulaşınca daha bilgiler veririm yanlıslık falan yapmışlar mı.

Int'l shipment release

bu lafı seviyorum arkadaş:D

ofi bilgilendirdin mi bizi? ne getirdin.. ne kadar getirdin... ne ile getirttin....??

aynen bende öle :D:D:D
gümrükten geçmiş bayram tatili nedei ile antrepoda sanırım yarın elimizi ulaşır :D
hadii geçmiş olsun

ben biraz abarttımmı söliyim yanlız iki tane optiumum whey 2lb olanlardan
iki tanede optimum casein 2 lb

bayramda gecer ümidi ile asıldım

aynen bende öle :D:D:D
gümrükten geçmiş bayram tatili nedei ile antrepoda sanırım yarın elimizi ulaşır :D
hadii geçmiş olsun

ben biraz abarttımmı söliyim yanlız iki tane optiumum whey 2lb olanlardan
iki tanede optimum casein 2 lb

bayramda gecer ümidi ile asıldım

Neyse sana da , ofiye de geçmiş olsun.Zaten bu aralar sapıtanlar dhl'in gumruk memurları .... Herseyi tutmuslar...

Wedier ürünleri satan bi alman sitesi falan yok mu BB gbi sipariş verebileceğimiz ?

Veya almanya da ne kadardır bu cfm-whey protein tozları falan bi bilgisi olan var mı ?

arkadaşlar önceki sayfaya da yazmıştım cevap veren olmadı istanbul dışında ikamet edip iherbten sipariş veren var mı? Adrese Eskişehir yazmış olmama rağmen kargonun takip sayfasında bursa gözüküyor!

arkadaşlar önceki sayfaya da yazmıştım cevap veren olmadı istanbul dışında ikamet edip iherbten sipariş veren var mı? Adrese Eskişehir yazmış olmama rağmen kargonun takip sayfasında bursa gözüküyor!
ilk önce sipariş sayfasında yazdığın adresi kontrol et, tr ye geldiğinde kargoylada iletişime geç her ihtimale karşı.

ilk önce sipariş sayfasında yazdığın adresi kontrol et, tr ye geldiğinde kargoylada iletişime geç her ihtimale karşı.
Sipariş sayfasını kontrol ettim Eskişehir yazıyor Dhl'nin Bursa şubesine Ulaşamadım bugün pazar olduğu için yarın bir kez daha arayacağım bakalım ilk siparişim(13 lbs) yurtdışından umarım bir sorun olmadan ulaşır elime Sağol ilgin için

Sipariş sayfasını kontrol ettim Eskişehir yazıyor Dhl'nin Bursa şubesine Ulaşamadım bugün pazar olduğu için yarın bir kez daha arayacağım bakalım ilk siparişim(13 lbs) yurtdışından umarım bir sorun olmadan ulaşır elime Sağol ilgin için
yaw o zaman büyük ihtimal merkez (gümrük) bursadadır ordanda sizin oraya çıkar......

buarada bende ups le sipariş geçtim iherbden 10lbs.
bugünlerde dhlde fazla takılmış bende upse yöneldim hadi hayırlısı.

(şu kargo takip almanyadan gümrüğe giriş yaptığında derbi maç seyretmek gibi bişey hasta oluyorumhyper_)

inş hepimizin kargoları sorunsuz ulaşır...

bench_O

Arkadaslar cok komık bı olay yasandı saka gıbı ınanamazsınız:D.
Dun gece sabaha kadar fılm ızledıgım ıcın uyayakaldım ve malum bugun kargocu gelıcektı ve ben uyuya kalmışım.Baktım gelmışler bulamadık falan .
Sonra gıttım fedexi aradım.Dedim kadına uyayakalmısım falan kadın yardımcı olamam bı daha gonderım yok dedı yuzume kapattı.
Ama daha önceden başıma geldiği için biliyorum 3 hakkım oldugunu bu sefer böle bişey olunca cok sasırdım.Bi daha aradım bu sefer nolcak dıe sonra gene bı kadın cıktı bu sefer aman efendım sepet efendım .işte ne zaman gonderelım yarın mı gonderelım bı tarıh verın bıze uygun bı saat soleyın. bende gıdın su subeye bırakın bırazdan gider alırım ben ordan dedım tabe efendım ne demek hemen haber verıyorum kurgeye dagıtımdan donmeden halledecez die falan.Sonra dedım bıraz once bı kadın cıktı ılerı gerı konus bişey demedi iyi gunler ben ılgılenıyorum dedı bende kapattım:D

Bu kıyağımıda unutmayın :D:D:D

nutrition-discount.de
29 avro kargo+44 avro optimum 5lb whey=76 avro eder
O da yaklaşık 150 lira.Zaten burdan alsan 120 lira falan :D
Yahu birde dhl takip numarasıyla baktığımda,
''Gönderi dağıtılmak üzere anlaşmalı dağıtım şirketine yönlendirildi – Dağıtım bilgisi beklenmiyor ''
Diye bi yazı çıkıyor.Hangi firma getirecek benim siparişi.Ptt mi yoksa özel kargolardan falan mı?Bu arada paket ayın 13ünde dağıtıma verilmiş.

Son düzenleme:
iherb' den verdiğim sipariş 24 saatir "in progress" olarak gorunuyo, eskiden mesai saati içinde verince direk işleme alirlardi, bu sorunu başka yaşayan varmi ??

arkadaşlar 1 hafta önce iherb'ten (DHL) verdiğim sipariş elime ulaştı 13 lbs'ydi paketin gümrükte açıldığına dair de bir işaret yok.Now'ın mega pack whey proteinini aldım bu ürünü pek kullanan olmamış sanırım ama içerik olarak çok iyi gözüküyor ayrıca iherbteki yorumlarda iyiydi bende ürünü kullandıktan sonra görüşümü yazarım belki bazı arkadaşlara tercih konusunda yardımcı olur

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:01 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 10:56 ----------

iherb' den verdiğim sipariş 24 saatir "in progress" olarak gorunuyo, eskiden mesai saati içinde verince direk işleme alirlardi, bu sorunu başka yaşayan varmi ??
benimde iherb'ten 1 hafta önce verdiğim siparişte işleme girmeleri yaklaşık 2 günü bulmuştu.Ama yinede mail at istersen hemen geri dönüyorlar böylece endişelenmene gerek kalmaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı