Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cihovanni mesajım sana değil geneli kapsıyor. senin siparişinde adet olarak sorun yok. SUPP. girişi yasak olmasına rağmen gümrük memuru göz yumabilirdi geçmesine. yalnız bu konuda antalya migrosun yanındaki AVPİM anlayışsızdır. ürün adedi 1 tane olduğu için kendin kullanacağını öğrenci olduğun için paranın yetmediğini yurt dışından getirtiğini kdv sini vericeğini buna karşılık tutumu değişmes ise bir daha sipariş vermeyeceğini belirt bu şekilde yardımcı olacaklardır..

Yok aslında adamlar mümkün olduğu kadar yardım ettiler bana..Ama kargo şu an istanbul gümrükteymiş o yüzden naapcamı bilemiyorum hala kontrol'de diyo bodybuilding.com'daki herifler...biri ürünüme çöktü mü acaba..yapıyolar mı ööle ********likler...?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:07 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:08 ----------

senın kargonun takılabılcegını zannetmıyorum braz daha bekle bence.

Bide bayaram ıcın sıparıs bekletelım dıyenler gec bıle kaldınız.Zaten 4-5gunde gelıo.

Ofi 1 ayı bugün itibariyle geçti arkadaşım ya..Zaten BB.com'dakilerin dediğine göre paket 15 ağustos'ta giriş yapmış..Bu ne kontrol kaç haftadır..Walla delirmem yakındır..kafa_

bas bas bağrıldı burda dhl ile alışveriş yapmayın diye bb.com dan
veya fazla göze batmayacak siparişler verin dendi adam tutmuş 3 tane whey sipariş etmiş kusura bakmayın ama size kafidir benim şu ana kadar bir sürü siparişim elime ulaştı her 15-20 günde bir 5 lbs whey ve 1-2 küçük supplement siparişi veririm ne hikmetse hiç takılmadı

bas bas bağrıldı burda dhl ile alışveriş yapmayın diye bb.com dan
veya fazla göze batmayacak siparişler verin dendi adam tutmuş 3 tane whey sipariş etmiş kusura bakmayın ama size kafidir benim şu ana kadar bir sürü siparişim elime ulaştı her 15-20 günde bir 5 lbs whey ve 1-2 küçük supplement siparişi veririm ne hikmetse hiç takılmadı

Tamam işte Cadocx yukardakini okuma..benim yazımı oku..Ben de 1 ay önce 1 adet 5 lbs Gaspari Myofusion siparişi verdim toplam tutarı kargo dahil 69 dolar düşün hala gelmedi..Şimdi sööle haklımıyım deilmiyim delirmekte ve bizim ülkenin gümrüğüne küfür etmekte..tamam kargo seçiminde hata yapmış olabilirim ama......bu nasıl bi kontoldür geliş süresini saymazsak en az 22-23 gündür kontrolde..

Tamam işte Cadocx yukardakini okuma..benim yazımı oku..Ben de 1 ay önce 1 adet 5 lbs Gaspari Myofusion siparişi verdim toplam tutarı kargo dahil 69 dolar düşün hala gelmedi..Şimdi sööle haklımıyım deilmiyim delirmekte ve bizim ülkenin gümrüğüne küfür etmekte..tamam kargo seçiminde hata yapmış olabilirim ama......bu nasıl bi kontoldür geliş süresini saymazsak en az 22-23 gündür kontrolde..
Ya onlardada trackıng number yok kı nerden bılsınler senı kandırıolar bence bodybuıldıng ekıbıde bılemez nerde oldugunu .
Ama madem bu kadar tedırgınsın neden avpime gıtmedın?

arkadaşlar ptt siparişleri bazen 1 ayı bulmaktadır...topkapıdaki şubeden bilgileri alırsınız.ptt yurt içinde özle kargo firmaları kadar malesef efektif değil alt yapısı düzelene kadar bu şekilde,bazen ptt ile mal 5 günde tr geliyor ama 15 gün dağıtım bekliyor bende ptt'deki arkadaşım sayesinde malımı nerde olduğunu öğrenip geldiği gibi kendim alıyorum ,geneldede topkapıda oluyor.

HAYIRLI OLSUN BANA GİRDİ ARKADAŞLAR.. TWİNLAB ALALIM DEDİK İHERB'DEN GÜMRÜKÇÜ AMCALAR KİTLEMİŞLER.... kafa_:mad:dumbelllls

Cokmu agırdı.? Yada 3 tane 5 lbs lik twinlab siparisi verdiysen kutu devasa olmuştur.O yuzden cok goze batmıstır. Hem aynı seyden 3 tane getirince ticari sayma ihtimalleri cok yuksek.Kolay kolay takılmıyo cunku bende 12 lbs ve 135 dolarlık urunler getirtmiştim 5 gun once biliyosunuz...

Son düzenleme:
suplementing.com 'da 75 $ üstü kargo free olaması cazip. 10 Lb optimum whey 79 $ geliyor. Ptt gümrüğünde sorun yaşanmaz ise..

anlamadım usa demisinki free shipping alıcan ürünü domestic free (yurtiçi) yazıyor orda dikkatinizi mıncıklarım:)

bench_O
Supplementing.com'a pek bulaşmayın derim şimdilik henüz çok denenmiş bir site değil ne kadar güvenilir bilemiyorum. Site ile iletişim kurmak pek mümkün görünmüyor. 3. mailimi attım kargom çıktı mı diye hala yanıt veren olmadı. Bu kadar ilgisizler. Free shipping sadece USA içinde geçerli bu arada benden 15,99 USD çektiler 5LBS için.

ben devamlı netrition.com dan veriyoru şuana kadarda bi problemle karşılaşmadım
neden farklı sitelere dağılıyosunuz ki

Millet bayramda ziyarettçi bekler biz oturduk paket nerlerde nabıo dıo izleyip,supplement bekliyoruz 4gözle.
Bu arada arkadaslar soyledıgım yag yakıcılar cok etkılı cıktı daha kargoda bıle etkisini gösterdi ilk cıkıs zamanı paket in5kg olan agırlık toplamı suan 4.9kgya dustu.Yavur yapıo arkadas.

Supplementing.com'a pek bulaşmayın derim şimdilik henüz çok denenmiş bir site değil ne kadar güvenilir bilemiyorum. Site ile iletişim kurmak pek mümkün görünmüyor. 3. mailimi attım kargom çıktı mı diye hala yanıt veren olmadı. Bu kadar ilgisizler. Free shipping sadece USA içinde geçerli bu arada benden 15,99 USD çektiler 5LBS için.

İyide bu sitenin turkiyeye gonderimi yokki...

5 lbs+ 2 lbs twınlab proteını arkadasımın takıldı. iherb ten vermıstık bayramdır dıyee ama takılmıs anlıcanız bayram muhabbetıne guvenıp bızde bıraz abanalım dedık ama elımızde patladı , bu aralar denetımler sıklasmıs anlasılan , daha once aynı sıparısı verdık ama bu sefer patladı

geçmiş olsun... eveeet 5lbs protein tozu yakaladı amcam, ödül felanda vermeleri gerek şimdi.. büyük bir kaçakçılığı önleyip, devleti milyarlarca dolar zarardan kurtardı kahraman gümrükçü...

hep beraber alkışlıyoruz arkadaşlar kahraman gümrük memurunu

bu arada dıpnotta dusuyım 5lbs+2lbs+twınlab creatıne fuel 90 capsule vardı gercı oda pek bır agırlık deıl yaa neyse pek takmıyoruzz yaklasık 135 tl sı yandı arkadasın saglık olsun ne dıyelım daha once bır cok kez bb den 4 lbs nıtro tech verırdım gecerdı , gelecek ay bır sıparıs daha vercem ama bu olanlar ve gelısmeler benı korkutuyorr

anlamadım usa demisinki free shipping alıcan ürünü domestic free (yurtiçi) yazıyor orda dikkatinizi mıncıklarım:)
hıım. evet domestic gözümden kaçmış :)..
1 post alttakı arkdaş msj lara cvp vermdiğini yazmış tercih etmek uygun olmayacaktır..

ben devamlı netrition.com dan veriyoru şuana kadarda bi problemle karşılaşmadım
neden farklı sitelere dağılıyosunuz ki

netrition ilk tercihimdir her zaman. kargo ücretlerininde en yüksek olduğu yerdir.

bb.com çeşit çoktur kargo daha ucuzdur ama alış veriş yapmak güçtür fotokobi, ıvır zıvır isterde ister eskiden uygulama bu kadar sıkı değildi.(2-3 yıl önce) en sık sip. burdan verirdim artık alış verişi kestim..

Ben de bugün bb.com dan verdim. 5.9KG. 103$ asıl ürünler ama kargo dahil 170$ tuttu. Umarım gümrükte takılmaz. Takılırsa bir ton parayı ordino bedeli altında fedex haydutlarına vermek istemiyorum.

arkadaşlar bu iherbdeki kredi kartı hatası bir türlü geçmiyor sipariş yapamıyorum nasıl düzeltebilirim credi kart declind diyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı