Cihovanni mesajım sana değil geneli kapsıyor. senin siparişinde adet olarak sorun yok. SUPP. girişi yasak olmasına rağmen gümrük memuru göz yumabilirdi geçmesine. yalnız bu konuda antalya migrosun yanındaki AVPİM anlayışsızdır. ürün adedi 1 tane olduğu için kendin kullanacağını öğrenci olduğun için paranın yetmediğini yurt dışından getirtiğini kdv sini vericeğini buna karşılık tutumu değişmes ise bir daha sipariş vermeyeceğini belirt bu şekilde yardımcı olacaklardır..
Yok aslında adamlar mümkün olduğu kadar yardım ettiler bana..Ama kargo şu an istanbul gümrükteymiş o yüzden naapcamı bilemiyorum hala kontrol'de diyo bodybuilding.com'daki herifler...biri ürünüme çöktü mü acaba..yapıyolar mı ööle ********likler...?
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:07 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:08 ----------
senın kargonun takılabılcegını zannetmıyorum braz daha bekle bence.
Bide bayaram ıcın sıparıs bekletelım dıyenler gec bıle kaldınız.Zaten 4-5gunde gelıo.
Ofi 1 ayı bugün itibariyle geçti arkadaşım ya..Zaten BB.com'dakilerin dediğine göre paket 15 ağustos'ta giriş yapmış..Bu ne kontrol kaç haftadır..Walla delirmem yakındır..kafa_