Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İherb den twinlab ın 5 lb liklerinden alın.Çok uyguna geliyor ve mükemmel de ürün.Ben çok markanınkini kullandım.Fiyat/performans açısından bu markanın tüm ürünlerini tavsiye ederim.

iherbden MRM metabolıc ve NOW izole tavsiye ederim kaliteli ürünler.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 16:20 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:18 ----------

arkadaşlar nette gezinirken şu linki buldum İherb.com sitesinden alışveriş yapmak isteyenler çin yardımcı bir yazı umarım faydalı olur benim için faydalı oldu dorğusu :)
http://www.hukuki.net/showthread.ph...%FDk-%FCr%FCnleri-sat%FDn-alma-ve-%F6nerileridumbelllls

Bu forumda 2005 yılında bu yana 400 sayfa konuşulmuş binlerce sipariş verilmiş. hala başka forumdan alıntı yapıyorsun ilginç..

İherb bu gun beni gercekten sasırttı.
Ben 4-5tane siteyi takip ederim hangisinin stackları uygun nerde ne kampanya var onları arasıtırır araya bi hafta koymaya dikkat eder sürekli ipariş veririm ihtiyacım olsun olmassın.
Gecen yazmıstım iherb benım kartımı kabul etmedı dıe
Sorun cartımdakı urunler bi hafta once sepete atmıstım.5urun toplam 101.dolardı ve sıparısı kabul etmiodu card fail veriodu.
Live chattan konustum sepeti temizle dediler.temizledim sipariş verildi fakat bi hafta arayla yeni maliyet 129dolar oldu ve kargo gene upsle 30dolara cıktı önceden 25ti.
Yani bi haftada iherb caktırmadan anlamsız bi 35-40dolar artırıma gitti.
Ve hala kampanya devam etmekte iherb beni şaşırttı acıkcası.

bence itiraz et fiyat artışına..bana da daha önce yaptılar ben hem fazla kısmı hem de kendilerini affettirmeleri için kargo bedelini bile iade ettirdim kredi kartıma

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:44 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:41 ----------

iherb"den alışverişte ilk siparişte bir kod verdiler bunu check out kısmında ödeme anında yaz indirim al dediler..Herkese aynı kod mu veriliyor yoksa farklı mı ? bu konuda bilgisi olanlardan yardım rica..tşk..

arkadaşlar iherb den ilk mal aldığımda HAK418 koduyla ödeme yapılırken 5 usd indirim yapılacağı yazıyordu..şimdi başaramadım..yardım rica..

arkadaslar bı sıte buldum hanı turkıyeye gonderım varmı acaba http://www.muscleandstrength.com

evet var. shipping sayfasında anlatmış..fedex le gönderiyorlar.. Türkiye ye de gönderim yapıyorlar.. hatta sipariş öncesi kargo ne kadar tutuyor hesaplatılabiliyor..

fiyatlar nasıl bu sitede ? zamanın olmadı bakamadım da...artık onada biri bakıp yazıversin :-)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:05 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:03 ----------

bence itiraz et fiyat artışına..bana da daha önce yaptılar ben hem fazla kısmı hem de kendilerini affettirmeleri için kargo bedelini bile iade ettirdim kredi kartıma

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:44 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:41 ----------

iherb"den alışverişte ilk siparişte bir kod verdiler bunu check out kısmında ödeme anında yaz indirim al dediler..Herkese aynı kod mu veriliyor yoksa farklı mı ? bu konuda bilgisi olanlardan yardım rica..tşk..

bu arada HAK34 ile başkaları alırsa indirimden yararlanıyormuş ben değil :-(

İherb bu gun beni gercekten sasırttı.
Ben 4-5tane siteyi takip ederim hangisinin stackları uygun nerde ne kampanya var onları arasıtırır araya bi hafta koymaya dikkat eder sürekli ipariş veririm ihtiyacım olsun olmassın.
Gecen yazmıstım iherb benım kartımı kabul etmedı dıe
Sorun cartımdakı urunler bi hafta once sepete atmıstım.5urun toplam 101.dolardı ve sıparısı kabul etmiodu card fail veriodu.
Live chattan konustum sepeti temizle dediler.temizledim sipariş verildi fakat bi hafta arayla yeni maliyet 129dolar oldu ve kargo gene upsle 30dolara cıktı önceden 25ti.
Yani bi haftada iherb caktırmadan anlamsız bi 35-40dolar artırıma gitti.
Ve hala kampanya devam etmekte iherb beni şaşırttı acıkcası.
neymiş bu kampanya ???

10 lbs agırlıgındaki 3.cü siparişim dhl aracılıgıyla bugun gümrükten geçmiş görünüyor
MRM, Metabolic Whey, Chocolate, 10 lbs (4.540 g) (MRM-72053)
buyazıyı görmek hoşuma gidiyor :)
9/24/2010 10:31 am Clearance processing complete Istanbul, Turkey
10:13 am Transit through DHL facility Istanbul, Turkey

bu arada 31/08 tarihinde bodybuildingten vermiş oldugum ultimate amino 2000 hala tarafıma ulaşmadı bodybuilding kullanan arkadalar tahminen ne zaman gelir live chatta gümrükte oldugu görünüyor diyorlar ...

hmm....

bb den usps (posta) ile verilen siparişler tam 5 haftada geliyor..

usps sanırım7 solar felandı kargon zamanında gelmesini istersen 25 dolarlık seçeneği seçece ben öle anladım :D
Valla animal pak ve cuts alacam fakat kararvermedim netriton.com danmı - bb denmi alsam bide kargo daha ucuz olmazmı ....weightlifter

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 12:35 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 12:25 ----------

arkadaslar bı sıte buldum hanı turkıyeye gonderım varmı acaba http://www.muscleandstrength.com

abi varda kargo seçeneklerini gördünmü ....

FedEx

• International Economy $54.04
  • International Priority $57.93

USPS
  • Priority Mail International $36.25
a32

usps sanırım7 solar felandı kargon zamanında gelmesini istersen 25 dolarlık seçeneği seçece ben öle anladım :D
Valla animal pak ve cuts alacam fakat kararvermedim netriton.com danmı - bb denmi alsam bide kargo daha ucuz olmazmı ....weightlifter

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 12:35 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 12:25 ----------

abi varda kargo seçeneklerini gördünmü ....

FedEx

• International Economy $54.04
  • International Priority $57.93

USPS
  • Priority Mail International $36.25
a32

iherb ürün çeşitliligini artırsa hiç birisine gerek kalmayacak :) neden başaramıyorlar anlamadım

aaajbd.jpg

kargom paristeyken böyle bi yazı cıktı. ne olduğunu anlamadım. delay yazıyo. neden gecikme olabilir ki?

iherb de kargoda 10 lbs için kargo da son durum nedir ? bilen var mı ?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 13:17 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 12:57 ----------

fedex paris ofiste iş yoğunluğundan gecikme yaşanıyor demek istiyor

aaajbd.jpg

kargom paristeyken böyle bi yazı cıktı. ne olduğunu anlamadım. delay yazıyo. neden gecikme olabilir ki?

b.b hakkında...

arkadaşlar bodybuilding.com dan alışverişimi tamamladım fakat hangi kargo seçeneğini seçeceğim yardımcı olurmusunuz ...:o

merhaba arkadaşlar ben netritiondan verdiğim siparişlerde usps le bir sorun çıkmadı ve elime ulaştı.fedex le istesem sorun çıkma ihtimali varmıdır.2-3 günde gelirmi fazla kargo fiyat farkı olmuyor.

kesene göre..fedexle 7 gün 70 usd civarı..usps ile 5 hafta.. fiyatına bakmadım..5 hafta bu besin destekleri için bu sıcak havalarda ürünlerin bozulma riskinden dolayı anlamsız...

merhaba arkadaşlar ben netritiondan verdiğim siparişlerde usps le bir sorun çıkmadı ve elime ulaştı.fedex le istesem sorun çıkma ihtimali varmıdır.2-3 günde gelirmi fazla kargo fiyat farkı olmuyor.
ewet ups ile 2-3 fedex 5 gün içinde elinizde olur.

sorun çıkma ihtimali bütün kago şekilleriyle var......

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı