on hold mu yazıyodu ouzhan
hayır, waiting for payment yazıyordu
on hold mu yazıyodu ouzhan
belki inanmazsn ama kartın son kullanma tarihi biraz silik.O yüzden rakamı yanlış okuyormuşumSanırım bi ara senınde iherb cardını kabul etmemişti.Bu sefer bende denedim benımde kabul etmedi.Nasıl halletin o işi?
yukarda yazdıklarım senin içinde geçerli kargo takip linkleri ertesi gün aktif oluyor,
dostum biraz sabırlı olman lazım , bak link aktif durumda.>>> UPS could not locate the shipment details for your request. Please verify your information and try again later.
>>> Tracking or InfoNotice Numbers:1.
Recent Tracks
Description
Saved
Login or Register to view Tracking History.
![]()
![]()
![]()
By selecting the Track button, I agree to the Terms and Conditions.
üzerinden 1 gün geçti zaten basıyorum linke bu ekran çıkıyor anlamadım ne olduğunu
dostum biraz sabırlı olman lazım , bak link aktif durumda.
bu gidişle ürünler gümrüğe gelene kadar sen gidcen![]()
ewett senin paket almanyaya varmış, yarın sabahta stresli anlar başlıyorhyper_eyvallah sağolasın gerçekten açılmış link böyle giderse dediğin gbi olcak![]()
eyvallah sağolasın gerçekten açılmış link böyle giderse dediğin gbi olcak![]()
whey alıyorum hep ağır oluyo mağlum ama sıkıntı çıkmadı şimdiye kadar Allah a şükürseninki de iyiy cesaret ha
22 lbs az değil![]()
whey çok ağır çekiyor burdakinden pahalıya geliyo nerdeyse.Sen hangi siteden aldın? Hangi marka?whey alıyorum hep ağır oluyo mağlum ama sıkıntı çıkmadı şimdiye kadar Allah a şükür
whey çok ağır çekiyor burdakinden pahalıya geliyo nerdeyse.Sen hangi siteden aldın? Hangi marka?
hocam senin kargo geçmiş sana doğru yolda( artık ups tr den sorgula).
http://www.ups.com.tr/index.asp
bench_O