Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benimde Siparişlerim Geldi (:

herkese iyi çalışmalar, iherb hala yeni ürünleri bünyesine katmamış. güya ilkbaharda yeni depoya geçince ürünleri çeşitlenecekti. gelişmelerden haberi olan varmı. iherbte artık ultimate nutrition,muscletech,weider,universal nutrition gibi ürünleri görmek istiyorum.

herkese iyi çalışmalar, iherb hala yeni ürünleri bünyesine katmamış. güya ilkbaharda yeni depoya geçince ürünleri çeşitlenecekti. gelişmelerden haberi olan varmı. iherbte artık ultimate nutrition,muscletech,weider,universal nutrition gibi ürünleri görmek istiyorum.

bunun daha hızlı bir şekilde hal olması için,toplu msj gönderilmesi bu sonucu daha hızlandırır talep in artmasını bekliyor olabilirler mevcut depolarını büyürmek için..

siparişim onaylandı sonunda :)
ama shipping'i fedex seçmeme rağmen, (Shipping method: International Express Courier) yazıyor ve tarcking numarası vermedi. bu International Express Courier nedir bilen var mı?

siparişim onaylandı sonunda :)
ama shipping'i fedex seçmeme rağmen, (Shipping method: International Express Courier) yazıyor ve tarcking numarası vermedi. bu International Express Courier nedir bilen var mı?
fedex= International Express Courier ,yarına kadar verirler takip linkini bu hafta elinde olur ürünler....

bide anlamadım dün siz mesajlar attınız kargom çıkmıyo diye dostum c.ertesi ve pazar kargo çıkarmıyolar boşuna stress yaptın ..........
bench_O

Order Details: #
Item
Price
Qty.
Discount
SubTotal
1
Now Foods, Adam, Superior Men's Multi ,120 Tablets(NOW-03876)
$24.21
1
$0.00
$24.21
2
Twinlab, Amino Fuel Anabolic Liquid, Orange, 32 fl oz (948 ml)(TWL-03388)
$21.70
1
$0.00
$21.70
3
Now Foods, Creatine Monohydrate, Micronized, 1.1 lbs (500 g) (NOW-02038)
$16.12
1
$0.00
$16.12
*
Extra Discounts:
  • $5 off for first time customers –Coupon code provided
($5.00)

iherden cumartesi günü verdim siparşi şuanda yola çıkmış bilgilerine ulaşamıyorum bna yardımcı olurmusunz ilk siparişim

You can track your order by clicking on the tracking number.
UPS - International - 1ZWX00820457402618

bu numaraya bastığımda bilgilerim çıkmıyor acaba bunu başka bir yere mi girmem gerekyior link verebilirseniz iyi olur

Order Details: #

iherden cumartesi günü verdim siparşi şuanda yola çıkmış bilgilerine ulaşamıyorum bna yardımcı olurmusunz ilk siparişim

You can track your order by clicking on the tracking number.
UPS - International - 1ZWX00820457402618

bu numaraya bastığımda bilgilerim çıkmıyor acaba bunu başka bir yere mi girmem gerekyior link verebilirseniz iyi olur
yukarda yazdıklarım senin içinde geçerli kargo takip linkleri ertesi gün aktif oluyor,

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı