Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Biz de bodybuildingden sipariş verdik. 01-05 -2010 da verdik ama ayın 19 u oldu hala haber yok. DHL olduğu için takip edilemiyor. Hergün yazışıyoruz hep aynı cevabı veriyolar. Ne olacak böyle anlamadım. Kaç günde teslim edildiğini bilen var mı ?
walla 2 kere airmaille aldım birincisi 1 haftada, 2. olanı 22. günde geldi

yani belli olmaz ay sonuna kadar gelmezse mesaj atın ayrıca airmaille sabırlı olmayan arkadaşlar alışveriş yapmasa daha iyi olur çünkü gecikme olabiliyo nede olsa ptt........

kolay bench_Ogelsin

1- gümrük üst sınırı 150 avro'dur. fakat gene de 100 avro'yu geçmemek işi garantiye almaktır. getirttiğimiz ürünler zaman zaman ilaç zannedilebildiği için fazla göze batmamak gerek.

2- eğer airmail ile aldıysan postacı eve haber kağıdı getiriyor. özel kargo ile aldıysan arayıp haber veriyorlar sanırım.

3- airmail ise aldığın ürünün ücretine göre 5 10 lira gibi birşey ödüyorsun. özel kargo ile gelmişse 200 300'e kadar çıkabiliyor.

nasil yani airmail yoluyla gelen kargo gümrüğe takilirsa ödediğin bedel 5-10 tl mi yani ? dogru mu anliyorum....

yaşadiysan eğer boyle bişey ne kadarlik mala ne kadar odedin yazarmisin

nasil yani airmail yoluyla gelen kargo gümrüğe takilirsa ödediğin bedel 5-10 tl mi yani ? dogru mu anliyorum....

yaşadiysan eğer boyle bişey ne kadarlik mala ne kadar odedin yazarmisin

ben supplementte yaşamadım ama önceki sayfaları incelerseniz bunu yaşayan arkadaşlar var.

karşılaştırabilmeniz için söylüyorum airmail ile 150 dolarlık tekstil eşyası almıştım 4tl gümrük ödedim.

ben supplementte yaşamadım ama önceki sayfaları incelerseniz bunu yaşayan arkadaşlar var.

karşılaştırabilmeniz için söylüyorum airmail ile 150 dolarlık tekstil eşyası almıştım 4tl gümrük ödedim.

anladim, gümrük vergisi airmaille gelişte supplement içinde böyle hesaplaniyorsa vergisi ödenerek alinabilir aslinda, şu test mevzusuda uygulanmiyorsa.....

bu arada önceki sayfalar derken 300 den fazla sayfa var eğer hatirliyorsan hangisindeydi yazarsan merak ettim ne kadar ödediler, neler oldu...

25 gündür felan bekleyen arkadaşların dikkatine.benim kargoda aynı durumda dhl ile geliyor bugün 36,gün oldu ve hala aynı cevap gümrükte rutin kontrol devam ediyordiye sürekli aynı cevap alıyorum ama bodybuıldıng.com un yapabileceği hiçbir şey yok .malasef T.C gümrük memurlarını beklemek zorundayız...:(((((

netrition .com bu site oldukça relax...

tüm dostlarımız buradan rahatlıkla alışveriş yapıyor... ama aynı üründen bir tane olmasına dikkat edin!!!

ticari menfaat düşüncesine dikkat ediyorlar!!! (daha doğrusu gümrükçülerin ürün getiren adamları zarar görmesin diye) (çok sağlam mal giriyor ülkeye ama olay 3 maymun kabaresine dönüşüyor) biz kullanmayı düşünenler ise sıkıntı yaşıyor...

...

ah o gümrükte neler dönüyor!!!

Vallahi ben almanyadan siparisimi veriyorum.burdan ustalar 100 yuro üstü bedava.yurt disini bilemem. galiba 12 yuro. ama ordada 200 yuro üstüyse bedavadir. Ama bu Firma bi ürünü cikardi.gercekden cok etkili 100 de 89 protein ve helal protein.kendim kulaniyorum ve cok memnun kaldim bunu sizlerede tavsiye ederim. "ESN" Markasi Elite Sports Nutritens.
Ve diyer markalarda var ucuz ve uygun fiyatathums:

bodybuilding.com dan 2 ay önce aldığım sipariş dhl ile hala gelmediğinden para iadesi için aldım(kontrol etmnedim ama iade ettiklerini söylediler) dediklerine eğer ürün gelirse onlara haber verekmişim ödediklerini tekrardan geri alacaklarmış:) sen 2 ay da ürünü gönderme sonra bunu de ilginç insanlar
ayrıca masa tenisiyle ilgili olarak 15kilo kadar ağırlı olan 1650 lira tutan bir ürünüm gümrükte kalmış bu gün gümrüğe gidip onu alacağım, %20 si kadar bir vergi vereceğim muhtemelen yani 330 lira verip alacağım ürünü
bilginiz olsun ürün gümrükte kalırsa sizin bulunduğunuz şehir gümrüğüne gönderiliyor, benimki istanbula geldi ilk oradan bursaya gönderdiler

Arkadaşlar BB.comda 2 dir aynı sorunu yaşıyorum kargosu ve ürün ücretleri netritiona göre 3 - 5 dolar ucuz diye ve yaptıkları kampanyalar nedeniyle 2. alışverişimi yaptım ama 3 günde amerikada hala ürün netritiondan seçtiginiz fedex int'l economy sınıfında değil en azından onu biliyorum ve 3 günde kesinlikle istanbul gümrügüne kadar geliyor max . 4 gün 2 dir BB.comdan aldıgım fedex ürünü 7 günü bulacak gelmesi kesin Hızlı alısveris yapmayı düsününler bence Netritiondan sasmamalı.

Arkadaslar ayni hizla uygun fiyata supplementlerimi bu siteden aliyorum http://www.fitmart.de. ben memnunum berki sizede yardimci olabilir.
Cok güvenilir bi Firmathums:
ödeme sistemleri de uygun değil bize. yurt dışına gönderim de yok. Lütfen site önerisi yaparken forum sakinlerinin TÜRKİYE den olduğunu gözönünde bulunduralım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı