Andorra'yı belki bilirsin, Fransa-İspanya arasında ufacık bir ülkedir. Vergi olmadığı için İspanya içerisinde 40 € olan içki orada 20 € ya kadar düşebiliyor. Elektronikte de aynı şey geçerli. Tütünde pek farketmiyor.
İspanya'ya gidenler eğer yakın şehirlerde konaklıyorsa bu ülkeyi alışveriş için ziyaret ediyorlar ve herkes barmen edasıyla litrelerce içki satın alıyor. Türkiye'ye girişlerde de hiç sorun yaşandığını görmedim

Biraz kaçakçı ağzı ile konuşacağım ama şöyle yapmanızı öneririm; her bavula giysileri doldurduğunda yanlarınada birer ikişer animal'lardan sıkıştırsın. Protein tozu hakkında pek bir fikir üretemedim biraz fazla büyük. Onuda bavul değilde çantaya koyarsa hiçbir sorun yaşamaz. Havaalanlarında çok fazla dikkat edilmez böyle şeylere. Dediğim gibi ben 4 tam bavul boyu giysilere sararak -kırılmaması için- ( bavul setlerini bilirsin ufala ufala giderler

) içki-tütün-elektronik getiren bilirim, tabii ki kişisel kullanım için. Daha da fazla getirebilir, hiç sorun olmaz. Geldiği ülkede-şehirde havaalanında sistem nasıl bilmiyorum ama Atatürk Havaalanı'nda daha ilk girişte bavullar kontrol edilir ve açtırırlar bavulları şüpheli durumlarda. Avrupa'da buna hiç rastlamadım, check-in noktasına gidersin bavulu verirsin bantını yapıştırır biletini verir iyi yolculuklar der geçerler.