Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
iherb den birkaç ürün sipariş edecem ilk siparişlerde kredikartı ekstre fotokopisi falan isteniyormuş öyle bişey var mı acaba

Hayır, iherb.com'da böyle bir sıkıntı yaşamayacağınıza emin olabilirsiniz. Bodybuilding.com'da bu tür sorunlar yaşayan arkadaşlar görmüştüm ama iherb.com da hiçbir sipariş sorunu ile karşılaşmadım, görmedim ve duymadım şimdiye kadar.

Benim ürünlerim hala gelmedi 1 ay oldu sipariş vereli dhl le vermiştim.Para iadesi isteyeceğim yada aynı ürünü bana fedexle gönderirler mi?Fedexle yollarlarsa kargo ücretini yine ben mi öderim acaba?

Ben PAYPAL le ödeme yaptım yani bb ödemezse paypal dan isticem parayı.Ürünü gelmeyip te para iadesi alan var mı?İstesem fedex le tekrar yollar mı?

Sipariş numaranı verip neden livechat te bir ilgiliyle konuşmuyorsun ki, ya da ne bileyim DHL'i ara böyle böyle bir durum var falan de.
Mantıksal olarak siparişi gönderilen bir ürünün iade yapılmadığı sürece para iadesi yapılcağını düşünmüyorum

45 gün olması gerekmiyo mu para iadesi için?Ben 45 günü bekleyip direk para iadesi isteyecektim.Ama doğru diyosun konuşayım bi onlarla. Zaten bundan sonra alışveriş yaparsam fedex le alıcam.Bu kadar uzun süreceğini sanmıyordum.Bu da ders oldu. Alan arkadaşlar bundan sonra fedexle alsın bence..Yoksa akıbeti belli olmuyo dhl le gelen kargonun.

45 gün olması gerekmiyo mu para iadesi için?Ben 45 günü bekleyip direk para iadesi isteyecektim.Ama doğru diyosun konuşayım bi onlarla. Zaten bundan sonra alışveriş yaparsam fedex le alıcam.Bu kadar uzun süreceğini sanmıyordum.Bu da ders oldu. Alan arkadaşlar bundan sonra fedexle alsın bence..Yoksa akıbeti belli olmuyo dhl le gelen kargonun.

Bak siparişleri geçicekenler için böyle bir form hazırlamışlar ingilizce varsa doldur yoksa yardım ederiz

http://www.bodybuilding.com/store/delay.htm

Anger rating komik olmuş :D

19 gun oldu ama hala elime gecmedi urunler, usps'in takip sayfasinda herhangi bir guncelleme olmadi 13.05.2010'dan beri, bugun tesaduf ptt kargo takip sayfasinda denedim orda su bilgiler var

1.​
Sevk Edildi - İSTANBUL(AVR)(İSTANBUL AV
24/05/2010 10:24:04​
2.​
Gönderinin Geliş Kaydı Yapıldı - İSTANBUL(AVR)(TOPKAPI POS
24/05/2010 11:05:00​

bu ne demek oluyor arkadaslar, gumrukten gecmismi yoksa henuz gecmemismi

Urunlerim az evvel elime gecti tam 20 gunde gelmis oldu

Bak siparişleri geçicekenler için böyle bir form hazırlamışlar ingilizce varsa doldur yoksa yardım ederiz

http://www.bodybuilding.com/store/delay.htm

Anger rating komik olmuş :D

sağol dostum gerek kalmadı biraz önce geldi siparişlerim bugün tam 1 ay olmuştu gelmez demiştim ama geldi çok şükür.İnş diğer bekleyenlerinde gelir.Bundan sonra alırsam fedexle alıcam çok bekletiyo dhl.

Buarada ben optimum opti men 180 tablet ve de glutamine 1000 120 capsule aldım

denemek için kreatin siparişi verecem ,2 kiloluklarda sence sorun yaşarmıyım, genelde baktım 5lbs ve ustu çok riskli diyorlarda
yoksa git 500 veya 1000 gramlık al kafan rahat olsun mu diyorsun
Netrition.com dan animal pump almıştım yine airmaille 1 ay 3 gündür hala ne bir bilgi ne bir iletim bilgisi gelmedi, ama ben yine senin kafanı karıştırmıyım 20 dolar fark için riske girmeye değmez birdaha sipariş vericek olsam kesinlikle airmail yoluyla almam.

abi 5 lbs üstü sorun olurmu bilmem ama 6.1 kg yani 13.4 LBS paketim geçti elime 7 gün 6 gün sürdü bb.comdan almıştım
bence lbs den çok ürün içeriği / fiyatı / aynı ürün sayısı daha önemli gibi.
saygılar.

herkese kocaman selam!

arkadaşlar ben bu konunun 291 sayfasına kadar kesintisiz okudum.ama benim soruma cevap pek yoktu .en azından detaylısına bidefa rastlamıştım sanırım fakat yeterli değildi.finlandiyadaki arkadaşımı tatil için türkiyeye çağrıyorum.ve kızcağız 7 kg lık bavulla geliyor.ordan optimum un ürünlerine baktırdımda burdakinden 40-50 tl daha ucuz.

benim getirtmek istediklerim;

optimum gold standart whey 4.5 kg protein tozu
animal pumpx2
animal cuts x2
animal stak x2

arkadaşımın toplamda 20 kglık bavul hakkı varmış.alırım hepsini diyo ama sorun şu havalimanında takılırmı?

cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

herkese kocaman selam!

arkadaşlar ben bu konunun 291 sayfasına kadar kesintisiz okudum.ama benim soruma cevap pek yoktu .en azından detaylısına bidefa rastlamıştım sanırım fakat yeterli değildi.finlandiyadaki arkadaşımı tatil için türkiyeye çağrıyorum.ve kızcağız 7 kg lık bavulla geliyor.ordan optimum un ürünlerine baktırdımda burdakinden 40-50 tl daha ucuz.

benim getirtmek istediklerim;

optimum gold standart whey 4.5 kg protein tozu
animal pumpx2
animal cuts x2
animal stak x2

arkadaşımın toplamda 20 kglık bavul hakkı varmış.alırım hepsini diyo ama sorun şu havalimanında takılırmı?

cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

Andorra'yı belki bilirsin, Fransa-İspanya arasında ufacık bir ülkedir. Vergi olmadığı için İspanya içerisinde 40 € olan içki orada 20 € ya kadar düşebiliyor. Elektronikte de aynı şey geçerli. Tütünde pek farketmiyor.

İspanya'ya gidenler eğer yakın şehirlerde konaklıyorsa bu ülkeyi alışveriş için ziyaret ediyorlar ve herkes barmen edasıyla litrelerce içki satın alıyor. Türkiye'ye girişlerde de hiç sorun yaşandığını görmedim :) Biraz kaçakçı ağzı ile konuşacağım ama şöyle yapmanızı öneririm; her bavula giysileri doldurduğunda yanlarınada birer ikişer animal'lardan sıkıştırsın. Protein tozu hakkında pek bir fikir üretemedim biraz fazla büyük. Onuda bavul değilde çantaya koyarsa hiçbir sorun yaşamaz. Havaalanlarında çok fazla dikkat edilmez böyle şeylere. Dediğim gibi ben 4 tam bavul boyu giysilere sararak -kırılmaması için- ( bavul setlerini bilirsin ufala ufala giderler :)) içki-tütün-elektronik getiren bilirim, tabii ki kişisel kullanım için. Daha da fazla getirebilir, hiç sorun olmaz. Geldiği ülkede-şehirde havaalanında sistem nasıl bilmiyorum ama Atatürk Havaalanı'nda daha ilk girişte bavullar kontrol edilir ve açtırırlar bavulları şüpheli durumlarda. Avrupa'da buna hiç rastlamadım, check-in noktasına gidersin bavulu verirsin bantını yapıştırır biletini verir iyi yolculuklar der geçerler.

Son düzenleme:
Andorra'yı belki bilirsin, Fransa-İspanya arasında ufacık bir ülkedir. Vergi olmadığı için İspanya içerisinde 40 € olan içki orada 20 € ya kadar düşebiliyor. Elektronikte de aynı şey geçerli. Tütünde pek farketmiyor.

İspanya'ya gidenler eğer yakın şehirlerde konaklıyorsa bu ülkeyi alışveriş için ziyaret ediyorlar ve herkes barmen edasıyla litrelerce içki satın alıyor. Türkiye'ye girişlerde de hiç sorun yaşandığını görmedim :) Biraz kaçakçı ağzı ile konuşacağım ama şöyle yapmanızı öneririm; her bavula giysileri doldurduğunda yanlarınada birer ikişer animal'lardan sıkıştırsın. Protein tozu hakkında pek bir fikir üretemedim biraz fazla büyük. Onuda bavul değilde çantaya koyarsa hiçbir sorun yaşamaz. Havaalanlarında çok fazla dikkat edilmez böyle şeylere. Dediğim gibi ben 4 tam bavul boyu giysilere sararak -kırılmaması için- ( bavul setlerini bilirsin ufala ufala giderler :)) içki-tütün-elektronik getiren bilirim, tabii ki kişisel kullanım için. Daha da fazla getirebilir, hiç sorun olmaz. Geldiği ülkede-şehirde havaalanında sistem nasıl bilmiyorum ama Atatürk Havaalanı'nda daha ilk girişte bavullar kontrol edilir ve açtırırlar bavulları şüpheli durumlarda. Avrupa'da buna hiç rastlamadım, check-in noktasına gidersin bavulu verirsin bantını yapıştırır biletini verir iyi yolculuklar der geçerler.

çok teşekkür ederim cevabın için.sanırım cutsları sıkıştırcaklar pakları flnda.valla tam bi supplement manyağı yap dedim buraya gelince.tamamen kişisel kullanıcam zaten.süper olacak inş.bavul kontrole gelince fin atandaşı olduğu için pek ırgalamazlar diye düşünüyorum...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı