Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
çok teşekkür ederim cevabın için.sanırım cutsları sıkıştırcaklar pakları flnda.valla tam bi supplement manyağı yap dedim buraya gelince.tamamen kişisel kullanıcam zaten.süper olacak inş.bavul kontrole gelince fin atandaşı olduğu için pek ırgalamazlar diye düşünüyorum...

İçlerini boşaltarak koymasınlar nede olmasa bunlar hap. Direkt olarak kutusuyla yerleştirsinler, soran olursa da sporcuyum ve konakladığım süre içerisinde tüketmem gereken ek besinler dediğinde hiçbir sorun kalmaz.

hocam sakına kutusundan çıkarmasınlar sakata gelir geçişte
renkli renkli haplar ne olduğu belli değil:D
hatta faturaları bile bulunsun çok sıkıştırırlarsa diye bi kenarda...
(x-ray den geçerken paso sorarlar bunlar ne ayak diye)
ama eninde sonunda kişisel kullanım olduğu için vede gıda takviyesi olarak geçtiği için geçer sorun olmaz.

kolay gelsin.
bench_O

Selamlar arkadaşlar, bu sayfanın özellikle bu kısmını uzun süredir takip ediyorudum ve sonunda iherbs'den 5lbs twinlab whey sipariş ettim. Pazartesi akşamüstü yaptığım sipariş bugün (çarşamba) itibariyle Ankara'ya geldi. Gerçekten çok hızlılarmış. Benim sormak istediğim aynı sitede daha avantajlı bir whey var. Kargosu 12.72 lbs (5.77 kg) olarak geçiyor. Daha önce bu ağırlıkta ürün getiren var mı? Gerçi murat isimli bir arkadaş 18 lbs getirmiş track de ettim hakikaten 18 yazıyor.

jakooo23 isimli arkadaşımız da birkaç kere 10lbs'lik optimum whey getirdiğini yazmış. Hocam kaç sefer getirttin acaba. Tek bir büyük whey getirtmek istiyorum. Bir de iherbs'de optimumu yok sen nereden ve ne kadara aldın acaba? Teşekkür ederim hepinize.

Selam;

netrition.com adresinden fedex kargoları kontrol ediyorum ama ciddi manada fiyatı yükseltiyor. minimum 30 usd lik kargo çıkıyor heleki protein tozlarında 80 usd yi buluyor. Ben mi eksik ya da yanlışım?:(

Selamlar arkadaşlar, bu sayfanın özellikle bu kısmını uzun süredir takip ediyorudum ve sonunda iherbs'den 5lbs twinlab whey sipariş ettim. Pazartesi akşamüstü yaptığım sipariş bugün (çarşamba) itibariyle Ankara'ya geldi. Gerçekten çok hızlılarmış. Benim sormak istediğim aynı sitede daha avantajlı bir whey var. Kargosu 12.72 lbs (5.77 kg) olarak geçiyor. Daha önce bu ağırlıkta ürün getiren var mı? Gerçi murat isimli bir arkadaş 18 lbs getirmiş track de ettim hakikaten 18 yazıyor.

jakooo23 isimli arkadaşımız da birkaç kere 10lbs'lik optimum whey getirdiğini yazmış. Hocam kaç sefer getirttin acaba. Tek bir büyük whey getirtmek istiyorum. Bir de iherbs'de optimumu yok sen nereden ve ne kadara aldın acaba? Teşekkür ederim hepinize.
netritiondan airmail(çok zaman alır ama ucuz) yoluyla getiriyorum......

ama yukardada bi arkadaş yazmış onada cevap olsun doğrudur 80dolara kadar rahat çıkıyo kargo ,ben imkilerde 60dolar
(airmail olduğu için) tutmuştu.........
bench_O

Bursa'daki arkadaşlara slm

Arkadaşlar ben Bursa'da yaşıyorum.Yaklaşık 25 gün önce BB.com'dan sipariş vermiştim airmaille.Toplamda 139 dolar tutmuştu.Salı günü postaneyi aradım.Benim paketi gümrükçüler takmış.Postaneye gidip kağıt aldım.Neyse gittik gümrüğe.Muayeneyi yapıp benim paketi takan memurla görüştüm.Sağlık müdürlüğünden ''sağlığa zararlı değildir''yazılı rapor al gel vereyim dedi.Tabi bu da demek oluyorki 'sağlık müdürlüğü böyle bir raporu hayatta vermez geçmiş olsun''.Sözün kısası ögrendim ki o gün benim paketle birlikte 5 tane bb.com siparişi takılmış.İçindekinin 150 avro sınırına,aynısından 3 tane oluşuna felan bakmıyorlar.Sporcu besinimi evet!Tak kardeşim.Bursa'da olan arkadaşlar kesinlikle airmaille sipariş vermesinler,Fedexten şaşmasınlar.Saygılar sunarım.

Arkadaşar durum gösteriyorki azami sınırın üstüne kimse çıkmasın.Bir üründen getirtebiliyorsa 1 tane getirtsin.Yoksa 2. kapımız olan yurtdışınıda yok ederiz.Sonuçta bu gemi batarsa hepimiz batarız.Saygılar.

tozda en mantıklısı iherb
kampanyadan yararlanılacaksa BB netritionunda kargosu çok hızlı fakat 10 20 dolar BB den pahalı
tercihler buna göre yapılmalı iherbten 10 lbs whey yanına a.a yada live support girmezseniz pek kar yine yok.
Biraz risk almakta önemli tabi
saygılar

Arkadaşlar ben Bursa'da yaşıyorum.Yaklaşık 25 gün önce BB.com'dan sipariş vermiştim airmaille.Toplamda 139 dolar tutmuştu.Salı günü postaneyi aradım.Benim paketi gümrükçüler takmış.Postaneye gidip kağıt aldım.Neyse gittik gümrüğe.Muayeneyi yapıp benim paketi takan memurla görüştüm.Sağlık müdürlüğünden ''sağlığa zararlı değildir''yazılı rapor al gel vereyim dedi.Tabi bu da demek oluyorki 'sağlık müdürlüğü böyle bir raporu hayatta vermez geçmiş olsun''.Sözün kısası ögrendim ki o gün benim paketle birlikte 5 tane bb.com siparişi takılmış.İçindekinin 150 avro sınırına,aynısından 3 tane oluşuna felan bakmıyorlar.Sporcu besinimi evet!Tak kardeşim.Bursa'da olan arkadaşlar kesinlikle airmaille sipariş vermesinler,Fedexten şaşmasınlar.Saygılar sunarım.

Air mail ile takılması özel cargo şirketlerinde takılmasından daha iyidir.
150 euro altında olduğu için %18 kdv ve pul parası ödemiyceksiniz
gümrük memuru ile konuşup kendisine ilaç ve eczacılık genel müdürlüğü'nden yazı alabiliceğinizi belirtin ürünlerin Türkiye Cumhuriyeti'ne sokulmalarında sakınca yoktur' yazısı almalısınız.
loboratuar analizi isterlerse ozamn işler zorlaşır.

Siparişin içeriğini de yazabilirmisn.Belki onların kabul etmeyeceği şeyler almışsındır..Whey protein,multivatimin... gibi ürünler geçiyor.Ona göre bizde bi dahaki sefere almayız

Bursa'daki arkadaşlara slm

Arkadaşlar ürünün adedine cinsine bakmıyorlar.İsterseniz Osmangazi PTT de gümrük işleri bölümü var arayıp sorun.Mesele paketin içeriğinin sporcu besini olması.Kaç adet oluşu felan değil.Takıldığında da vermek istemezlerse alamazsınız!Ama Sağlık müdürlüğünden rapor alırım derseniz orası başka.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 28.05.10 00:03 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 27.05.10 22:06 ----------

Arkadaşlar bu arada 2 gün önce de BB.com.dan toplamda 243 $ sipariş vermiştim. Fedex'le gelecek.150 avro sınırında kargo dahilmiş benim haberim yok:)Neyse tahminleriniz ve tecrübeleriniz neler?Takılır mı geçer mi?Sonuçtan haber vercem ama bi yorumları alayım.

bb de eğer kendı kulanıcı adınız ve adınınz soyadınız la uye olup farklı kredı kartıyla alısverıs yaparsanız kredı kartı fotokopisi isterler...ama kendı kartınızla yapıosanız ıstemezler...eğer urun gelmesse size 60 gun sona sızın talebınız dogrultusunda iade edebılırler ücretınızı.ama ürün geldıgı halde para iadesei istersenız bunu kargo geldıgı zaman attınıgınız ımza onlara ulaşıldı dıe ulaşıo o yuzden ıade etseler bıle daha sonra tekrar cekerler.ben bundan once no explode almısdım normal kargo ıle 1ay5 gunde gelmısdı. aynısı arkadasa yaklasık 1 ayda gelmısdı sımdı optımum whey 5lb aldım sanırım bır 1 ay daha beklıcem...yalnız ben ebay den amazon dan alısverıs yapıyorum max 15 gunde gelıyor.sonucda aynı internatıonal kargo ıle gelıo neden bb nınkı bu kadar yavs bılmıoyrum.

ayrıca bb nın lıve chat dekı adamları bu kadar mı salak olur ıngılızce bılmıoar sanırım.arkadasın kargosu gelmedı para ıadesı ıstedık verdıler iadeyı ama kargo parası hariç.sona 2 gun sona çat kargo geldı.sona adamlara dıoruz urun geldı ucretı gerı cekın okey sımdı ıslemınızı yapıyorum dıe cekmıo.sona tekrar yazdık bole bole urun geldı ıadeyı gerı alın dıe tamam halledıyorum dıolar yok.bızde adamlara zorla para mı verek almadılar bızde yedık :D

Arkadaşlar merhaba.Aşağıda verdiğim metni tercüme edebilecek bir arkadaşım varmı.Çok acil!!!

Dear Customer,
Thank you for your email, We do apologize about the damaged item you received, We regret that we are unable to send replacements internationally due to the high cost of shipping. We will credit your Credit Card back for the item or items instead. Please look for a credit
to post to your card's account in a few business days.

Thank you for your understanding and cooperation,

BB.com'da iyi bi stack var
5 lbs optimum whey+2 lbs casein aliosun bide optimen verilolar (multi-vitamin sanırım)
bu 3 ürün beraber western union + FedEx ile takılır mı ? (69 dolar oluo kargosuz)

Son düzenleme:
ayrıca bb.com'da siparişleri verirken:
Global FedEx express mi seçecez
Global FedEx express'i seçersek 58 dolar ship(kargo) parası diyor bu normal mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı