jakooo23
Üye
aynen kendi kullandığım suplementler deyip geçebilir ........kendim için aldım sporcuyum desin hiçbir sorun olmaz
aynen kendi kullandığım suplementler deyip geçebilir ........kendim için aldım sporcuyum desin hiçbir sorun olmaz
çok teşekkür ederim cevabın için.sanırım cutsları sıkıştırcaklar pakları flnda.valla tam bi supplement manyağı yap dedim buraya gelince.tamamen kişisel kullanıcam zaten.süper olacak inş.bavul kontrole gelince fin atandaşı olduğu için pek ırgalamazlar diye düşünüyorum...
netritiondan airmail(çok zaman alır ama ucuz) yoluyla getiriyorum......Selamlar arkadaşlar, bu sayfanın özellikle bu kısmını uzun süredir takip ediyorudum ve sonunda iherbs'den 5lbs twinlab whey sipariş ettim. Pazartesi akşamüstü yaptığım sipariş bugün (çarşamba) itibariyle Ankara'ya geldi. Gerçekten çok hızlılarmış. Benim sormak istediğim aynı sitede daha avantajlı bir whey var. Kargosu 12.72 lbs (5.77 kg) olarak geçiyor. Daha önce bu ağırlıkta ürün getiren var mı? Gerçi murat isimli bir arkadaş 18 lbs getirmiş track de ettim hakikaten 18 yazıyor.
jakooo23 isimli arkadaşımız da birkaç kere 10lbs'lik optimum whey getirdiğini yazmış. Hocam kaç sefer getirttin acaba. Tek bir büyük whey getirtmek istiyorum. Bir de iherbs'de optimumu yok sen nereden ve ne kadara aldın acaba? Teşekkür ederim hepinize.
Arkadaşlar ben Bursa'da yaşıyorum.Yaklaşık 25 gün önce BB.com'dan sipariş vermiştim airmaille.Toplamda 139 dolar tutmuştu.Salı günü postaneyi aradım.Benim paketi gümrükçüler takmış.Postaneye gidip kağıt aldım.Neyse gittik gümrüğe.Muayeneyi yapıp benim paketi takan memurla görüştüm.Sağlık müdürlüğünden ''sağlığa zararlı değildir''yazılı rapor al gel vereyim dedi.Tabi bu da demek oluyorki 'sağlık müdürlüğü böyle bir raporu hayatta vermez geçmiş olsun''.Sözün kısası ögrendim ki o gün benim paketle birlikte 5 tane bb.com siparişi takılmış.İçindekinin 150 avro sınırına,aynısından 3 tane oluşuna felan bakmıyorlar.Sporcu besinimi evet!Tak kardeşim.Bursa'da olan arkadaşlar kesinlikle airmaille sipariş vermesinler,Fedexten şaşmasınlar.Saygılar sunarım.
Arkadaşlar ben Bursa'da yaşıyorum.Yaklaşık 25 gün önce BB.com'dan sipariş vermiştim airmaille.Toplamda 139 dolar tutmuştu.Salı günü postaneyi aradım.Benim paketi gümrükçüler takmış.Postaneye gidip kağıt aldım.Neyse gittik gümrüğe.Muayeneyi yapıp benim paketi takan memurla görüştüm.Sağlık müdürlüğünden ''sağlığa zararlı değildir''yazılı rapor al gel vereyim dedi.Tabi bu da demek oluyorki 'sağlık müdürlüğü böyle bir raporu hayatta vermez geçmiş olsun''.Sözün kısası ögrendim ki o gün benim paketle birlikte 5 tane bb.com siparişi takılmış.İçindekinin 150 avro sınırına,aynısından 3 tane oluşuna felan bakmıyorlar.Sporcu besinimi evet!Tak kardeşim.Bursa'da olan arkadaşlar kesinlikle airmaille sipariş vermesinler,Fedexten şaşmasınlar.Saygılar sunarım.