Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bb.com ' dan ilk siparişimi verdim..

siparişinizin doğrulanmaya ihtiyacı var başlıklı uzun bir mail aldım fakat telefon numarası

veya adresi kısacası neyi doğrulamam gerektiğini bildirmemişler..

bende her ihtimale karşı adresimi ve telefon numaramı belirterek cevap yazdım..

ödemeyi paypal ile yapmştım kredi kartı değil..

ne cevap vermeliyim maile? bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim..

f.w.nietzsche bende 15 gun once paypalla odeme yaptım , ama bır sorun cıkmadı nasıl olduda boyle bır maıl geldı sana anlamıs deılım , benımkı dırek onaylanmıstı

ilk başlardaki ağırlık hesabı yanlış çıkıyor zamanla düzeltiyo fedex 5-6 civarına geri düşer tahminen

8.0 lb'den 7.3 lb'ye (3.3 kg) inmiş. Hala biraz fazla geldi bana ama umarım gümrükte sorun yaratmaz. gerçek ağırlığı 2.1 kg'i geçmez çünkü.

8.0 lb'den 7.3 lb'ye (3.3 kg) inmiş. Hala biraz fazla geldi bana ama umarım gümrükte sorun yaratmaz. gerçek ağırlığı 2.1 kg'i geçmez çünkü.

Paketin içeriginde sadece nitrotech mi bulunuyordu?*

Misal turkiyedeki kargo firmaları 2kg lık demiri 1desi lik pakete koyup yolladıgında kg ı işleme alıyorlar.
2kg lık pamugu 10 desilik pakete koygudunga paketin hacmi yani 10 desiyi işleme alıyolar.

Ben bu olayı fedex takiplerden cozemedim sadece agırlıga mı bakıyo fedex. Takip numarasını yazdıgımızda sadece lbs yani agırlık birimini gorebiliyoruz.
Bazen firmalar 2 nitrotech in sıgacagı pakete 1 nitrotech koyup yolluyolar da ordan merak ettim. Paketin buyumesi kargo ucreti oalrak firmalara geri yansımıyomudur nedir.

Son düzenleme:
Paketin içeriginde sadece nitrotech mi bulunuyordu?*

Misal turkiyedeki kargo firmaları 2kg lık demiri 1desi lik pakete koyup yolladıgında kg ı işleme alıyorlar.
2kg lık pamugu 10 desilik pakete koygudunga paketin hacmi yani 10 desiyi işleme alıyolar.

Ben bu olayı fedex takiplerden cozemedim sadece agırlıga mı bakıyo fedex. Takip numarasını yazdıgımızda sadece lbs yani agırlık birimini gorebiliyoruz.
Bazen firmalar 2 nitrotech in sıgacagı pakete 1 nitrotech koyup yolluyolar da ordan merak ettim. Paketin buyumesi kargo ucreti oalrak firmalara geri yansımıyomudur nedir.

Evet aynen öyle ama sistem biraz daha değişik. Tam bilgim olmamakla birlikte bazı denemelerim oldu ve siparişlerimi de genelde ihtiyacım olan üründen ziyade önceliği yurtdışından getirtmeye ve risk almaya değmesi anlamında yapmaya çalışıyorum. Bu aralar protein tozu hiç kalmadığı ve beslenme periyotlarım açısından da bünyeye pek yüklenmemek için sadece protein tozu ve kreatin kullanıyorum. Bundan dolayı siparişimi Nitro-Tech Pro Series 2LB. + SuperPump250 280gr portakal olarak verdim. Daha önceki denemelerimde bazı eklemelerde kargo fiyatı değişmezken en ufak bir protein bar eklemesinde kargo fiyatı uçuyordu. Sanırım koli boyut ve ağırlık cinsinden baştan sağma ortalama bir ağırlık yazıyorlar. Bilincinde değillerdir ki Türkiye'de bu iş insanların başını ağrıtıyor.

Evet aynen öyle ama sistem biraz daha değişik. Tam bilgim olmamakla birlikte bazı denemelerim oldu ve siparişlerimi de genelde ihtiyacım olan üründen ziyade önceliği yurtdışından getirtmeye ve risk almaya değmesi anlamında yapmaya çalışıyorum. Bu aralar protein tozu hiç kalmadığı ve beslenme periyotlarım açısından da bünyeye pek yüklenmemek için sadece protein tozu ve kreatin kullanıyorum. Bundan dolayı siparişimi Nitro-Tech Pro Series 2LB. + SuperPump250 280gr portakal olarak verdim. Daha önceki denemelerimde bazı eklemelerde kargo fiyatı değişmezken en ufak bir protein bar eklemesinde kargo fiyatı uçuyordu. Sanırım koli boyut ve ağırlık cinsinden baştan sağma ortalama bir ağırlık yazıyorlar. Bilincinde değillerdir ki Türkiye'de bu iş insanların başını ağrıtıyor.

Eger senın pakette nitrotech in yanında 250gramlık supeprump varsa .. Bu iki urunun sıgabilecegi en kucuk hacimli paket min 6desi dir.. BB.com 2 urun tam sıgsın diye ugraşmayıp 7-8desilik pakete koyup yollamıştır (desi hesaplaması abd de ve tr de aynıysa tabi bunla alakalı bilgim yok)

Eger fedex kargosu hem desi hesaplıyor hem lbs hesaplıyor hangisi daha yuksekse onu işleme alıyosa (aynı bizim kargolar gibi) o zaman senın paketinin fedex sisteminde 7.7gorunmesi normal demektir. Adam 7.7 nin yanında lbs yazması yanlış.

Gece gece nerden takıldıysam bu 7.7 olayına anlamadım, kusura bakmayın weightlifter

Eger senın pakette nitrotech in yanında 250gramlık supeprump varsa .. Bu iki urunun sıgabilecegi en kucuk hacimli paket min 6desi dir.. BB.com 2 urun tam sıgsın diye ugraşmayıp 7-8desilik pakete koyup yollamıştır (desi hesaplaması abd de ve tr de aynıysa tabi bunla alakalı bilgim yok)

Eger fedex kargosu hem desi hesaplıyor hem lbs hesaplıyor hangisi daha yuksekse onu işleme alıyosa (aynı bizim kargolar gibi) o zaman senın paketinin fedex sisteminde 7.7gorunmesi normal demektir. Adam 7.7 nin yanında lbs yazması yanlış.

Gece gece nerden takıldıysam bu 7.7 olayına anlamadım, kusura bakmayın weightlifter

Service type
INTL Economy

Weight
7.3 lbs/3.3 kg

Yazdıkları bu.

nitro siparişi vermiştim fakat o kadar sorunun üzerine sabah tekrar kargomum iptal edildiğine

dair mail aldım sinirlerimi yeterince gerdi bu durum sanırım tekrar netritiona döneceğim..

Arkadaslar merhaba,
bb.com'dan su supplementleri siparis etmeyi dusunuyorum.
1.Optimum whey protein 5lbs
2.animal pak
3.animal stak
4.animal nitro
5.animal pump
6.animal cuts

kargo dahil 266 usd tutuyor. Sizce bunları aynı anda siparis etmek bir nevi intihar mıdır? netrition yada iherb ile siparis vermek daha mı iyi olur. Degerli yorumlarınız icin cok tesekkurler:)

bilgilendirme icin tesekkur ederim arkadasim, bende ilk defa siparis verdim yurtdisindan 64.44$ urunler tuttu 35.25$ da kargo parasi aldilar, diger siteleri bilmedigim icin fiyatlari kiyaslayamiyorum malesef

ben bb ve netritionla aynı ürünleri alarak bi kıyaslama yaptım Kargo seçenekleri sadece USPS priority mail (7 -10 gün) ve ortalama 10 dolar ucuza geliyor. Yeni site denemek isteyen arkadşalara duyurulur.

birde ürünlerin fiyatlarıda netritionla nerdeyse aynı ..

aynı ürünleri bende sepete ekledim '' hatta 30 kapsul eksik ''LEUKIC Hard core 150 capsul''

cargo sizin verdiklerinizden fazla çıktı, bulunduğum şehirle ilgili olabilme ihtimalini göze alarak İstanbulu seçtiğimde gene kargo ücreti fazla çıktı

Subtotal: $64.44 Shipping cost: $45.25
Total cost: $109.69

Son düzenleme:
Your Netrition Order
Qty Item ID Product Price Total
1 40-0017 Product Catalog, 1 catalog $0.00 $0.00
1 52-0201 Animal Pak, 44 packs $28.95 $28.95
1 52-0456 Animal Pump, 30 packs $35.95 $35.95
1 52-0485 Animal Journey Book, 1 book $0.00 $0.00
Subtotal $64.90
Shipping - FedEx International Priority (2 to 3 days) $46.99
Total $111.89

Bu siparişi verdim bir kaç saat önce. yurtdışından ilk bakalım. umarım sorun çıkmaz.

aynı ürünleri bende sepete ekledim '' hatta 30 kapsul eksik ''LEUKIC Hard core 150 capsul''

cargo sizin verdiklerinizden fazla çıktı, bulunduğum şehirle ilgili olabilme ihtimalini göze alarak İstanbulu seçtiğimde gene kargo ücreti fazla çıktı

Subtotal: $64.44 Shipping cost: $45.25
Total cost: $109.69

dominic dostum bilmiyorum ben ufak ürünleri seçmiştim ağırlık artarsa kargo ücreti farkedebilir örneğin 5lbs whey eklediysen artmış olabilir
ben jack3d animal pm pak amino tablet yaptım her 3 sitedede en ucuzu arkadaşın söylediği site tuttu bilemiyorum şehirle alakası olacağını sanmam

sadece yukarıda belirttiğim 2 ürünü sepete ekledim kargo fiyatı 45$ belirdi.
bu sorun netrition 'da bazen olmakta aynı şehir, aynı mahalleden sipariş veren farklı kişlerin aralarında 50 mt mesafe olmasına karşın kargo fiyatları bariz örnk 10-15 $ değişe biliyor daha öncedebu sayfalarda belirtilmişti aynı sorunu bi kaç kişi yazmıştı..

Netritiondan sipariş vereceğim
10 lbs ON Whey
4 lbs ON Casein
4 lbs ON Pre-load Creatine
alacağım. Tam olarak 139,xx $ ve 18 lbs (yaklaşık 8kg) tutuyor.
Kargo ücreti de 108 $ tutuyor.

Aslında 140 dolarlık ürüne 140 lira kargo masrafı vermek biraz zor geliyor fakat yine de Türkiye'den 230 liraya yakın az ödemiş olacağım.

Şimdi arkadaşlarımdan bi ortak bulup kendime 5 lbs ona da 5 lbs Whey alarak kargo masrafını yarıya düşürmeye çalışıyorum.
Bakalım nolacak?

Netritiondan sipariş vereceğim
10 lbs ON Whey
4 lbs ON Casein
4 lbs ON Pre-load Creatine
alacağım. Tam olarak 139,xx $ ve 18 lbs (yaklaşık 8kg) tutuyor.
Kargo ücreti de 108 $ tutuyor.

Aslında 140 dolarlık ürüne 140 lira kargo masrafı vermek biraz zor geliyor fakat yine de Türkiye'den 230 liraya yakın az ödemiş olacağım.

Şimdi arkadaşlarımdan bi ortak bulup kendime 5 lbs ona da 5 lbs Whey alarak kargo masrafını yarıya düşürmeye çalışıyorum.
Bakalım nolacak?
yalnız bu paket kontrol için açılırsa paso takılır...weightlifter

Arkadaşlar ben bu bb.com un mustech kampanyasından pek anlamadım 2 al 1 ödeden şimdi 2 al 1 ödeliden seçiyorum fakat Qty kısmı 1 gözüküyor yani mesela böyle bir şekilde seçim yaptığım zaman bana 2 lb için konuşuyorum 6 lb ürün mü geliyor.

http://i1005.hizliresim.com/2010/5/17/639.jpg

aynen öyle 2 get 1 free order edeceksiniz 2 tane fiyatı ödeyip 3 tane edineceksiniz. 6lbs fakat kargoda biraz daha fazla gözüküyor ağırlıktan ziyade ürün sayısı sıkıntı bence.

ayni kampanyadan yararlanmayı bende düşündüm fakat sıkıntı olabilir gerekçesiyle vazcaydım yerine 10lbs now isolate istedim o üründe gayet iyi araştırabilirsiniz.

5lbs tek ürün netrition'dan gümrükte takılma olayı olmaz değil mi?

Bende endişlenmiştim sipariş verirken ama sorun olmadi...ama yanina 1 ürün daha istersen kargo kutusu çok fazla büyüyebilir, dikkat çekici hale gelebilir, çünkü gelen kutuda nerdeyse hiç boşluk yoktu...

Son düzenleme:
5lbs tek ürün netrition'dan gümrükte takılma olayı olmaz değil mi?

Tek bir ürün ise Myofusion gibi pek problem olmuyor ama diğer kullanıcınında belirttiği gibi ekstra bir ürün alınca sığdıramadıkları için daha büyük bir paketleme işlemine sokuyorlar. LB cinsinden ağırlığınıda büyük gösteriyorlar, gümrükte problem yaratabilir.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 13:18 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 12:18 ----------

Gümrük izni verilmiş. MuscleTech Nitro-Tech Pro Series 4 lb + Gaspari Nutrition SuperPump250 280 gr.

adszkd.png

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı