Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kesin takılır kutu zaten baya büyük olucaktır içinde aynı protein tozundan 3 tane görünce kudururlar heralde :badgrin:
bende bb.comdan halodrol ve jack3d siparişi verdim siparişler hala iptal ediliyor kaç kere alışveriş yaptım durumu izahda ettim ama yok

haklısınız..

en mantıklısı 10lbs on siparişi vermek sanırım..

ne güzel olurdu 12lbs nitro-tech üstelik kargo dahil 136 dolar:shock:

arkadaslar merhaba;
ben cmt gunu kredi kartı ile bodybuilding.com dan alışveriş yaptım
ve mail olarak geldi numaram onay v.s
hatta tekrar live chatten sorun var mı diye de sordum yok dediler.
ama bankanın atm sınden baktım para çekilmemiş hesabımdan .
sizin başınıza geldi mi yoksa yolunda gitmeyen bişey mi var

eğer internet şubesi kullanıyorsan provizyonda bekleyen işlemlere bak. muhtemelen oradadır. bazı yurtdışı alışverişlerinde banka parayı provizyonda bekletiyor ve birkaç gün sürüyor karşı tarafa aktarılması.

kesin takılır kutu zaten baya büyük olucaktır içinde aynı protein tozundan 3 tane görünce kudururlar heralde :badgrin:
bende bb.comdan halodrol ve jack3d siparişi verdim siparişler hala iptal ediliyor kaç kere alışveriş yaptım durumu izahda ettim ama yok

10 gün önce phobiabenjamin için 4 lbs nitro-tech siparişi verdik paypal ile. Bir sorun yaşanmadı. İptal maili de gelmemişti. Direk işlemler başladı yani.

yalnız bu 3*4lbs olacak 12lbs ve bunun büyük koliye konulduğunu hesaplarsak

sanırım pek mantıklı değil..

O sipariş geçmez :) Ağırlıktan ziyade aynı ürün muhabbetinden takılacaktır. Diğer bir kullanıcının da dediği gibi dinden imandan çıkar gümrük memurları onları görünce :)

çok teşekkur ederım ..
fakat ınternet subesı kullanmıyorum
yarın bankaya bir sorıyım en saglıklısı
aslında lımıtım dolmus sanırım sıparıs verdıkten sonra farkettım ama atm den para yatrdım fazladan kullanılabılır lımıtım oldu ondanda olabılır bekletme acaba:S

O sipariş geçmez :) Ağırlıktan ziyade aynı ürün muhabbetinden takılacaktır. Diğer bir kullanıcının da dediği gibi dinden imandan çıkar gümrük memurları onları görünce :)

bi sipariş geçmiyorsa yani gümrüğe takılıyorsa ürün fatursasının %20si kadarı vergi ödeyip alamıyormuyuz yoksa ürün sokulmuyor ve geri mi yollanıyor ,hangisi acaba
çünkü %20sini ödesen bile burdan ucuza gelmiş oluyor

bi sipariş geçmiyorsa yani gümrüğe takılıyorsa ürün fatursasının %20si kadarı vergi ödeyip alamıyormuyuz yoksa ürün sokulmuyor ve geri mi yollanıyor ,hangisi acaba
sadece vergi olsa herkez dener almayı ...........

takılırsa (özel kargo) çok büyük masraflar çıkıyor kısaca gümrüğe kalıyor.....
ptt(airmail) ise nispeten daha kolay ama airmail bi haftadada geliyor 1,5ayda da...

tercih meselesibench_O

%150 yi bulur ekstra ödeyeceğin ücretlerle beraber. Kesinlikle daha pahalıya, hemde çok daha pahalıya gelecektir.

evet bodybuıldıng.com dan vermıs oldugum 4 lbs nıtrotech ctesı sabahı elıme gectı. kutu hıc acılmamıss , artık her gelen paketın uzerınde ptt kontrol etmıstır yazıor , bu sızı sasırtmasın yanı kutum acıldı dusuncesıne kapılmayın ben sordum artık her yurt dısı gonderısının uzerıne prosedur geregı bunu vuruyorlar. nıtrotechı oldukca kucuk kutuya koymuslar sapa saglam bır sekılde elıme gectı , herkese ıyı alısverısler

Bende bu gece siparişimi verdim.

MuscleTech Nitro-Tech Hardcore Pro Series, 4 Lbs., Chocolate Milkshake
You Purchased 1 at $49.99

Gaspari Nutrition SuperPump250, 280 Grams - Special Pricing!, Refreshing Orange
You Purchased 1 at $11.99

Birkaç problem yaşadım. Birincisi adresimi yanlış geçirdiler herhalde FedEx'i aramak zorunda kalacağız. Sokak ismi, blok ismi, mahalle yazıyor ama kapı numarası ve telefon numaram yazılı değil. Bakalım nasıl halledeceğiz bu işi.

Bir diğeri ise Tracking Number: There is no tracking information available for this shipping method. FedEx seçmeme rağmen bu ulaştırma metodu için takip numarası yok diyor. Umarım verdikleri zaman yazarlar.

Bende bu gece siparişimi verdim.

MuscleTech Nitro-Tech Hardcore Pro Series, 4 Lbs., Chocolate Milkshake
You Purchased 1 at $49.99

Gaspari Nutrition SuperPump250, 280 Grams - Special Pricing!, Refreshing Orange
You Purchased 1 at $11.99

Birkaç problem yaşadım. Birincisi adresimi yanlış geçirdiler herhalde FedEx'i aramak zorunda kalacağız. Sokak ismi, blok ismi, mahalle yazıyor ama kapı numarası ve telefon numaram yazılı değil. Bakalım nasıl halledeceğiz bu işi.

Bir diğeri ise Tracking Number: There is no tracking information available for this shipping method. FedEx seçmeme rağmen bu ulaştırma metodu için takip numarası yok diyor. Umarım verdikleri zaman yazarlar.
bende 8 inde verdim hala yok tracking number live chatten sordum hala yola çıkmamış kargo halodrol yokmuş onu beklemişler belki sende de benzer bir durum vardır

bende 8 inde verdim hala yok tracking number live chatten sordum hala yola çıkmamış kargo halodrol yokmuş onu beklemişler belki sende de benzer bir durum vardır

Bende adresi değiştirmelerini istemiştim dün gece fakat 10 dakika içinde paketlediklerini ve değiştirilemeyeceğini söylediler. Ararsam daha etkili olurmuşum. Mecburen buraya ulaştığında FedEx ile irtibata geçmek gerekecek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı