Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
iherb den alışveriş yapan var mı acaba. ben geçende bb den dhl seçtim sonradan öğrendim airmail miş ve de bi ayda gelebildi ürün. onun için iherb deki dhl de aynı acaba? ups mi seçsek dhl mi yaklaşık olarak fiyat aynı şu an? hangisi kaç günde gelir bilen veya deneyen var mı

ups ile yapilan alişverişlerde kargoyu izlemek için ups sitesine üyelik şarti biraz saçma değilmi yahu bendemi bir gariplik var ??ilk defa seçiyorum ups i

burda sormuştum ama

siteye üye olurken

En sık kullanılan Gönderi seçeneklerinizi seçerek zaman tasarrufu sağlayınız. Seçtiğiniz seçenekler, her gönderiniz sırasında varsayılanlar olarak belirecektir.

gibi bir başlik altinda hizmet ve ambalaj seçenekleri var.

zaten sipariş verdigimde paketlenmiş bir şekilde yola çikmiyormu, sipariş verdiğim site kargolanmasi için ups e getirdiğinde benim üyeliğimi açip ordan ambalaj ve hizmet seçeneklerimemi bakiyolar. eğer siteye üye değilsem noluyo peki..saçma değilmi.

sipariş verdiğim site iherb daha once burdan ups le sipariş verenler yardimci olabilirmi, ben hizmet ambalaj seçeneklerinin hangisi seçmeliyim karar veremediğim için seçmedim, ne yapmam gerekiyor.....

ups e uye olmam bir aksilik dogururmu (ambalaj,hizmet seçenekleri falan filandan dolayi), siparişi oglen verdim biri yardimci olursa sevinirim, anlamadim ben bu işten bişey.....netrition dan sipariş verdigimde uyelik istemeden fedex in ekranindan kargoyu izleyebiliyorduk...

Son düzenleme:
burda sormuştum ama

siteye üye olurken

En sık kullanılan Gönderi seçeneklerinizi seçerek zaman tasarrufu sağlayınız. Seçtiğiniz seçenekler, her gönderiniz sırasında varsayılanlar olarak belirecektir.

gibi bir başlik altinda hizmet ve ambalaj seçenekleri var.

zaten sipariş verdigimde paketlenmiş bir şekilde yola çikmiyormu, sipariş verdiğim site kargolanmasi için ups e getirdiğinde benim üyeliğimi açip ordan ambalaj ve hizmet seçeneklerimemi bakiyolar. eğer siteye üye değilsem noluyo peki..saçma değilmi.

sipariş verdiğim site iherb daha once burdan ups le sipariş verenler yardimci olabilirmi, ben hizmet ambalaj seçeneklerinin hangisi seçmeliyim karar veremediğim için seçmedim, ne yapmam gerekiyor.....

ups e uye olmam bir aksilik dogururmu, siparişi oglen verdim biri yardimci olursa sevinirim, anlamadim ben bu işten bişey.....netrition dan sipariş verdigimde uyelik istemeden fedex in ekranindan kargoyu izleyebiliyorduk...

UPS ile verdiğiniz siparişleri takip edebiliyorsunuz diye biliyorum, üye olmaksızın.Zira daha önce iherb.com'dan UPS yolu ile vermiş olduğum siparişi izliyordum. Eğer yeni bir uygulama ise bilgi sahibi değilim.

beyler ayın 19da netritiondan airmail olarak verdiğim sipariş hala gelmedi.......

o aralar sipariş veripte teslim alan varmı acep hafif sıkıntı bastıa32

03.05.2010 tarihinde i herb den verdiğim siparişin;o tarihten elime ulaşana kadar izlediği yol...

Date and time Status Location Service Area 5/6/2010 12:41 pm With delivery courier.
blank.gif
Istanbul East, Turkey 11:39 am Arrived at DHL facility.
blank.gif
Istanbul East, Turkey 10:42 am Depart Facility
blank.gif
Istanbul, Turkey 10:42 am Processed at DHL Location.
blank.gif
Istanbul, Turkey 9:43 am Clearance processing complete
blank.gif
Istanbul, Turkey 9:20 am Transit through DHL facility
blank.gif
Istanbul, Turkey 4:36 am Depart Facility
blank.gif
Leipzig, Germany 12:53 am Processed at DHL Location.
blank.gif
Leipzig, Germany 12:20 am Transit through DHL facility
blank.gif
Leipzig, Germany 5/5/2010 8:57 am Depart Facility
blank.gif
Cincinnati Hub, OH 4:26 am Processed at DHL Location.
blank.gif
Cincinnati Hub, OH 3:49 am Transit through DHL facility
blank.gif
Cincinnati Hub, OH 5/4/2010 8:13 pm Depart Facility
blank.gif
Los Angeles Gateway, CA 8:04 pm Processed at DHL Location.
blank.gif
Los Angeles Gateway, CA 7:00 pm Transit through DHL facility
blank.gif
Los Angeles Gateway, CA 6:56 pm Depart Facility
blank.gif
Los Angeles, CA 6:39 pm Processed at DHL Location.
blank.gif
Los Angeles, CA 4:00 pm Departing origin.
blank.gif
Los Angeles, CA 12:11 pm Shipment picked up
blank.gif
Los Angeles, CA

arkadaşlar ben konuştum bu siteyle live chat sayesinde.Turkiyeye ürün yoluyorlar kredi kartiyla ödeme yapilabiliyor ama kargo sade usps priorty mail, uluslarası gönderi için başka kargo şeceneği yok malesef.

Diğer sitelere göre bir kac prosedürü var ama öncelikle kredi kartınızla ilgili bir bilgi formu doldurmanız gerekmektedir(bunu bir kereye mahsüs yapiyorsunuz).Bu forda kredi kartı bilgileriniz falan yazıyorsunuz.Sipariş verdikten sonra verdiğiniz adresle kredi kartının adresinin tutması gerekiyor.

5lbs myofusion 39.99 dolar ve kargosu 9 dolar tutuyor bence denenebilir.

ayrıca kredi kartınızın ve ehliyeiniz arkalı önlü fotokopisinide istemekteler.

bende konuştum elemanlarla kargo 42 dolar dediler bana,zaten 2 kiloluk bişeyi usaden 9 dolara getirmek hayal

arkadaşlar iherb in sayfasında şu yazıyor

Over 99% of orders placed by 1:00 pm PST are shipped out the same day!

New Domestic UPS Shipping Rates:
Ground: Flat $4.00 (Free for orders over $40.00) 2nd Day: Flat $6.00 (Free $120.00)

ancak alışverış yapıyorum 40 dolar aşan Tr ye kargosu 32 dolar tuttu neden böyle?​

68aac1111019a6030bd13bf72ebb677c.jpg

Paket goruldugu gıbı gumrukten gectı. bb den 4 lbs nıtrotech sıparısı vermıstım kargo dahıl 98 dolar

Arkadaşlar weider'ın amino 3050'sini arıyorum, kullananlar beğeniyor. nt'de, iherb'de ve bb'de bulamadım bu ürünü, nereden getirtebileceğimi bilen varsa yardımcı olsun lütfen.

Arkadaşlar weider'ın amino 3050'sini arıyorum, kullananlar beğeniyor. nt'de, iherb'de ve bb'de bulamadım bu ürünü, nereden getirtebileceğimi bilen varsa yardımcı olsun lütfen.

Avrupa üretim bir mal olduğu için bu tür amerika kökenli internet sitelerinde bulunabileceğini zannetmiyorum. Üzülerek söylüyorum ki Weider, Multipower gibi markaların ürünlerini internetten sipariş etmek pek mümkün değil, avrupa kökenli supplement siparişi verilebilen internet alışveriş siteleri mevcut mu pek bilgim yok ama olsa bile sanırım pahalıya malolur. Açık arttırma siteleri veya bakanlık onaylı ürünlerden temin etmek zorunda kalacaksınız.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 01:12 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 01:10 ----------

68aac1111019a6030bd13bf72ebb677c.jpg

Paket goruldugu gıbı gumrukten gectı. bb den 4 lbs nıtrotech sıparısı vermıstım kargo dahıl 98 dolar

Bende sipariş etmeyi düşünüyordum, sağolasın. Ödemeyi PayPal ile mi gerçekleştirdiniz acaba ? PayPal hesabım henüz onaylı durumda değil ama Rapidshare ve her türlü internet sitesinde sorunsuz şekilde alışveriş yapabiliyorum, sadece limit sorunu var bildiğim kadarıyla. Aktif etmememin sebebi çok fazla vakit alıyor ve ekstrede verecekleri miktar gözükmeyebiliyor bundan dolayı banka ile saatlerce muhattap olmakta istemiyorum, dediğim gibi bu şekilde de her zaman işimi görüyor. Geçmiş sayfalarda onaysız PayPal hesaplarında sorun çıktığı gibi bir yazı okumuştum ama sanırım böyle birşey söz konusu değildir. ( Click And Buy hesabımı bu şekilde onaylamayı denemiştim limit artması için, denemez olaydım :) )

Avrupa üretim bir mal olduğu için bu tür amerika kökenli internet sitelerinde bulunabileceğini zannetmiyorum. Üzülerek söylüyorum ki Weider, Multipower gibi markaların ürünlerini internetten sipariş etmek pek mümkün değil, avrupa kökenli supplement siparişi verilebilen internet alışveriş siteleri mevcut mu pek bilgim yok ama olsa bile sanırım pahalıya malolur. Açık arttırma siteleri veya bakanlık onaylı ürünlerden temin etmek zorunda kalacaksınız.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 01:12 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 01:10 ----------

Bende sipariş etmeyi düşünüyordum, sağolasın. Ödemeyi PayPal ile mi gerçekleştirdiniz acaba ? PayPal hesabım henüz onaylı durumda değil ama Rapidshare ve her türlü internet sitesinde sorunsuz şekilde alışveriş yapabiliyorum, sadece limit sorunu var bildiğim kadarıyla. Aktif etmememin sebebi çok fazla vakit alıyor ve ekstrede verecekleri miktar gözükmeyebiliyor bundan dolayı banka ile saatlerce muhattap olmakta istemiyorum, dediğim gibi bu şekilde de her zaman işimi görüyor. Geçmiş sayfalarda onaysız PayPal hesaplarında sorun çıktığı gibi bir yazı okumuştum ama sanırım böyle birşey söz konusu değildir. ( Click And Buy hesabımı bu şekilde onaylamayı denemiştim limit artması için, denemez olaydım :) )

SSUO paypal hesabını aktıf ederken kredı kartının ınternet bankacılıgı olsun sana 5 dk ıcerıısınde ****PAYPAL CODE gonderıyorlar (****) nolu rakam senı ktıve etme kodun ınternet bankacılıgı sıfrenı alıp bunu hemen donem ıcı hareketlerden gorebılırsın 1 ay boyunca kredı kartının ekstresının gelmesını beklemek zorunda kalmassın en azından, bu arada paypal adresınle bb ye vercegın adres harfı harfıne aynı olursa sorun yasanmaz , ben bunlarada dıkkat ettım cunku ok onun dısında odemeyı paypalla yaptıktan sonra dırek order number gonderıldı yanı artık sorunda halledılmıss , herkese ıyı alısverısler dılıyorummm

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 07:43 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 07:41 ----------

Phobiabenjamin, Bende 4lbs Nitrotech + 2lbs On Casein verdim FEDEX ile.
bakalim hayirlisi. Size haber veririm teslim aldigimda.

komurat02 bu ıs sans ve rısk ısı , once rıskı alıcaksın sonra sansından yardım beklıceksın aslında mantıklı bır sıparıs vermıssın dıkkat cekmıcek oranda bır kutu gıbı gozukuyorr , umarım gumrukten gecer, bu arada fedex gonderılerınız ıcın fedex ın sıtesınden deıldı paketim.com dan turkce olarak takıp edın en azından yabancı terımler ne dıye kafanız karısmasınn takıp kodunuzu paketim.com da yazın an ve an turkce detaylı takıp edın .

bulknutrition.com dan sipariş veren pek yok galiba. cargo fiyatları nasıl, burdada paypalmı geçiyor yoksa. varmı burdan sipariş verenler ?

american nutrition dan sipariş verenler nooldu yahu bir kişi vardi sipariş veren sonucunu yazacakti.....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı