ups ile yapilan alişverişlerde kargoyu izlemek için ups sitesine üyelik şarti biraz saçma değilmi yahu bendemi bir gariplik var ??ilk defa seçiyorum ups i
burda sormuştum ama
siteye üye olurken
En sık kullanılan Gönderi seçeneklerinizi seçerek zaman tasarrufu sağlayınız. Seçtiğiniz seçenekler, her gönderiniz sırasında varsayılanlar olarak belirecektir.
gibi bir başlik altinda hizmet ve ambalaj seçenekleri var.
zaten sipariş verdigimde paketlenmiş bir şekilde yola çikmiyormu, sipariş verdiğim site kargolanmasi için ups e getirdiğinde benim üyeliğimi açip ordan ambalaj ve hizmet seçeneklerimemi bakiyolar. eğer siteye üye değilsem noluyo peki..saçma değilmi.
sipariş verdiğim site iherb daha once burdan ups le sipariş verenler yardimci olabilirmi, ben hizmet ambalaj seçeneklerinin hangisi seçmeliyim karar veremediğim için seçmedim, ne yapmam gerekiyor.....
ups e uye olmam bir aksilik dogururmu, siparişi oglen verdim biri yardimci olursa sevinirim, anlamadim ben bu işten bişey.....netrition dan sipariş verdigimde uyelik istemeden fedex in ekranindan kargoyu izleyebiliyorduk...
arkadaşlar ben konuştum bu siteyle live chat sayesinde.Turkiyeye ürün yoluyorlar kredi kartiyla ödeme yapilabiliyor ama kargo sade usps priorty mail, uluslarası gönderi için başka kargo şeceneği yok malesef.
Diğer sitelere göre bir kac prosedürü var ama öncelikle kredi kartınızla ilgili bir bilgi formu doldurmanız gerekmektedir(bunu bir kereye mahsüs yapiyorsunuz).Bu forda kredi kartı bilgileriniz falan yazıyorsunuz.Sipariş verdikten sonra verdiğiniz adresle kredi kartının adresinin tutması gerekiyor.
5lbs myofusion 39.99 dolar ve kargosu 9 dolar tutuyor bence denenebilir.
ayrıca kredi kartınızın ve ehliyeiniz arkalı önlü fotokopisinide istemekteler.
kıbrıstaki supplement fiyatları hakkında bi bilgisi olan var mı?
Arkadaşlar weider'ın amino 3050'sini arıyorum, kullananlar beğeniyor. nt'de, iherb'de ve bb'de bulamadım bu ürünü, nereden getirtebileceğimi bilen varsa yardımcı olsun lütfen.
![]()
Paket goruldugu gıbı gumrukten gectı. bb den 4 lbs nıtrotech sıparısı vermıstım kargo dahıl 98 dolar
Paket goruldugu gıbı gumrukten gectı. bb den 4 lbs nıtrotech sıparısı vermıstım kargo dahıl 98 dolar
Avrupa üretim bir mal olduğu için bu tür amerika kökenli internet sitelerinde bulunabileceğini zannetmiyorum. Üzülerek söylüyorum ki Weider, Multipower gibi markaların ürünlerini internetten sipariş etmek pek mümkün değil, avrupa kökenli supplement siparişi verilebilen internet alışveriş siteleri mevcut mu pek bilgim yok ama olsa bile sanırım pahalıya malolur. Açık arttırma siteleri veya bakanlık onaylı ürünlerden temin etmek zorunda kalacaksınız.
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 01:12 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 01:10 ----------
Bende sipariş etmeyi düşünüyordum, sağolasın. Ödemeyi PayPal ile mi gerçekleştirdiniz acaba ? PayPal hesabım henüz onaylı durumda değil ama Rapidshare ve her türlü internet sitesinde sorunsuz şekilde alışveriş yapabiliyorum, sadece limit sorunu var bildiğim kadarıyla. Aktif etmememin sebebi çok fazla vakit alıyor ve ekstrede verecekleri miktar gözükmeyebiliyor bundan dolayı banka ile saatlerce muhattap olmakta istemiyorum, dediğim gibi bu şekilde de her zaman işimi görüyor. Geçmiş sayfalarda onaysız PayPal hesaplarında sorun çıktığı gibi bir yazı okumuştum ama sanırım böyle birşey söz konusu değildir. ( Click And Buy hesabımı bu şekilde onaylamayı denemiştim limit artması için, denemez olaydım)
Phobiabenjamin, Bende 4lbs Nitrotech + 2lbs On Casein verdim FEDEX ile.
bakalim hayirlisi. Size haber veririm teslim aldigimda.
i herb den kupon codu olan varsa yazabılırmı?
sipariş verırken kullanmak istıyorum bugun