Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
selamlar arkadaslar netritiondan bir ay önce kadar 97 dolarlık alışverişte bulundum 3lbs falandı gene sipariş verecegim bu defa 120 dolar falan tutuyor gümrükte sorun cıkarmı 100 euro sanırsam gümrüklemede soruna yol acan sınır ve 5 farklı ürün alıyorum.... yardımlarınız için tesekkurler ....

selamlar arkadaslar netritiondan bir ay önce kadar 97 dolarlık alışverişte bulundum 3lbs falandı gene sipariş verecegim bu defa 120 dolar falan tutuyor gümrükte sorun cıkarmı 100 euro sanırsam gümrüklemede soruna yol acan sınır ve 5 farklı ürün alıyorum.... yardımlarınız için tesekkurler ....

Aslında araştırma yaparken üst sınırın 140 dolar olduğunu okumuştum, sanırım yine bu forumdaydı. Ben de siparişlerimi oluşturunca birkaç cent ile bu sınırı aşmıyorum. (4-5 mesaj üstte bahsetmiştim). Hala sipariş vermiş değilim, Euro olarak da 114 Euro ya denk geliyor. Bahsettiğiniz gibi bu sınır 100 Euro mu acaba?

Aslında araştırma yaparken üst sınırın 140 dolar olduğunu okumuştum, sanırım yine bu forumdaydı. Ben de siparişlerimi oluşturunca birkaç cent ile bu sınırı aşmıyorum. (4-5 mesaj üstte bahsetmiştim). Hala sipariş vermiş değilim, Euro olarak da 114 Euro ya denk geliyor. Bahsettiğiniz gibi bu sınır 100 Euro mu acaba?
yanlışın var dostum 100euro o limit eskiden 140 dolardı......

şuan için 120dolar(euro göçtü resmen)
bench_O

Your Netrition Order
Qty Item ID Product Price Total
1 40-0017 Product Catalog, 1 catalog $0.00 $0.00
1 52-0201 Animal Pak, 44 packs $28.95 $28.95
1 52-0456 Animal Pump, 30 packs $35.95 $35.95
1 52-0485 Animal Journey Book, 1 book $0.00 $0.00
Subtotal $64.90
Shipping - FedEx International Priority (2 to 3 days) $46.99
Total $111.89

bu siparişimi fedex teslim almış 5LBS tutmuş.

4 parça olması sıkıntı yaratır mı sizce?

keşke katalog ve kitabı iptal etseydim diye üzülüyorum şimdi.

Arkadaşlar bu gümrük k pılarından geçiş nasıl oluyor misal ben eskişehirde oturuyorum yada ankarada kargo buralara uçakla gelip mesela eskişehirde gümrük var oradan yani benim şehrime en yakın gümrükte kontrol edlip mi bana gelir yoksa izmir istanbul vs gibi daha büyük kentlere gelir oralarda gümrük kontrolü yaplıp türkiyeye dağılım oluyor_?

Arkadaşlar bu gümrük k pılarından geçiş nasıl oluyor misal ben eskişehirde oturuyorum yada ankarada kargo buralara uçakla gelip mesela eskişehirde gümrük var oradan yani benim şehrime en yakın gümrükte kontrol edlip mi bana gelir yoksa izmir istanbul vs gibi daha büyük kentlere gelir oralarda gümrük kontrolü yaplıp türkiyeye dağılım oluyor_?

Her şehirde yoktur belirli yerlerde gümrük Müd.veya Muhafaza müd.vardır.
Orda kontrol edilir.Örnegin Havalimanlarında da vardır ürün ucakla geldiyse gümrük işlemine hazır hale getirilir kontrol edilir ve dagıtıma verilir.
Bazende direk PTT ye ait Avrupa Posta Dagıtıma gidebilir orda kontrol edilir.
Zaten takılmaların cogu orda oluyothums:

americannutrition

americannutrition'dan vermiş olduğum sipariş bilgilendirme olmadan iptal edilmiş

kredi kartı hesabıma geri yatmış çekilen tutar..

hay ben böyle fedexin ayın 8 inde sipariş vermiştim bodybuilding.com dan sorun oldu yeniden yolladılar 13 ünde bugün ayın 19 u hala parisde 1 gün öncede iherbden başka bir sipariş vermiştim oda almanyaya gelmiş gümrük işleri nasıl yürüyor bilmiyorum ama aynı anda geçerse hapı yuttum gibi

hay ben böyle fedexin ayın 8 inde sipariş vermiştim bodybuilding.com dan sorun oldu yeniden yolladılar 13 ünde bugün ayın 19 u hala parisde 1 gün öncede iherbden başka bir sipariş vermiştim oda almanyaya gelmiş gümrük işleri nasıl yürüyor bilmiyorum ama aynı anda geçerse hapı yuttum gibi
15inde verdiğim şipariş fedex'le paris'te bakalım ne zaman geçicek türkiye'ye?

americannutrition 'da 8-10 doalrlık seçilen kargo ücreti TR ye karşılanmadığı için sipariş iptal edilme durumu olabilir. 17 $ kargo seçeneğini seçerek denemekte fayda var.

1. Gümrük üst sınırını nereden öğrenebiliriz? Bir web sitesinden takip edebiliyor muyuz?
2. Gümrüğe takılırsa nasıl haberimiz oluyor?
3. Gümrüğe takılırsa nasıl geri alabiliyoruz, ne kadar ödüyoruz?

1. Gümrük üst sınırını nereden öğrenebiliriz? Bir web sitesinden takip edebiliyor muyuz?
2. Gümrüğe takılırsa nasıl haberimiz oluyor?
3. Gümrüğe takılırsa nasıl geri alabiliyoruz, ne kadar ödüyoruz?

1- gümrük üst sınırı 150 avro'dur. fakat gene de 100 avro'yu geçmemek işi garantiye almaktır. getirttiğimiz ürünler zaman zaman ilaç zannedilebildiği için fazla göze batmamak gerek.

2- eğer airmail ile aldıysan postacı eve haber kağıdı getiriyor. özel kargo ile aldıysan arayıp haber veriyorlar sanırım.

3- airmail ise aldığın ürünün ücretine göre 5 10 lira gibi birşey ödüyorsun. özel kargo ile gelmişse 200 300'e kadar çıkabiliyor.

Biz de bodybuildingden sipariş verdik. 01-05 -2010 da verdik ama ayın 19 u oldu hala haber yok. DHL olduğu için takip edilemiyor. Hergün yazışıyoruz hep aynı cevabı veriyolar. Ne olacak böyle anlamadım. Kaç günde teslim edildiğini bilen var mı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı