Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
deathlifter, gecmis olsun.. urunun nasil kontrol edildigine gelince, benim neredeyse tum siparislerimde urunun ustundeki seal, catal veya igne yardimiyle birkac defa delinmis, kucuk delikler seklinde, sanırım oradan koklayarak isi cozuyorlar, ya da kopeklere falan koklatıyorlar :)

Senin jack3d'nin de uzarindeki kapakta (daha dogrusu kapagın altındaki koruyucu folyoda) boyle delikler var mı?

Bu arada primordial performance'a mail atmistim. Turkiye'ye urun gonderiyoruz ve hic sorunla karsilasmadikdiye bir cevap geldi, sizce ne kadar guvenip de siparis verilebilir?

hangi ürünü sipariş etmeyi düşünüyorsunuz bişey bildiğimden değil sadece merak :) ((siz söylediğinizde biraz incelemiştimde ürünleri ))

jack3d daha önce de bi mesajda takıldıgını görmüştüm sanki değişik bi olay ufacık kutunun takılması tabi :) ayrıca elimde bir adet animal pump var sp250 ile takas etmeyi düşünüyorum varsa eğer elinde açılmamış superpump250 olan ve takas etmeyi düşünen biri varsa pm atabilir mi :D

az once bb den nıtrotech sıparısı verdık sanırım sıstemlerı duzelmıs paypalla odemeyı yaptıktan sonra ıptal msj ı almadım , dırek onaylandı ve takıp numarası gonderıldı. yanlız su var 4 lbs 1.8 kg olan nıtrotech fedex sıtesınde 7.0 lbs/3.2 kg olarak gozukuorr umarım bu sayısal degerler paketımın gumrukculer tarafından acılmasına neden olmaz , bu arada sıparısı verırken yardımlarından dolayı snnozlem adlı arkadasımıza tskr edıyorum

lutfen biri yardım etsin ben bir tek 5 lbs protein tozu almak istiyorum benim anlamadıgım odeme nasıl yapılıyor her hangi bi kredi kartı gecerlimi

jack3d nin kutusu supplement den çok bir ilaca benziyor, üzerinde kaslı adam resmi veya renkli yazılar yok. normal eczaneden alınan bir ilaç gibi sade yazılar var. kutu siyah beyaz çok sade. sanırım ilaca benziyor diye takıyorlar. daha önce 4.5 lbs + twinlab likit getirtmiştim 5.5 lbs idi. bunun takılması komik. neyse geçirdik sonunda.

jack3d nin kutusu supplement den çok bir ilaca benziyor, üzerinde kaslı adam resmi veya renkli yazılar yok. normal eczaneden alınan bir ilaç gibi sade yazılar var. kutu siyah beyaz çok sade. sanırım ilaca benziyor diye takıyorlar. daha önce 4.5 lbs + twinlab likit getirtmiştim 5.5 lbs idi. bunun takılması komik. neyse geçirdik sonunda.

deathlifter forum sayfasının en cok bu baslıgını okuyorum ve hıcbır sayfayı kacırmadım , senın basına gelenler sanırım tesaduf yada kader , cunku oncekı sayfaların 5 lbs dymatıze + jack 3d + 2 lbs proteın tozu getıren vardı aynı kutuda fark su senın kutunun uzerınde bodybuıldıng.com yazmıyordu ama bu sıparısı veren adam bb den vermıs , ve paket her nekadar buyuk olsada bu sporcu gıdası dıyıp acmaya bıle ugrasmamıslar , ama netrıtıon kolısınde reklam yok kutu kucuk ıcındekı suphelı , el koymuslar oncekı sıparıslerle kıyasladıgında boyle bır durum bence soz konusu dıye dusunuyorumm , eger sansını denemek ıstıyorsan yanına ufaktan bır proteın tozu 2 lbs +jack 3d bodybuıldıngten ver bakalım , gecıcek mı eger gecmıcekse bu jack 3d ler gumrukte kırmızı bultenle aranıyorr demektırrr

ürünlerin takılmasını istemiyorsak,airmal ile ingiltereden sipariş vermek lazım,
ben devamlı spor ürünleri vb siparişler veriyorum hiç biri takılmıyor ve en geç 1 haftada elimde oluyor,
ingiltereden sipariş verebileceğimiz denenmiş siteler varmı ,
tafsiyelerinizi bekliyorum,bende araştırmadayım,

2lbs lik protein tozu almak kargoya bir ton para bayılmak demek burdan daha pahalıya gelir muhtemelen, iherbden twinlab ya da mrm alabilirsin ya da burdan 5lbslik optimum aşağı yukarı aynı fiyata geliyor dışardan almakla

Değerli arkadaşlar, yeni siparişimi ilk kez bb.com ile vermek istiyorum. Kargo olarak DHL'nin airmail sistemi ile gönderdiğini biliyorum. Global FedEx Express ile Netrition.com'un FedEx sistemi ile aynı mı onu öğrenmek istiyorum. Ayrıca PayPal ile yapacağım alışverişimde iptal mesajı gelir mi onu merak ediyorum. Sanırım o sorun düzeltilmiş ama mesajı okuyan bir kullanıcı bilgileri dahilinde beni aydınlatırsa çok memnun olacağım.

Değerli arkadaşlar, yeni siparişimi ilk kez bb.com ile vermek istiyorum. Kargo olarak DHL'nin airmail sistemi ile gönderdiğini biliyorum. Global FedEx Express ile Netrition.com'un FedEx sistemi ile aynı mı onu öğrenmek istiyorum. Ayrıca PayPal ile yapacağım alışverişimde iptal mesajı gelir mi onu merak ediyorum. Sanırım o sorun düzeltilmiş ama mesajı okuyan bir kullanıcı bilgileri dahilinde beni aydınlatırsa çok memnun olacağım.

SSUO netrıtıon fedex globalle bb.com da fedex economy le gonderıyorr. ben dun gece paypalla bb de odeme yaptım onaylandı operatorle konusmadım hıcc sorun sanırım duzeltılmıss

paypal ve kredi kartı ile ödemede sorun yok bb de artık pzt kredi kartı ile yaptğım ödeme fedex ile cuma akşamı elimdeydi.
ancak diğer sorunuzun cevabını bilmiyorum.

Teşekkür ederim arkadaşlar. FedEx ile vermek daha mantıklı o zaman. PayPal yerinede direkt olarak kredi kartı ile ödeme yaparım.

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica][SIZE=-1][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Arkadaşlar Netrition`dan alınan ürünler air mail ile kaç güne istanbula geliyor
[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT]

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı