paradisse
Üye
http://www.dpsnutrition.net arkadaşlar bu siteyi inceleyemedim ama en yakın zamanda bir sipariş deneyeceğim.
deathlifter, gecmis olsun.. urunun nasil kontrol edildigine gelince, benim neredeyse tum siparislerimde urunun ustundeki seal, catal veya igne yardimiyle birkac defa delinmis, kucuk delikler seklinde, sanırım oradan koklayarak isi cozuyorlar, ya da kopeklere falan koklatıyorlar
Senin jack3d'nin de uzarindeki kapakta (daha dogrusu kapagın altındaki koruyucu folyoda) boyle delikler var mı?
Bu arada primordial performance'a mail atmistim. Turkiye'ye urun gonderiyoruz ve hic sorunla karsilasmadikdiye bir cevap geldi, sizce ne kadar guvenip de siparis verilebilir?
jack3d nin kutusu supplement den çok bir ilaca benziyor, üzerinde kaslı adam resmi veya renkli yazılar yok. normal eczaneden alınan bir ilaç gibi sade yazılar var. kutu siyah beyaz çok sade. sanırım ilaca benziyor diye takıyorlar. daha önce 4.5 lbs + twinlab likit getirtmiştim 5.5 lbs idi. bunun takılması komik. neyse geçirdik sonunda.
ürünlerin takılmasını istemiyorsak,airmal ile ingiltereden sipariş vermek lazım,
ben devamlı spor ürünleri vb siparişler veriyorum hiç biri takılmıyor ve en geç 1 haftada elimde oluyor,
ingiltereden sipariş verebileceğimiz denenmiş siteler varmı ,
tafsiyelerinizi bekliyorum,bende araştırmadayım,
Değerli arkadaşlar, yeni siparişimi ilk kez bb.com ile vermek istiyorum. Kargo olarak DHL'nin airmail sistemi ile gönderdiğini biliyorum. Global FedEx Express ile Netrition.com'un FedEx sistemi ile aynı mı onu öğrenmek istiyorum. Ayrıca PayPal ile yapacağım alışverişimde iptal mesajı gelir mi onu merak ediyorum. Sanırım o sorun düzeltilmiş ama mesajı okuyan bir kullanıcı bilgileri dahilinde beni aydınlatırsa çok memnun olacağım.