Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Products Ordered
SKU Product Item price Quantity Total

GASN064 Gaspari Nutrition MyoFusion, 5 Lbs., Chocolate Mint - Exclusive Flavor! $38.89 1 $38.89
GASN041 Gaspari Nutrition SuperPump250, 800 Grams, Tropical Punch $34.89 1 $34.89
GASN077 Gaspari Nutrition SizeOn Maximum Performance, 3.49 Lbs., Orange Cooler $45.98 1 $45.98

Subtotal: $119.76
Shipping cost: $69.39

5.8 kilo geçti sınırdan yarın elimde çok mutluyum şansım iyiymiş ya:D

arkadaşlar bu mesajı foruma yazdıktan bir kaç saat sonra american nutrition'dan cevap geldi. onlara attığım e-postada 5lbs optimum whey'in Türkiye'ye kargo ücretini sormuştum. 14.95 usd dediler. ben de takip numarası olup olmadığını sordum fakat henüz cevap alamadım.

siparişteki durum ne şuanda, verdinmi siparişi ulaştimi ? bilgilendirirsen harika olur...

american nutrition dan sipariş verenler neler sipariş ettiklerini ve hangi kargo seçeneğini işaretlediklerini yazarlarsa daha aydinlatici olur.

Son düzenleme:
maalesef ikinci epostama cevap alamadım. o yüzden ben de sipariş vermedim.

anladim.......aslinda risk alinacak bir yer gibi duruyor bakalim bir denemelik sipariş geçebilirim onumuzdeki hafta olmazsa burdan yazarim son durumu...

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 00:41 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:38 ----------

arkdaşım americannutritiondan sipraiş rahatlıkla verebilirsiniz bende sacma bi limit yemezligi oldu ama benim istedigim ürünü adamlar elimizde bu üründen kalmadı gelimesini bekledik ondan yollayamadık dediler sonra bi msj daha geldi kartınız onay vermedi die bugun kartta baktımda limit yoktu adamlar iyi ve son gönderdikleri mailde 106 dolar cekemdiklerini yazıyodu yani kargoyuda ordan alıyorlar. yani siteye hucümmmm :D

ozel mesaj attim ama burayada yazarsan herkes yararlanir, siparişlerin eline ulaştimi hangi kargo seçenegini kullandin?

hakinen88, bence sen gumruge git, şahsen. telefonla falan zor, tebligat da gelmediyse, geri gidebilir urun, bb.com bilemeyebilir urunun buradaki statusunu, geri giderse olan senin nakliye ucretine olacak.

Cunku 8'inde siparis verissin, 28'de girse, 1 ay olmuş, 30 gun ardiye'de kalıp sonra geri gonderiyorlarmış sanırım.

abi gümrükler malum padişahlık düzeni var.bende işimden dolayı pek özel işlerime koşturamıyorum. tabi dogru söylüyorsun gitmek sorunu yerinde görmek daha iyi olur ama malum:BB.COM hala teftişte diyor.8 martta sipariş verdim 10 martta kargolandı 24 matta gümrüğe girmiş.

buldugum bi torpil arkadasıma ptt'ye gelmiş demiş ama kesin değil bakalım yarın öğrenecez.işin enteresanı ptt'den hiç bir kagıtta gelmedi???

netrition.com danda 30 mart'ta verdiğim siparişlerde takıdı zaten
toplam bb den 3 sipariş 2 hediye
netritiondan 2 sipariş komple takıntı oldu:(

bende universal gh max aldım buğün idareten bunlarla devam edicem siparişler gelene kadar.(protein amino ox aol gltm) bench_O vs...

zaten yazada 1 ay kaldı artık gelen ürünleri(tabi gelirse)eylülde kullanacagım artık.:confused:

bulknutritiondan mail atmişlar 100 dolarin üstü siparişler için kargo cumaya kadar ücretsiz diye yani son gün cuma . Ben daha önce burdan sipariş vermedğim için bilmiyorum gelir mi gelmez mi ama denemek isteyenler icin bedava kargo Couponu: bulk100frshp

www.americannutrition.com

twinlab 5lb olarak hesapladım;

ürün fiyatı : 36.26 dolar

kargo verilerini aynen iletiyorum;

Choose a Shipping option USPS First Class Mail ($10.95)

Ground ($11.95)

USPS Priority Mail ($12.95)

International Shipping (This is the default cost for International Shipping, actual amount will vary depending on the size and destination of the order)($19.95)

bulknutritiondan mail atmişlar 100 dolarin üstü siparişler için kargo cumaya kadar ücretsiz diye yani son gün cuma . Ben daha önce burdan sipariş vermedğim için bilmiyorum gelir mi gelmez mi ama denemek isteyenler icin bedava kargo Couponu: bulk100frshp
türkiye için geçerli olmadığını söylediler bana mail attım.

kargo olarak;

USPS First Class Mail'ı seçtim

ama deneme amaçlı olduğu için pek umursamadım direk devam dedim

sonuçları paylaşacağım...

kredi kartımdan ücret kesilmiş bu arada..

ups ile ilgili sorunlar yaşıyorum adamlara mail de attım müşteri ilişkileri süper!

bu uçaklar kalkamadı diye siparişim 16 gün gecikti. netrition dan vermiştim siparişi 90 dolar sırf kargo tutmuştu. bilirsiniz netrition en yüksek sınıftan yollatıyor en pahalı ve en öncelikli olması lazım. geçen salı-çarşamba gibi uçuşlar düzelmişti cuma gelecek dediler pazartesi elime ulaştı. ayrıca belirttiğim adres değişkliği mesajlarını da dikkate aldık dediler ama işleme koymadılar.
pazartesi verdiğim sipariş hala gelmedi ve yarın da gelmeyecek büyük ihtimal hala yurt dışında çünki. pazartesiye kalacak. yine netrition dan. yani öncelikli olması gerek. eskiden 2 günde gelirdi kapıya bilemedin 3 gün.
siz de böyle sorunlar yaşıyor musunuz, ben fedex i denemeyi düşünüyorum artık her siparişte ups e 10-15 dolar fazladan veriyorum. i
hani sipariş gecikir, teknik aksaklık olur önemli değil de benim müşteri ilişkilerine attığım mesajlar dikkate alınmıştır vs vs diye cevaplanıyor ama işleme konmuyor.

ups ile ilgili sorunlar yaşıyorum adamlara mail de attım müşteri ilişkileri süper!

bu uçaklar kalkamadı diye siparişim 16 gün gecikti. netrition dan vermiştim siparişi 90 dolar sırf kargo tutmuştu. bilirsiniz netrition en yüksek sınıftan yollatıyor en pahalı ve en öncelikli olması lazım. geçen salı-çarşamba gibi uçuşlar düzelmişti cuma gelecek dediler pazartesi elime ulaştı. ayrıca belirttiğim adres değişkliği mesajlarını da dikkate aldık dediler ama işleme koymadılar.
pazartesi verdiğim sipariş hala gelmedi ve yarın da gelmeyecek büyük ihtimal hala yurt dışında çünki. pazartesiye kalacak. yine netrition dan. yani öncelikli olması gerek. eskiden 2 günde gelirdi kapıya bilemedin 3 gün.
siz de böyle sorunlar yaşıyor musunuz, ben fedex i denemeyi düşünüyorum artık her siparişte ups e 10-15 dolar fazladan veriyorum. i
hani sipariş gecikir, teknik aksaklık olur önemli değil de benim müşteri ilişkilerine attığım mesajlar dikkate alınmıştır vs vs diye cevaplanıyor ama işleme konmuyor.

Türkiye saati ile Pazar gecesi Netrition.com'dan vermiş olduğum ''MuscleTech - Aplodan'' siparişim FedEx ile Perşembe 13.50 sularında elime geçti.

FedEx gerçekten güzel diyebilirim. Şuana dek Netrition.com'dan verdiğim tüm siparişleri FedEx ile sipariş ettim ve sorunsuz hepsi en geç 4 iş günü içerisinde elime geçti. Genelde istediğim ürünler Aplodan türü Tablet-Likit Tablet MuscleTech ürünleri oluyor ama buna rağmen gümrükte hepsi açılıyor. Hatta bugün elime geçen Aplodan'ın paketini açıp kontrol ettikleri gibi, Aplodan'ın dışında bulunan karton kutusunu yırtıp kutuyu çıkarmışlar ve onuda kontrol etmişler.(Kapağın altındaki koruyucu objeye dokunmamışlar)

iherb'ten verdiğim siparişte UPS seçmiştim ama onda ağırlık 6 LB civarı idi. Ona rağmen açılmamıştı kolim, sanırım bu konuda UPS daha sağlıklı ama eğer ufak tefek ürünler alıyorsanız FedEx seçmenizde hiçbir sakınca yok diye düşünüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı