Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
aynen bir cok marka yok olanlar da da cok az ürün cesitliligi var.tek artısı kargonun ucuz olması.

bence yeterli çeşitlilik var...ve kargo ucuz..iherbten aldıgım ürünler 18.21 dolar kargo..americannut. da ise 5.95 dolar bir yanlışlık yoktur heralde... 5 lbs ekleyince 5 dolar artış iherbte 15 dolar...netritioni bb yi falan düsünemiyorum...arkadasların kargoları bir gelsin bende alışverişi düsünüyorum.... olmadı iherb yeter bana :)

2.ürünüm takıldı böyle şanssızlık olmaz.
ürün: usp labs, jack3d ağırlık: 0.5lbs fiyat: 23$
site: netrition kargo: ups

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:36 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:09 ----------

daha evvel de sadece twinlab likit amino + l-carnitin takılmıstı.
bu adamların isi gucu yok benim mallarımı takıyorlar. daha 2 gun evvel jack ile birlikte 4 tane urunu getirten olmus.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:50 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:36 ----------

eğer ups ekranında GÜMRÜK AMBARINDA derse bilin ki ürün takıldı.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:36 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:09 ----------

bu adamların isi gucu yok benim mallarımı takıyorlar. daha 2 gun evvel jack ile birlikte 4 tane urunu getirten olmus.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:50 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:36 ----------

deathlifter durumuna uzuldum bende bgn bb den 4 lbs nıtrotech sıparısı vercem , bakalım ne kadar sanslı olcaz ...

şimdi prosedürleri araştırıyorum başkasının başına gelirse ne yapması gerektiği belli olur en azından.

bi kac arkadasın daha basına gelmişti...bundan önceki sayfalarda yazmışlardı tam hatırlamıyorum ama ürünler için bir belge alıyordun sanırım zararsızdır die :/ 150 avroyu asmadıysa aldıgın seyler vergide vermiyordun 4 5 tl ye hallediliodu...

@deathlifter
geçmiş olsun dostum umarım halledersin ,

Arkadaşlar paket 3 saat önce istanbula indi fedexle ;
Önce Package available for clearance
Ardından bu yazdı Int'l shipment release

Gümrüğe giriş yapmış demek mi oluyor ? birde gümrükten geçtiğini nasıl anlayacağım yazacak mı fedex in sitesinde ?

şimdi prosedürleri araştırıyorum başkasının başına gelirse ne yapması gerektiği belli olur en azından.

geçmiş olsun hep sizin paketiniz takılıyor sanırım gümrük memurları kayıt tutuyor diye düşünüyorum. geçen 27lb siparişi geçiren vardı sizin 1lb tutmayan sipariş takılıyor.

aslında özel cargo şirketleriyle hiç bir ürün getirmemek gerekli ardiye ücreti vb. dünya kadar masraf çıkartıyorlar. USPS ve benzeri TR de zorunluluktan PTT ile çalışan cargolar gümrüğe takılınca aynı ürün 3 ten fazla değilse küçük mebla ile ürünü geri alınıyor özel cargolar böyle durumlarda resmen vatandaşı soyuyor..

@deathlifter

Gümrüğe giriş yapmış demek mi oluyor ? birde gümrükten geçtiğini nasıl anlayacağım yazacak mı fedex in sitesinde ?

ıntl shipment release demek paketiniz gümrükten gecmis cumartesi elinizde olur mng cumartesi dağıtım yapıyor.

arkadaşlar ups kadar bir dandik firma olamaz istanbuldan izmire adrresime bir koliyi 5 gunde getirdiler 6 kere musteri hizmetleriyle görüştüm.aman uzak durun en son gun aradımistemiorum kargoyu aldınız yeri bulun oraya götürün dedim ne hikmetse o gun ulaştı. dandiklikte bir numara ups....

bi kac arkadasın daha basına gelmişti...bundan önceki sayfalarda yazmışlardı tam hatırlamıyorum ama ürünler için bir belge alıyordun sanırım zararsızdır die :/ 150 avroyu asmadıysa aldıgın seyler vergide vermiyordun 4 5 tl ye hallediliodu...
o airmail ile geldiğinde öyle oluyordu bunda konjimento ücretinden tut bir sürü masraf çıkıcak

400-500 olmasın sakın o yukardada bi arkadaşın dediği gibi bisürü masrafı var gümrüğe kaldı o ürünler........

ben şahsen sadece airmail(ptt) ile alıyorum ürünleri bekliyoruz ama takılma ihtimali daha az ve masrafı daha düşük.............

Ilac ve Eczacilik Genel Mudurlugu'ne giderek yazımı aldım sonra da PTT'ye giderek gumrukte takilan urunlerimi aldım, 2.5 lira verdim koliyi teslim alırken. Otopark ve benzin paralari da buna eklenebilir. Ama bazi arkadasllarin verdigi rakamları odemedigim icin sanslı kabul ediyorum kendimi.

Yardimci olan arkadaslara cok tesekkurler..

bu durum sadece airmail icin mi gecerli? bilmiyordum öyleyse kusura bakmayın..

ürünü çıkarttırdım tanıdık vasıtası ile neden takıldığını araştıracağım. ürün muayeneye girmiş. 250 gr lık toz bakalım nasıl muayene ettiler geriye ne kaldı. bi kaşık alsalar yarısı gitti. herhalde içeriğine bakmışlardır sadece kutuyu açmadan.

iherb den verilecek siparişler için hangi kargo seçenegini oneriyosunuz, ups ve dhl seçenekleri var daha önce ikisinide kullanmadim.....

iherb den verilecek siparişler için hangi kargo seçenegini oneriyosunuz, ups ve dhl seçenekleri var daha önce ikisinide kullanmadim.....

ben upsyi tercih etmiştim bir sorun olmadı 4 gün icinde elimdeydi ürün.. ama bi arkadas yukarıda upsye biraz isyan etmiş..cogunluk ne der bilmiyorum...

benim 6 kiloluk spariş geçti şans işi deathlifter ya üzüldüm . inş tekrar takılmaz siparişlerin sağlıcakla

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 15:23 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 15:19 ----------

@deathlifter

türkçeye çevir dilini. sonra orda uluslararsı paket serbest bırakımı yazıyor. o geçti demek benim takılan olmadı hiç takılınca ne yazıyor bilmiyorum

deathlifter, gecmis olsun.. urunun nasil kontrol edildigine gelince, benim neredeyse tum siparislerimde urunun ustundeki seal, catal veya igne yardimiyle birkac defa delinmis, kucuk delikler seklinde, sanırım oradan koklayarak isi cozuyorlar, ya da kopeklere falan koklatıyorlar :)

Senin jack3d'nin de uzarindeki kapakta (daha dogrusu kapagın altındaki koruyucu folyoda) boyle delikler var mı?

Bu arada primordial performance'a mail atmistim. Turkiye'ye urun gonderiyoruz ve hic sorunla karsilasmadikdiye bir cevap geldi, sizce ne kadar guvenip de siparis verilebilir?

sipariş elime geçti. ama araya giren arkadaşın çok emeği oldu. kutuya dokunmamışlar. ama arkadaş ürün muayeneye gitti demişti ve ups nin takip sayfasında gümrük inceleniyor diyordu. neyse ki açılmadan geldi. niye takıldı anlamış değilim çünki kutu çok küçük, sütaş ayran kutusu kadar. oldukça sert bir ürün sanırım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı