Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
hadi ya super ozaman bu kadar cabuk beklemiyorum insallah gumrukte bir sorun cikmaz ilk alisverisim cunku:) super bir site iherb birde optimum bsn urunlerini falan gorebilsek...

arkadaslar selam, iherbten 5 lbslik siparis verdim mrm l carnitine liquid,mrm cla ve mrm bcaa olmak uzere 3 adet, an itibariyle su anda leipzig almanyada oldugunu goruyorum fakat dhl sayfasinda gelicek adres kisminda sadece istanbul,turkey yaziyor. Daha once alisveris yapanlarda tam adres mi yaziyordu? yardimci olursaniz sevinirim tesekkurler

Her zaman öyle, merak etme. Sadece il yazar takip sayfasında.

tabi istde oturuyorsan diger iller birazdaha zaman alır türkiyedeki kargolar malum.cars aksamı siparis ettim cuma 12 de geldie elime.yani türkiyeden siparis versem aynı zamanda gelirdi.

Optimum 100% Whey Protein, 5 Lbs., Extreme Milk Chocolate
Harbinger Training Gloves With WristWrap, Large
ALLMax Nutrition Caffeine, 200mg/100 Tablets
MRM Glucosamine Sulfate, 60 Capsules

79$ + 49$ kargo = 125 $
yeni verdim siparişi 10 lbs yemedi :D

79$ + 49$ kargo = 125 $

bb denmı verdın sıparısı ?

79$ + 49$ kargo = 125 $

evet bb.com paypal üzerinden ödedim gene

bu ıkıncı sıparısın sanırım daha once paypalla alısverıs yapıp ıkıncı kez paypalla odeme yaptıgında forumdakı kımı arkadaslarımıza ıkıncı paypal odemenızde sıparıs ıptal edıldı maılı gelmıcek denmıs, kımısınede tkr operatorle konusup teyıd ettırmenız gerek dıye soylenmıs operator tarafından. acaba sen 2. odemende paypalla hata maıl ı gelldımı yoksa artık senı sısteme kayıd etmısler mı yanı 2. paypal ve daha sonrakı paypal odemelerınde dırek onaylanıyormu sıparıs bu konuda bılgı verırsen sevınırım

gene iptal oldu siparişi verir vermez live chatteki yetkiliyle konuştum billing adress i istedi gene verdim siparişim kargoya verilmiş şu anda
sistemleri pek iyi değil açıkcası

SSUO dıkkat edersen vıdeoda kı goruntulere 10lbs paket uzunlamasına kolının ıcıne yatırılıyor yanı kolının yukseklıgıyle alakalı deıl ve 10 lbs lık paketler cuval seklınde oldugu ıcın en azından esnek ve sıkıstırılma ozellıgı var urun kargo yapılıdıgında vıdeo da gordugun gıbı 12 lbs yazıyor bu fena bır rakam deıl tek urun kolı kucuk , kolı acılsa bıle gumruk bandrolu vurulup gecer dıye dusunuyorum , bundan bır kac sayfa otede bır arkadasımız mrm 10 lbs gecırmıstı yaklasık 1 hafta once fln ve onunda 10 lbs lık paketı cuval seklınde yanı torbada gonderılmıs ve gecmıs ama uzerınde gumruk kontrolu yazıyor bence denemek te fayda var gecebılme ıhtımalı yuksek bb den sıparıs verınce kargo dahıl 136 dolar = 210 tl edıyor nerden baksan 60 tl kar dasın. urunun kargo edılmıs vıdeosunu koydum kı 10 lbs sıparıs etmeye usenen arkadaslar bu korkularını atsınlar :D umarım yureklı bırılerı cıkar, parayı denklestırsem ılk sıparıs veren kısı ben olcam ama saglam bır sponsor hala bulamadım :D

Bende sipariş vereyim o vakit bittiği zaman, paypal ile bb.com'dan.

bu ıkıncı sıparısın sanırım daha once paypalla alısverıs yapıp ıkıncı kez paypalla odeme yaptıgında forumdakı kımı arkadaslarımıza ıkıncı paypal odemenızde sıparıs ıptal edıldı maılı gelmıcek denmıs, kımısınede tkr operatorle konusup teyıd ettırmenız gerek dıye soylenmıs operator tarafından. acaba sen 2. odemende paypalla hata maıl ı gelldımı yoksa artık senı sısteme kayıd etmısler mı yanı 2. paypal ve daha sonrakı paypal odemelerınde dırek onaylanıyormu sıparıs bu konuda bılgı verırsen sevınırım

ben de 2 defa sipariş verdim ilki zaten malum operatörle yazışıp düzeltiyorsun,ikincisinde bende cancelled mesajı gelmeyecek diye beklerken yine geldi,sonra operatöre bağlandım siparişiniz zaten onaylanmış dedi adres falanda vermedim..az sonrada kargolandı yazdı..sistemleri eski o yüzden siz her ihtimalde operatöre bağlanın derim ben

biliyoruz ki fedex'in kargo takip sayfasıyla siparişlerimizi istanbula kadar izleyebiliyoruz..eğer ki siparişimi türkiye sınırları içinde de izlemek istiyorum diyorsanız,MNG kargoyu 444 06 06 dan arayıp,fedex takip numaranızı operatöre verip yurt içi takip numaranızı operatörden alabilirsiniz.Bu numara ile MNGnin sitesinden kargo takip bölümüne girip, 'tür' yazan bölümü 'ambar tesellüm' e getirerek kargonuzu sorunsuzca takip edebilirsiniz

ya arkadaşlar bnm siparişim 5 lbs idi. iherb bunu 6.3 lbg olarak gösterdi ups in sitesinde de 6.3 yazıyodu. şimdi ups takip sayfaısına girdim ağırlık 7 lbs olmuş. anlayan var mı :)

bu netrıtıon ve bodybuıldıng.com da urunlerın son kullanım tarıhlerıne nerden bakıyoruz bılen arkadasımız varmı

biliyoruz ki fedex'in kargo takip sayfasıyla siparişlerimizi istanbula kadar izleyebiliyoruz..eğer ki siparişimi türkiye sınırları içinde de izlemek istiyorum diyorsanız,MNG kargoyu 444 06 06 dan arayıp,fedex takip numaranızı operatöre verip yurt içi takip numaranızı operatörden alabilirsiniz.Bu numara ile MNGnin sitesinden kargo takip bölümüne girip, 'tür' yazan bölümü 'ambar tesellüm' e getirerek kargonuzu sorunsuzca takip edebilirsiniz

hiç o kadar uğraşmana gerek yok :))) daha önceki sayfalarda vermiştim tekrar vereyim
www.paketim.com (fedex türkiye servis sitesi) buradan takip yapabilirsin

hiç o kadar uğraşmana gerek yok :))) daha önceki sayfalarda vermiştim tekrar vereyim
www.paketim.com (fedex türkiye servis sitesi) buradan takip yapabilirsin

paketim.com sadece fedex takip sayfasının Tükçesi..yukarıdaki mesajımı dikkatli okursan ben yurt içi takipten bahsediyorum..örnek:

13:47 Paketiniz Balgat Şubesinden Bahçelievler Şubesine aktarılmak üzere 34 KF 765 plakalı araca yüklenmiştir
15:53 Paketiniz teslim edilmek üzere kurye xxxx'e zimmetlenmiştir..

Yukarıdakileri paketim.com'dan takip edebiliyormusun?benim incelediğim kadarıyla hayır..

iki sitede de aksi belirtilmediği müddetçe en az 1 sene ömürleri vardır

bende bb.com dan ayın 22 sinde sipariş verdim kargo hala paris te gözüküyor. fedex economy le yollamışlar.çok uzun sürüyor gelmesi. sizin siparişlerinize aynı şekilde mi yolladılar acaba?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı