SSUO
Forumla Aşina
Anlamadim ki resmi tatilleri var mi yok mu bilgimde yok ama nicin gecikir bu kadar anlam veremedim bende17sinde çıkan kargom hala gelmedi. fransa civarlarında şu an. nerdeyse bir hafta oluyor. ban_
Anlamadim ki resmi tatilleri var mi yok mu bilgimde yok ama nicin gecikir bu kadar anlam veremedim bende17sinde çıkan kargom hala gelmedi. fransa civarlarında şu an. nerdeyse bir hafta oluyor. ban_
Anlamadim ki resmi tatilleri var mi yok mu bilgimde yok ama nicin gecikir bu kadar anlam veremedim bende
sorun, zorlu kış koşulları,kar fırtınaları..bilgiyi bodybuilding.com canlı operatörden aldım..benimde bu hafta verdiğim 2 sipariş cok gecikti(biri 8 günde geldi diğerinde de 3. gün hala avrupaya ulaşmadı bile)
operatör sallamiş biraz bence DHL cayır cayır taşıyor.4 günde Los Angales-İzmir.
1 Mart 2010 tarihi değişmiş 24 Şubat 2010 olmuş şimdi baktığım kadarıyla. FedEx bu sefer saçmaladı![]()
BB.com dan Vermiş olduğum BSN No-Explode ve Gaspari Mitotropin siparişi İstanbula ulaşmış yarın fln da elimde olur herhaldeİçime su serpen arkadaşlara teşekkürler
![]()
NJ'de belli bir afet durumu yok. Başka bir yerde de -7 olması ya da kar yağması taşımaya engel olamaz, mevsime bağlı olarak o coğrafyanın her zaman yaşadığı şeyler. Kıyamet koptuğu falan yok yani.
o dereceleri LA ve Boise enlem farkı için verdim..senin siparişin neden geç kaldı beni ilgilendirmez ama benimki live chatteki operatorun dediği gibi hava sartlarından olması kuvvetle muhtemel..ayın 10u civarı sorunlar vardı..
![]()
uçusun iptal olması için kıyametin kopması gerekmez,havacılıkla ilgili olduğun kesin(hho)bunu biliyosundur..fedex belki buyuzden ince eleyip sık dokuyordur..
![]()
sonuc olarak siparişleri geciken arkadaslar endişelenmesin..