phobiabenjamin
Üye

PAZAR gunu verdıgım kargonun ups dekı durumu su sekılde sızce kargo gumrukten gecmısmıdır?
ben 2 kere twinlab 5lbslik 2 tane getirttim nasıl bukadar kesin konusabiliyorsun şimdi mrm 10 lbs sipariş edicem gelince resmini atarım
sahtekarlık lafı agır bi laf kimse bu sekilde itamda bulunamaz bana bu lafı gidipte başbakanına söyle bakim ben neden dünyanın en pahalı benzinini kullanıyorum die bakalım ne cevap alıcaksın okadar düsünüyorsan milleti buradaki disbiritörlerden alda onlar vergisiyle ülkeni kalkındırsın
lütfen kimseyi güvendirmeyin malın şu kadar olmazsa takılmaz diye..gümrüktekiler supp.lara izin veriyorlarsa mevzuat izin verdiği için değildir..sadece anlık kararla izin veriyor o kadar..
ama buna standartlar getirmeyelim..kimsenin malının hangi miktarda olursa olsun takılıp takılmayacağı garanti değildir ..
siparişim gümrükten sorunsuz geçmiş 9 lbs idi
çoğu tanıdığım whey i yurtdışından alıyor 10 lbs şu ana kadar problem yaşamamışlar bence kilit nokta fiyat
siparişim gümrükten sorunsuz geçmiş 9 lbs idi
çoğu tanıdığım whey i yurtdışından alıyor 10 lbs şu ana kadar problem yaşamamışlar bence kilit nokta fiyat
daha elime ulaşmadı fedex in sitesinden öğrendim gümrükten geçtiğini bugün yarın elime geçercadocx sıparıs ıcerıgını , nerden sıparıs ettıgını ve urunlerın fotosunu bızımle paylasırmısın ve sıparısıınle gelen kolı uzerındekı faturada sadece urunlerın bedelımı yazıor , yoksa urun+kargo ucretımı yazıor
bundan 3 yıl ve daha onceki yıllar, oyle gunler vardı ki, gumrukten hic bir sey geciremiyorduk. hepsi takılıyordu. simdi cok sukur boyle degil. ama hep boyle devam edeceginin garantisi yok. 9-10 lbs den bahseden arkadaslar, sansimizi zorlamasak? gun gelecek adamlar işi bir sıkıştıracak ondan sonra 5 lbs yi de geçiremez olacağız. ondan sonra da burada olmayan noxplode ları gaspari leri ruyamizda goruruz. simdi millet 9 lbs leri telaffuz edince herkes sinirlarini arttiracak, ayrica ticari amacli bu isi yapanlar da var unutmayin. siparislerin buyuklugu artti mi inanin iyice dikkat cekmeye baslayacak bu is. 10 lbs gecti diye bir kanı olusursa herkes abanacak bundan ticari kar saglayanlar da tabi. benim gumrukte tanidigim var takilirsa ben geciririm banane diye dusunenler varsa tabi o kisiye kalmis ama sartlar degisirse o tanidik da ise yaramayabilir.
2-3 ayda bir sipariş veririm şans zorlamakla alakası yok benim aldıklarım toplamda 5 lbs i geçmez ama mixer baya ağırlık yapmış hani abanma derken benim siparişimse abanma ben neler getirenler gördüm
Sayın Diez,
Bu başlık altında 262 sayfa yazı yazılmış. ben de bu konu hakkında bilgi almak için baktım ama en güncel halini görmek iin son sayfaya geldim. Burada her türlü sohbete, mesaja atmayın biriktirin demek, elite kullanıcı olarak doğru mu sizce? yazılan sayfalara ayrı bir ücret mi ödeniyor, size yükü nedir? Lütfen bizi aydınlatın.