Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
3857.jpg

PAZAR gunu verdıgım kargonun ups dekı durumu su sekılde sızce kargo gumrukten gecmısmıdır?

ben 2 kere twinlab 5lbslik 2 tane getirttim nasıl bukadar kesin konusabiliyorsun şimdi mrm 10 lbs sipariş edicem gelince resmini atarım

10 Lb. ağırlığındaki whey gümrükten geçme ihtimali % 50 şansın var üstüne 1-2 kutu küçük tablet fısh oil, vs. eklersen girme ihtimali çok düşük, bayramda yıl başında iş değişir istersen 2 adet bahsettiğin üründen spariş ver.. benim gümrükte tanıdığım var dersen ozaman değişir..

arkadaşlar iddialı konuşmak yerine mevzuatın ilgili maddesinin ilgili bendini buraya yapıştırın olsun bitsin takılır mı takılmaz mı hangisi takılır vs konularda..

ve lütfen kimseyi güvendirmeyin malın şu kadar olmazsa takılmaz diye..gümrüktekiler supp.lara izin veriyorlarsa mevzuat izin verdiği için değildir..sadece anlık kararla izin veriyor o kadar..

ama buna standartlar getirmeyelim..kimsenin malının hangi miktarda olursa olsun takılıp takılmayacağı garanti değildir ..

sahtekarlık lafı agır bi laf kimse bu sekilde itamda bulunamaz bana bu lafı gidipte başbakanına söyle bakim ben neden dünyanın en pahalı benzinini kullanıyorum die bakalım ne cevap alıcaksın okadar düsünüyorsan milleti buradaki disbiritörlerden alda onlar vergisiyle ülkeni kalkındırsın

Eğer kendin, ben yaptığım primobolan kürünü devlete ödetiyorum diye burda gerine gerine ben iş başardım yol yordam bilirim diye övünüyosan benim dediğim laf itham olmaktan çıkar.
Ben kimsenin parasını çalmıyorum arkadaşım, para kazandırmamakla, insanların ödediği vergileri kendi kişisel çıkarları için hiç düşünmeden kullanmak arasında çok fark var.
Git başbakanına sor diyosun bumu senin yaptığın açıklama, hala nasıl cevap yazabiliyosun hayret ediyorum. utanman gerekirken yok başbakanına sor benzin niye pahalı diye kendi yaptığın şeyi aklamaya çalışıyosun.

işte senin gibiler ilerde devletin başına geldiğinde bu oluyo, vergi kaçırmakta doğal, banka hortumlamakda, devleti soymakda, boyut önemsiz, biride aynı binide...
Kemikleri sızlıyor Mustafa Kemalin.

Çok özür dilerim kirlilik için ama buna biz ses çıkarmazsak sorarım size kim çıkarıcak.

Saygılar herkese.

vergi kacırmak istemiyorsan gidip ugl steroid alma o aldıgın ilacın vergisini kim veriyor kacak ekonomiye destek ben vermiyorm sen veriyorsun benim aldgımın eczane yada ecza deposu vergisini veriyor seninkini kim veriyor bos bos konusma burda ben ilacı alırım suc deildir sen ugl alırsın suctur.bu ilacı doktor yazıo 6 yıl okumus eczacı veriyor 5 yıl okumus.bir ülke bozulmus diyen varsa ilk önce bunu diyen bozulmustur diye bi laf vardır.daha fazla yazmıcam artık ürün bugün elimde olur diye tahmin ediyorum gelince resminide koyucam buraya daha fazla konusmaya gerek kallmaz eger takılıyorsa benimkininde taklıması gerek bakıp görücez.siparisi carsm. aksamı verdim

Son düzenleme:
urunum geldi 11.6 lbs olarak paketlenmis.siparisi carsamba gunu aksam vermistim az once dhl kargo ile elime ulastı.evet kesin gecmezdi bu kargo.birde takildigim bir konu var burada uye ismiyle hitap edilince uyarı cezası alıyor ama bi sen sahtekarsın lafi herhangi bir uyarı almıyor.farkli bir durummu var acaba

Eklentiler

• Fotoğraf0088.jpg
    Fotoğraf0088.jpg
    63,6 KB · Görüntüleme: 370
  • Fotoğraf0089.jpg
    Fotoğraf0089.jpg
    51,1 KB · Görüntüleme: 380
  • Fotoğraf0090.jpg
    Fotoğraf0090.jpg
    69,7 KB · Görüntüleme: 392
Konu daha fazla dağılmasın diye mesajıma attığın cevabı kaale bile almıyorum, eğerki konu ve başlık o olsaydı sana karşı tarafa çamur atarak kendini aklayamayacağın çok güzel cevaplarım ve ithamlarım olurdu ve kendinde utanırdın yaptığın şeyden ama uzatmayacağım daha fazla.
Not: istersen bir başlık aç "yaptığı primobolan kürünü doktor reçetesine yazdırmak" diye oraya herkes kendi düşüncesini yazsın, bakalım kim haklı çıkacak. Hodri Meydan.
Neyse konuya dönelim,
Bak yukarıda sitenin moderatörü ne demiş, hala takılsaydı benimkide takılırdı diyorsun. insanları güvendirme ve 5lbsnin üzerinde alışveriş yapmaları için teşvik etme.
Şansın varmış siparişin geçmiş gümrük kontrolünden ama herkes senin gibi şanslı olmayabilir.

lütfen kimseyi güvendirmeyin malın şu kadar olmazsa takılmaz diye..gümrüktekiler supp.lara izin veriyorlarsa mevzuat izin verdiği için değildir..sadece anlık kararla izin veriyor o kadar..

ama buna standartlar getirmeyelim..kimsenin malının hangi miktarda olursa olsun takılıp takılmayacağı garanti değildir ..

senin yaptiklarini soylemek camur atmak deil ben bisi sordum cvp veremedin devletini milletini bukadar gozetiyorsan neden disardan supplemet aliyorsun buradaki disbiritorlerinden al.aldigin steroidlerle vergi vermeden kazan insanlara yardim ediosun ben1 caldim sen 5.benim dedigim kesin konusmamandi eger kesin diye bisey olsaydi bu urun gecmezdi gumruk mevzuatinda 150 dalardı 5lbs idi die bisey yoktur bilip bilmeden konusulmasin supplementleri zaten sokmak yasak ama ticariye girmedigi zaman gecer bu urun.bence bi baslikte sen ac ugl ciler benim sayemde vergi kacırarak nasil zengin oldu diye.ne sansliymisim bende ya ne istesek gelio

caglr
prontobasso lütfen artık tartışmayı sonlandırın..başlık gereksiz yere uzamasın..

siparişim gümrükten sorunsuz geçmiş 9 lbs idi
çoğu tanıdığım whey i yurtdışından alıyor 10 lbs şu ana kadar problem yaşamamışlar bence kilit nokta fiyat

siparişim gümrükten sorunsuz geçmiş 9 lbs idi
çoğu tanıdığım whey i yurtdışından alıyor 10 lbs şu ana kadar problem yaşamamışlar bence kilit nokta fiyat

cadocx sıparıs ıcerıgını , nerden sıparıs ettıgını ve urunlerın fotosunu bızımle paylasırmısın ve sıparısıınle gelen kolı uzerındekı faturada sadece urunlerın bedelımı yazıor , yoksa urun+kargo ucretımı yazıor

cadocx sıparıs ıcerıgını , nerden sıparıs ettıgını ve urunlerın fotosunu bızımle paylasırmısın ve sıparısıınle gelen kolı uzerındekı faturada sadece urunlerın bedelımı yazıor , yoksa urun+kargo ucretımı yazıor
daha elime ulaşmadı fedex in sitesinden öğrendim gümrükten geçtiğini bugün yarın elime geçer
siparişin içeriğini paylaşayım
Gaspari Nutrition SuperPump250, 800 Grams, Blue Raspberry Ice: Kit - GASN059A
Gaspari Nutrition SizeOn, 1290 Grams, Arctic Lemon Ice: Kit - GASN059A
VPX NO Shotgun, 16 Packets, Variety Pack
FREE GIFT: Bodybuilding.com Power Mixer, 16 oz.
Bodybuilding.com Shaker Bottle, 25 oz.: Kit - GASN059A

143 $ tuttu 5 $ kupondan indirim total 138 $ kargo dahil ağırlık 9 lbs

bodybuilding.com dan sipariş etmiştim

bundan 3 yıl ve daha onceki yıllar, oyle gunler vardı ki, gumrukten hic bir sey geciremiyorduk. hepsi takılıyordu. simdi cok sukur boyle degil. ama hep boyle devam edeceginin garantisi yok. 9-10 lbs den bahseden arkadaslar, sansimizi zorlamasak? gun gelecek adamlar işi bir sıkıştıracak ondan sonra 5 lbs yi de geçiremez olacağız. ondan sonra da burada olmayan noxplode ları gaspari leri ruyamizda goruruz. simdi millet 9 lbs leri telaffuz edince herkes sinirlarini arttiracak, ayrica ticari amacli bu isi yapanlar da var unutmayin. siparislerin buyuklugu artti mi inanin iyice dikkat cekmeye baslayacak bu is. 10 lbs gecti diye bir kanı olusursa herkes abanacak bundan ticari kar saglayanlar da tabi. benim gumrukte tanidigim var takilirsa ben geciririm banane diye dusunenler varsa tabi o kisiye kalmis ama sartlar degisirse o tanidik da ise yaramayabilir.

bundan 3 yıl ve daha onceki yıllar, oyle gunler vardı ki, gumrukten hic bir sey geciremiyorduk. hepsi takılıyordu. simdi cok sukur boyle degil. ama hep boyle devam edeceginin garantisi yok. 9-10 lbs den bahseden arkadaslar, sansimizi zorlamasak? gun gelecek adamlar işi bir sıkıştıracak ondan sonra 5 lbs yi de geçiremez olacağız. ondan sonra da burada olmayan noxplode ları gaspari leri ruyamizda goruruz. simdi millet 9 lbs leri telaffuz edince herkes sinirlarini arttiracak, ayrica ticari amacli bu isi yapanlar da var unutmayin. siparislerin buyuklugu artti mi inanin iyice dikkat cekmeye baslayacak bu is. 10 lbs gecti diye bir kanı olusursa herkes abanacak bundan ticari kar saglayanlar da tabi. benim gumrukte tanidigim var takilirsa ben geciririm banane diye dusunenler varsa tabi o kisiye kalmis ama sartlar degisirse o tanidik da ise yaramayabilir.

deathlifter cok haklısın . aslında fazla abanmamak gerek cunku forumun ılk sayfasına dıkkat edın 13 lbs veya 200 dolar sıparıs verenler var ve bunları takıp edın 40 ıncı sayfalara dogru kımse artık mal gecıremedıgını gorursunuz bır anda yuklenmek gumruk memurunu kıllandırabılır o yzden azar azar :)

2-3 ayda bir sipariş veririm şans zorlamakla alakası yok benim aldıklarım toplamda 5 lbs i geçmez ama mixer baya ağırlık yapmış hani abanma derken benim siparişimse abanma ben neler getirenler gördüm

2-3 ayda bir sipariş veririm şans zorlamakla alakası yok benim aldıklarım toplamda 5 lbs i geçmez ama mixer baya ağırlık yapmış hani abanma derken benim siparişimse abanma ben neler getirenler gördüm

cadocx mıxer yaklasık ne kadar agırlık yapmıs ogrenebılırmııyım normal de ıherb te bıle sıparıs verırken 5 lbs lık bır urun kargo yapılmıs olarak 6.13 lbs gozukuyor sende mıxer ın yapmıs oldugu deger yaklasık ne kadar bırde mıxer elıne ulastıgında mıxerle bırlıkte 2 adet aaa kalem pıl gonderdılermı ?

Sayın Diez,
Bu başlık altında 262 sayfa yazı yazılmış. ben de bu konu hakkında bilgi almak için baktım ama en güncel halini görmek iin son sayfaya geldim. Burada her türlü sohbete, mesaja atmayın biriktirin demek, elite kullanıcı olarak doğru mu sizce? yazılan sayfalara ayrı bir ücret mi ödeniyor, size yükü nedir? Lütfen bizi aydınlatın.

bu mesajınızı gözden kaçırmışım..

bizim için düzen ücretle ölçülemeyecek kadar kıymetlidir, oozgurbag..forumlar mesaj bırakılıp gidilen, ya da özelden halledilebilecek konuların açıktan halledildiği yerler değildirler..30.000 üyenin hakkına kimse girmemeli..alakalı konular bir arada ve üyeleri yormayacak şekilde yazılır..

arkadaşlar herkes çocukça bir inada girmiş yazışıyor/atışıyor
yurtdışından 2.500 tl lik masatenisi robotu getirteceğim için bu okonuyu çok araştırıyorum
belirtmek istediğim birşey varki son 1 yıl içerisinde gümrük kuralları geçti
herşey dahil 150euro a çıkarıldı sınır, buna karşılık bayram zamanı yada yılbaşı zamanındaki 2 aylık dönem bitti, avrupa ve abd e fark bitti
her yere 150euro
ancak gelgelelim 5 dolarlık besin takviyesi getirtmek de yasak 500 dolarlıkta
işte tam da bu noktada gümrük çalışanlarının ne kadar buna önem verdiği prtaya çıkıyor ve kendilerine teşekkür ü borç biliyorum:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı