topsecret24
Üye
i herb den twinlb urunlerını alıp da memnun kalan oldu mu?
i herb den twinlb urunlerını alıp da memnun kalan oldu mu?
bu netrıtıon ve bodybuıldıng.com da urunlerın son kullanım tarıhlerıne nerden bakıyoruz bılen arkadasımız varmı
ben dikkat etmedim ama netrition dan optimum amino almıştım onun direk altında yazıyodu son kullanma tarihi.arkadaslar bu sorunun cevabını bılen yokmu ?
benim tam şuan 5 dk önce iherbden 5lbs twinlab whey siparişim geldi. kargo kutusununi herb den twinlb urunlerını alıp da memnun kalan oldu mu?
benim tam şuan 5 dk önce iherbden 5lbs twinlab whey siparişim geldi. kargo kutusunun
üstünde yeşil bi etiket var bu gümrük kontrolünden geçtiğini mi gösteriyor.
bide kapağını açtım twinlab ın kapağının üstünde toz zerrecikleri vardı çok tuhaf geldi. ama kapak ağzındaki o plastik kağıt duruyodu hatta gene zor açtım.
ikinci tuhaf gelen şey ise daha öncede iherbden twinlab alan arkadaş yazmıştı topaklanma olmuş diye.
aynen bnde de baya bi topaklanma olmuş. ama tadına baktım optimum wheyin tadı gibi. ayrıca kutusunun içine elimi sokturm nem falan değil. ama baya bi topaklanma olmuş.
şöyle şeyler olmasa daha mutlu olcam sonuçta insan bi yerde şüpheye giriyo bişey mi var diye?
edit: ayrıca 2 günde geldi sipariş helal valla ama şüphelenmeye başlıyorumabd den geliyo diye bizi mi yiyo bunlar yuh hız bak
![]()
paketim.com sadece fedex takip sayfasının Tükçesi..yukarıdaki mesajımı dikkatli okursan ben yurt içi takipten bahsediyorum..örnek:
13:47 Paketiniz Balgat Şubesinden Bahçelievler Şubesine aktarılmak üzere 34 KF 765 plakalı araca yüklenmiştir
15:53 Paketiniz teslim edilmek üzere kurye xxxx'e zimmetlenmiştir..
Yukarıdakileri paketim.com'dan takip edebiliyormusun?benim incelediğim kadarıyla hayır..
keşke dhl yi seçseydim ya. neyse bir dahaki sefere onunla getiririm artık.
virgül o sitedeki DHL normal posta express falan değill , onu seçersen DHL nin posta uçağıyla almanya aktarmalı posta gümrüğüne gider paketin sıkıntı yaşarsın
![]()
![]()
![]()
Bu arada BB.com'un store kısmından böyle bir logo koyulduğu görülüyor. Sonunda türkiye ile işleri halletmiş galiba bb.com...
hmm. peki fedex te mi oyle ?