Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
i herb den twinlb urunlerını alıp da memnun kalan oldu mu?
benim tam şuan 5 dk önce iherbden 5lbs twinlab whey siparişim geldi. kargo kutusunun
üstünde yeşil bi etiket var bu gümrük kontrolünden geçtiğini mi gösteriyor.
bide kapağını açtım twinlab ın kapağının üstünde toz zerrecikleri vardı çok tuhaf geldi. ama kapak ağzındaki o plastik kağıt duruyodu hatta gene zor açtım.
ikinci tuhaf gelen şey ise daha öncede iherbden twinlab alan arkadaş yazmıştı topaklanma olmuş diye.
aynen bnde de baya bi topaklanma olmuş. ama tadına baktım optimum wheyin tadı gibi. ayrıca kutusunun içine elimi sokturm nem falan değil. ama baya bi topaklanma olmuş.

şöyle şeyler olmasa daha mutlu olcam sonuçta insan bi yerde şüpheye giriyo bişey mi var diye?

edit: ayrıca 2 günde geldi sipariş helal valla ama şüphelenmeye başlıyorum :D abd den geliyo diye bizi mi yiyo bunlar yuh hız bak :D

Son düzenleme:
benim tam şuan 5 dk önce iherbden 5lbs twinlab whey siparişim geldi. kargo kutusunun
üstünde yeşil bi etiket var bu gümrük kontrolünden geçtiğini mi gösteriyor.
bide kapağını açtım twinlab ın kapağının üstünde toz zerrecikleri vardı çok tuhaf geldi. ama kapak ağzındaki o plastik kağıt duruyodu hatta gene zor açtım.
ikinci tuhaf gelen şey ise daha öncede iherbden twinlab alan arkadaş yazmıştı topaklanma olmuş diye.
aynen bnde de baya bi topaklanma olmuş. ama tadına baktım optimum wheyin tadı gibi. ayrıca kutusunun içine elimi sokturm nem falan değil. ama baya bi topaklanma olmuş.

şöyle şeyler olmasa daha mutlu olcam sonuçta insan bi yerde şüpheye giriyo bişey mi var diye?

edit: ayrıca 2 günde geldi sipariş helal valla ama şüphelenmeye başlıyorum :D abd den geliyo diye bizi mi yiyo bunlar yuh hız bak :D

The Answer kolının uzerınde kı yesıl bandrolde gumruk kontrolu ıcın gıbı bır ıfade yazıyorsa gumruk te acılmıstır demektır ve eger boyle bırsey olmussa ısler artık dıkkat cekmeye basladı demektır 5 lbs whey ı bıle kontrol edıyorlarsa adamlar kıllandı dıye dusunebılırız. topaklanma konusuna gelınce benım ıherbten gelen twınlab ım bıraz topaklanmıstı ama sorun deıl sanırım o barız bır sekılde deıldı yanı topaklanma bende dymatıze whey de var ona bakınca bıraz topaklanmıs yorumu yaptımm, kafaya takma sen ama kolının uzerındekı yesıl bandrolde ne yazıyor onu bızımle paylas cunku ılk defa 5 lbs tek urun getıren kısıde gumruk bandrolu duydum bu detayı dıkkatle ınceleyıp bızımle paylasırsan sevınırım

Ayrıyetten tkr msj yazmamak ıcın tkr soruyorum netrıtıon ve bodybuıldıng.com dan urunlerın son kullanma tarıhlerını yanı exploıd tarıhıne nerden ulasabılırız bu konuda tecrubelı arkadaslarımızın yardımına ıhtıyacım var

paketim.com sadece fedex takip sayfasının Tükçesi..yukarıdaki mesajımı dikkatli okursan ben yurt içi takipten bahsediyorum..örnek:

13:47 Paketiniz Balgat Şubesinden Bahçelievler Şubesine aktarılmak üzere 34 KF 765 plakalı araca yüklenmiştir
15:53 Paketiniz teslim edilmek üzere kurye xxxx'e zimmetlenmiştir..

Yukarıdakileri paketim.com'dan takip edebiliyormusun?benim incelediğim kadarıyla hayır..

ben mng şubeleri arasındaki hareketi demedim sadece türkiyede hangi şehirde olduğunu gösteriyor demek istedim

keşke dhl yi seçseydim ya. neyse bir dahaki sefere onunla getiririm artık.

virgül o sitedeki DHL normal posta express falan değill , onu seçersen DHL nin posta uçağıyla almanya aktarmalı posta gümrüğüne gider paketin sıkıntı yaşarsın

a%3E
ea6a41d2-b2a3-4531-b460-32fe7e1fb808.jpg
2aengjt.jpg

Bu arada BB.com'un store kısmından böyle bir logo koyulduğu görülüyor. Sonunda türkiye ile işleri halletmiş galiba bb.com...

Son düzenleme:
o i.p adresıne göre hangi ülkeden bağlandığını gösterior , o bayrak gelio :D

yani ne bomba haberi siteyi bildim bileli var o logo
ona güvenipde kredi kartı ile alışveriş yapmayın olan limitinize olur 7 gün mahrum kalırsınız benim gibi

ne yazıkkı bende hep gırer dıkkat etmezdım o logoya arkadas operatorle konusstu yıne operatore donupp onaylatmamız gerekmıs bende sevınmıstım sıstem deıstı gonul rahatlıgıylaa vercez sıparısı dıyee :(

arkadaşlar bne siparişten önce müşteri hizmetleri ile konuştum siparişi verin iptal olunca haber verin dedi bende aldım, kısa bir süre sonra iptal edildi dedi sorna adama söyledimö bunu telefon ve adresi aldı tamamdır birkaç sate kargolanır dedi
gerçekten öyle oldu şuanda yolda

az once iherbtan siparis verdim elim. daha once 2 gunde gelmisti ups ile bakalim bu sefer kac gunde gelicek. elime ulasinca burda paylasirim

25inde verdiğim sipariş üstünden tam tamına 6 gün geçmiş hala memphis de ne diyeyim şimdi bu fedexe wheyim bitti antremanlara gidemiyorum ban_

dhl nin gözünü seveyim 2 bilemedin 3 günde kapında

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı