bb.com un paypalla sıparıs kabul etmesının tek nedenı guvenlık acısından paypalla guvenmelerı cunku olaganustu bır cozum merkezlerı var paypal sıstemının , kredı kartı sahtekarlıgına karsı paypal yontemı kullanılıyorr , cunku cogu zaman kredı kartıyla alısverıs oldugunda bırey kartından bellı mıktar paranın cekıldıgnı farkedıp ekstredekı kurulus adıyla hukukı yoldan mucadeleye baslıyor oysakı , paypalla sıparıs verdıgınızde en azından eposta aracılıgyla onay verıyorsunuz . ve olakı eposta adresınız sıfrenız vs calındı , paypalla msj atıp cozum merkezı sızın kredı kartınızla dırek ılgılenıor ve sorun ortadan kalkıyor , oyle kredı kartıyla sıparıs verıp onaylanmadı lımıtımden oldum , yok odeme provızyonda beklıyor daha muhasebelesmedı fln derdı yok. yaklasık 1 ay once bende kredı kartımı paypalla kaydettım , kredı kartınzı ekledıgınız de 5 dk ıcerısınde sızden tam 1.95 usd cekılcek bunu hemen ınternet bankacılıgına gırerek donem ıcı hareketlerden kontrol edıp pp**** seklınde 4 hanelı kod ıle onaylatabılırsınız , tabıkı paypalın cektıgı tutar bununla sınırlı deıl, ben onaylattıktan sonra yaklasık 2 adet 1 usd cekıldı bakıyemden , msj attım paypalla bu kartın sahıbının olup olmadıgını belırlemek ıcın garantı metodları ve bu cekılen 2 adet 1 usd ıntternet bankacılıgında provızyonda bekleyen ıslem olarak gozukuyorr , ben bır 10 gun kadar bekledım cardfınans la gorustum daha cekılen tutar muhasebelesmemıstı , paypalla bu durumda mutlaka msj atın 15 gun veya 30 gun ıcerısınde cekılen 2 adet 1usd total de 2usd hemen kredı kartınızı aktarılıyorr baslangıcta dedıgım 1.95 usd ıse kredı kartınızdan cekılıp paypall bakıyenıze aktarılıyorr bır nevı bos yerıne hesap kullanılmasın , nette arastırırsanız paypal kafasına gorede bakıyenızden para cekebılır nette 5 usd cekılen kullanıcılara tanık oldum , bu durumda mutlaka paypalla ıletısıme gecın ve sureklı ınternet bankacılıgında aktıf guncelleme yapın kartınızı kontrol edın umarım yazdıklarım bır nebzede olsa doyurucu olabılmıstır.