Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar fedex 3 ila 7 arasında getirmiyor mu siparişi verirken öyle yazıyordu ama şu an takip sayfasında tahmini teslim tarihi 15 mart olarak geçiyor bugün verdim siparişi?

Son siparişimde banada 10 gün sonraya tahmini teslimat tarihi yazılmıştı fakat yola çıktıktan 2 gün sonra normale döndü ve söylendiği gibi 5 gün içinde elime ulaştı. Sendede tarih değişecektir.

yurt dışından alındığında maliyeti dahamı ucuza geliyor ?

isajesus netrition'dan aldım..iki defa airmaille birde fedexi deneyim dedim.Airmail 2 haftada geldi iki seferdede..Fedexi deneyim dedim 4. gün geldi..1 haftayıda bulabilir normaldir..Yurt içiler bile 3 günde gelebiliyor.

Şuan en güncel, sorunsuz, yani kredi kartıyla alınıp geri bildirimle falan uğraşılmayanı; iherb yada netrition gibi görünüyor sanırım sizce doğru mu ? Ayrıca fiyat/kargo açısından hangisi seçilmeli ?

İki siteden birini tercih edip ürün sipariş edeceğim nasipse. Advantage kredi kartı var ve sanal kart oluştırmadım (bilmiyorum)

Sipariş vereceğim yer ile kredi kartı adresimin kayıtlı olduğu yer de aynı değil.

Acaba bütün bu aşamaları; sanal kart oluştruma, siteden sipariş verme, ödeme yapma şeklinde detaylı olarak analatabilirseniz çok memnun olurum.

paypalle sorun olmayacağını söylemişlerdi arkadaşlar dün hesap açtım yapıkredi kredi kartından sanal kart ile 4.5 lira gibi bi ücret düştüler 4 haneli parola gelmeden ben alışveriş yapamaz mıyım yardımcı olur musnz?

bodybuilding.com dan paypal ile sorunsuz alışveriş yapılıyor kredi kartı kabul etmeme olayıda cv2 kodsuz parayı çekmeye kalkıyo bb.com para bloke oluyor doğal olarak sorun bu paypal dan verin siparişi iptal olucak girin live chat e neden iptal oldu diye sorun billing adress isticek paypal daki ile aynı olması lazım verin siparişiniz onaylanır kargoya verilir bu kadar basit

paypaldan kredi kartını onaylamanız lazım internet bankacılığından paypal ın çektiği tutarın yanında yazar 4 haneli kod onu paypal a geri bildirin işlem tamam

bodybuilding.com dan paypal ile sorunsuz alışveriş yapılıyor kredi kartı kabul etmeme olayıda cv2 kodsuz parayı çekmeye kalkıyo bb.com para bloke oluyor doğal olarak sorun bu paypal dan verin siparişi iptal olucak girin live chat e neden iptal oldu diye sorun billing adress isticek paypal daki ile aynı olması lazım verin siparişiniz onaylanır kargoya verilir bu kadar basit

paypaldan kredi kartını onaylamanız lazım internet bankacılığından paypal ın çektiği tutarın yanında yazar 4 haneli kod onu paypal a geri bildirin işlem tamam
teşekkür ederim gördüm gelmiş şifre hallettim 1-2 güne siparişi vercem

Arkadaşlar yurt dışından siparislerde UPS , Fedex gibi kargolarla ürün getirilirken adres türkçe adres olarak mı yazıyorsunuz...yoksa sokakları caddeleri ing. mi yazıyorsunuz???

Arkadaşlar yurt dışından siparislerde UPS , Fedex gibi kargolarla ürün getirilirken adres türkçe adres olarak mı yazıyorsunuz...yoksa sokakları caddeleri ing. mi yazıyorsunuz???

Türkçe yaz farketmez onlar sadece ülkene ve şehrine bakar daha sonra burdaki bayilerine geldiği vakit ürün kargocular zaten anlıyor, ben Türkçe karakter bile kullanıyorum şimdiye kadar hiç sorun olmadı netrition.com'da

Adres isim soyisim gibi belirteçlerde ö, ü, i gibi kelimeleri yazarken dikkatli olmalısınız çünkü kayıt yaparken o harfler düzgün bir şekidle çıksa bile kargonuzdaki adres bölümünde uzaylıca gibi çıkıyor.
İ yerine I, ı yerine i, ü yerine u, ö yerine de o'yu kullanın.

Adres isim soyisim gibi belirteçlerde ö, ü, i gibi kelimeleri yazarken dikkatli olmalısınız çünkü kayıt yaparken o harfler düzgün bir şekidle çıksa bile kargonuzdaki adres bölümünde uzaylıca gibi çıkıyor.
İ yerine I, ı yerine i, ü yerine u, ö yerine de o'yu kullanın.

Benim hiç başıma gelmedi bizim ev adresi biraz uzun olduğu için direk kopyala yapıştır metoduyla giriyorum adresi onda da Türkçe karakterler oluyor ama gene de dikkat etmek gerek heralde

Benim hiç başıma gelmedi bizim ev adresi biraz uzun olduğu için direk kopyala yapıştır metoduyla giriyorum adresi onda da Türkçe karakterler oluyor ama gene de dikkat etmek gerek heralde

Bodybuilding.com'dan alışveriş yaparken çok başıma geldi. Genel ve merkezi bir yerde ikamet ettiğim için pek bir sorun olmadı ancak daha köşe kıyı, pek işlek olmayan bir yerde kalsam adresimi bulamayabilirlerdi muhtemelen.

bb.com dan

GASN020 Gaspari Nutrition SizeOn, 1290 Grams, Arctic Lemon Ice $38.98
Gaspari Nutrition SuperPump250, 800 Grams, Blue Raspberry Ice $34.89
Nature's Science Milk Thistle, 60 Capsules - Buy 1 Get 1 FREE! $9.99
Bodybuilding.com Shaker Bottle, 25 Oz. $1.99 1 $1.99

netritiondan

Qty Item ID Price Total
1 270-0015 42.99 $42.99
Gaspari Nutrition PlasmaJet, 30 day supply

1 52-0201 28.95 $28.95
Universal Nutrition Animal Pak, 44 packs

1 84-0554 15.99 $15.99
Optimum Nutrition Glutamine Capsules, 1000 mg, 240 capsules

bunları ısmarladım, bb comun fiyatları netritiona gore daha dusuk gordugum kadarıyla, fakat 100 dolar ve lbs muhabbeti yuzunden mecburen 2 yerden siparis verdim. bakalım isallah sorun yasamayiz 2 yerde de.

bodybuilding com da sıparisi verdikten sonra otomatik iptal ettiler turkiye oldugu icin, livechatten ulasıp duzelttirdim.

bakalım isallah sorunsuz gelir.

sistemlerini update etmemisler hala, otomatik olarak cancel ediyor Turkiyeden paypal ile verilen siparisleri, yani sacmalamislar biraz sistemi duzeltmeden banner reklami koyarak :)

aynen soyledigimi soyledi, sistemin otomatik olarak Turkiyeden verilen paypal siparislerini iptal ettigini soyledi.

bb.com un paypalla sıparıs kabul etmesının tek nedenı guvenlık acısından paypalla guvenmelerı cunku olaganustu bır cozum merkezlerı var paypal sıstemının , kredı kartı sahtekarlıgına karsı paypal yontemı kullanılıyorr , cunku cogu zaman kredı kartıyla alısverıs oldugunda bırey kartından bellı mıktar paranın cekıldıgnı farkedıp ekstredekı kurulus adıyla hukukı yoldan mucadeleye baslıyor oysakı , paypalla sıparıs verdıgınızde en azından eposta aracılıgyla onay verıyorsunuz . ve olakı eposta adresınız sıfrenız vs calındı , paypalla msj atıp cozum merkezı sızın kredı kartınızla dırek ılgılenıor ve sorun ortadan kalkıyor , oyle kredı kartıyla sıparıs verıp onaylanmadı lımıtımden oldum , yok odeme provızyonda beklıyor daha muhasebelesmedı fln derdı yok. yaklasık 1 ay once bende kredı kartımı paypalla kaydettım , kredı kartınzı ekledıgınız de 5 dk ıcerısınde sızden tam 1.95 usd cekılcek bunu hemen ınternet bankacılıgına gırerek donem ıcı hareketlerden kontrol edıp pp**** seklınde 4 hanelı kod ıle onaylatabılırsınız , tabıkı paypalın cektıgı tutar bununla sınırlı deıl, ben onaylattıktan sonra yaklasık 2 adet 1 usd cekıldı bakıyemden , msj attım paypalla bu kartın sahıbının olup olmadıgını belırlemek ıcın garantı metodları ve bu cekılen 2 adet 1 usd ıntternet bankacılıgında provızyonda bekleyen ıslem olarak gozukuyorr , ben bır 10 gun kadar bekledım cardfınans la gorustum daha cekılen tutar muhasebelesmemıstı , paypalla bu durumda mutlaka msj atın 15 gun veya 30 gun ıcerısınde cekılen 2 adet 1usd total de 2usd hemen kredı kartınızı aktarılıyorr baslangıcta dedıgım 1.95 usd ıse kredı kartınızdan cekılıp paypall bakıyenıze aktarılıyorr bır nevı bos yerıne hesap kullanılmasın , nette arastırırsanız paypal kafasına gorede bakıyenızden para cekebılır nette 5 usd cekılen kullanıcılara tanık oldum , bu durumda mutlaka paypalla ıletısıme gecın ve sureklı ınternet bankacılıgında aktıf guncelleme yapın kartınızı kontrol edın umarım yazdıklarım bır nebzede olsa doyurucu olabılmıstır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı