arkadaslar selam, iherbten 5 lbslik siparis verdim mrm l carnitine liquid,mrm cla ve mrm bcaa olmak uzere 3 adet, an itibariyle su anda leipzig almanyada oldugunu goruyorum fakat dhl sayfasinda gelicek adres kisminda sadece istanbul,turkey yaziyor. Daha once alisveris yapanlarda tam adres mi yaziyordu? yardimci olursaniz sevinirim tesekkurler
Optimum 100% Whey Protein, 5 Lbs., Extreme Milk Chocolate
Harbinger Training Gloves With WristWrap, Large
ALLMax Nutrition Caffeine, 200mg/100 Tablets
MRM Glucosamine Sulfate, 60 Capsules
79$ + 49$ kargo = 125 $
yeni verdim siparişi 10 lbs yemedi![]()
Optimum 100% Whey Protein, 5 Lbs., Extreme Milk Chocolate
Harbinger Training Gloves With WristWrap, Large
ALLMax Nutrition Caffeine, 200mg/100 Tablets
MRM Glucosamine Sulfate, 60 Capsules
79$ + 49$ kargo = 125 $
yeni verdim siparişi 10 lbs yemedi![]()
evet bb.com paypal üzerinden ödedim gene
SSUO dıkkat edersen vıdeoda kı goruntulere 10lbs paket uzunlamasına kolının ıcıne yatırılıyor yanı kolının yukseklıgıyle alakalı deıl ve 10 lbs lık paketler cuval seklınde oldugu ıcın en azından esnek ve sıkıstırılma ozellıgı var urun kargo yapılıdıgında vıdeo da gordugun gıbı 12 lbs yazıyor bu fena bır rakam deıl tek urun kolı kucuk , kolı acılsa bıle gumruk bandrolu vurulup gecer dıye dusunuyorum , bundan bır kac sayfa otede bır arkadasımız mrm 10 lbs gecırmıstı yaklasık 1 hafta once fln ve onunda 10 lbs lık paketı cuval seklınde yanı torbada gonderılmıs ve gecmıs ama uzerınde gumruk kontrolu yazıyor bence denemek te fayda var gecebılme ıhtımalı yuksek bb den sıparıs verınce kargo dahıl 136 dolar = 210 tl edıyor nerden baksan 60 tl kar dasın. urunun kargo edılmıs vıdeosunu koydum kı 10 lbs sıparıs etmeye usenen arkadaslar bu korkularını atsınlarumarım yureklı bırılerı cıkar, parayı denklestırsem ılk sıparıs veren kısı ben olcam ama saglam bır sponsor hala bulamadım
![]()
bu ıkıncı sıparısın sanırım daha once paypalla alısverıs yapıp ıkıncı kez paypalla odeme yaptıgında forumdakı kımı arkadaslarımıza ıkıncı paypal odemenızde sıparıs ıptal edıldı maılı gelmıcek denmıs, kımısınede tkr operatorle konusup teyıd ettırmenız gerek dıye soylenmıs operator tarafından. acaba sen 2. odemende paypalla hata maıl ı gelldımı yoksa artık senı sısteme kayıd etmısler mı yanı 2. paypal ve daha sonrakı paypal odemelerınde dırek onaylanıyormu sıparıs bu konuda bılgı verırsen sevınırım
biliyoruz ki fedex'in kargo takip sayfasıyla siparişlerimizi istanbula kadar izleyebiliyoruz..eğer ki siparişimi türkiye sınırları içinde de izlemek istiyorum diyorsanız,MNG kargoyu 444 06 06 dan arayıp,fedex takip numaranızı operatöre verip yurt içi takip numaranızı operatörden alabilirsiniz.Bu numara ile MNGnin sitesinden kargo takip bölümüne girip, 'tür' yazan bölümü 'ambar tesellüm' e getirerek kargonuzu sorunsuzca takip edebilirsiniz
hiç o kadar uğraşmana gerek yok)) daha önceki sayfalarda vermiştim tekrar vereyim
www.paketim.com (fedex türkiye servis sitesi) buradan takip yapabilirsin