Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Baban gümrükten adam tanıosa tabı o baska :)
Artık ıcındekını babama solemeden hallettırcem takılmaz ıns :D

fedex ve ups gümrük işlemlerini direk sisteme girdiği için sümen altı olmuyor , baban ordino ve %18 kdv yi ödedikten sonra analizsiz almana yardımcı olur anca :) , ordino ile kdv yi ödedikten sonra zaten battın

Arkadaşlar ebay dan cla almayı düşünüyorum ama markalar konusunda bilgi eksikliğim var hoodia tri-plex markanın adı .yardımcı olursanız sevinirim.Tavsiye ediceğiniz ürünleri dikkate alıcam

11.03 te amerikadan arkadasimin gondermis oldugu 5 lbs optimum protein tozu antalya gumruklu koli servisine ulasmis bir iki gune elime haber kagidi geldi...postaneye gittim, yanimda postanede dayisi calisan bir arkadasla gittim, adamlar gicik...1 saat dil doktum,bakin bu ilac degil ,saglik bakanligindan nasil izin kagidi getireyim size vs...yok adamlar nuh diyo peygamber demiyor...sunu farkettim olay kesinlikle gumruk memurunda bitiyor,adamin iyi gunundeyse cikarim verebiliri paketinizi ama yok kraldan cok kralci zihniyet sarmis heryeri....e nolucak bu dedim, 1 ay burda bekler sonra geri amerikaya gonderilir.ordan gonderen kisiye haber gider,gelir alir bide turkiye-amerika kargo parasini bi daha oder dedi piskin piskin...valla kendimi zor tuttum arkadaslar...sonra yanimdaki tanidik abi ben bisiler ayarlamaya calisiyim dedi...olmadi kutusu kalir icindekini aliriz un falan doldururuz onu geri gondersinler dedi:) bir umutla bekledim ancak oda olmadi...son 1 haftasi sonra ver elini amerika...
yani istanbul gumrugu belki ama antalya tarafinda oturan arkadaslar varsa hic bosuna ugrasmasinlar...

Forumu okumaya üşenen bu kadar hazırlopçu insan varken daha çok sipariş gümrüklerde heba olur arkadaşlar. Bir yandan ders olsun diyorum bir yandan da verilen paralara acıyorum. Para kolay kazanılmıyor. josh07 bu söylediklerim sana özel değil. Baksana senin üç mesaj üstünde başka bir arkadaş "10 lbs Optimum" diye bodoslama dalmış mevzuya...

evet okumaya usenen kafasina gore giden hazira konmak isteyenlere uyuz oluyorum bide sole bise var mesela benim siparislerim hep cok kucuk olur 3 parcayi ve 3 lbs yi gecmez ama anlamadigim onlardada uzerinde gumruk muayenesi icin calismistir bandi bulunuyor eger bu adamlar bunu aciyorlarsa icinde ne oldugunu gormuyorlarmi az da olsa destek urunu oldugu belli belkide hep fedexle getirttigim icin musterisini kotu durumda birakmamak icin firmanin yaptigi birseyde olabilir

moztin , uçak iner mallar ambara girer sonra rutin olarak seçilir açılır bakılır , tüm paketleri açıp bakmaya kalksa 1 kargo uçağındaki ürünler aynı gün içinde kontrol edilip nasıl sana ulaşır bunu aklın kesiyomu :) bant olayı tamamen formalite yersen lüpen yemessen gargara yap muhabbeti

ozaman dikkat cekecek supheli buyuklukte ve agirlikta olanlar aciliyor sadece burdan bunu cikarabiliriz aslinda haklisin yuzlerce paket geliyodur hepsine bakmaya kalksa cok surer kucukleri yolluyo buyuk ve agir olanlar kontrol ediliyo demekki birazda ogunku yogunluga bagli ozaman

Yurtdışı sipariş...

Selam arkadaşlar

Netrition dan sipariş vermeyi düşünüyorum, okuduğum kadarıyla ağırlık ile ilgili sıkıntı oluyormuş. Bu ürünleri getirtmeyi planlıyorum bunların ağırlığı hakkında fikri olan varmı ?

[FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Universal Nutrition[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1] Animal Pak [/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]88 packs[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Universal Nutrition[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Animal Stak [/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]21 packs[/SIZE][/FONT]

Mevzuya "bodoslama dalarak" önceki muhtemel 5-10-20(-..137) sayfayı oturup okumadan, sadece evet/hayır cevabı verilecek kısa bir soru sorduğum için bana tepki gösteren ve "uyuz ettiğim" arkadaşlardan özür dilerim.

Selam arkadaşlar

Netrition dan sipariş vermeyi düşünüyorum, okuduğum kadarıyla ağırlık ile ilgili sıkıntı oluyormuş. Bu ürünleri getirtmeyi planlıyorum bunların ağırlığı hakkında fikri olan varmı ?

[FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Universal Nutrition[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1] Animal Pak [/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]88 packs[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Universal Nutrition[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Animal Stak [/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]21 packs[/SIZE][/FONT]

Bu ürünlerde ağırlıktan yana bir çekincen olmasın.

Ağırlıktan öte koli boyutu çok önemli.

Bu ürünler büyük boyutlu ürünler değil.

Sorun çıkacağını sanmıyorum eğer ki yağmursuz güne kafana hiç yıldırım inmediyse:)

fedex ve ups gümrük işlemlerini direk sisteme girdiği için sümen altı olmuyor , baban ordino ve %18 kdv yi ödedikten sonra analizsiz almana yardımcı olur anca :) , ordino ile kdv yi ödedikten sonra zaten battın

Bugun telefon etti peder malım gümrükten geçirildi. Hiç bir şey de ödemedim çok bilgili firebird.

miracle sen ürünü neyle getirdin ? eğer airmail ise benden özür borçlusun çünki ben fedex ve ups ile sorun çıktığını sölemiştim , eğer fedex ve ups ise senden ricam takip numaranı şuraya yazarsan gözümüzle görelim

moztin , uçak iner mallar ambara girer sonra rutin olarak seçilir açılır bakılır , tüm paketleri açıp bakmaya kalksa 1 kargo uçağındaki ürünler aynı gün içinde kontrol edilip nasıl sana ulaşır bunu aklın kesiyomu :) bant olayı tamamen formalite yersen lüpen yemessen gargara yap muhabbeti

firebird peki ahl de muhafaza memurlarının gözetiminde yapılan x-ray kontrölü ve fedexin işleme merkezinde yapılan x-ray kontrolüne ne diyorsun.. tüm paketler banttan geçiyor ve herşey apaçık ortada.. varsa bunla ilgili, kontrol etmedikleri ile ilgili bir bilgin paylaşırsan sevinirim.. ptt avpim de bile x-ray cihazı var gözümle gördüm..

firebird peki ahl de muhafaza memurlarının gözetiminde yapılan x-ray kontrölü ve fedexin işleme merkezinde yapılan x-ray kontrolüne ne diyorsun.. tüm paketler banttan geçiyor ve herşey apaçık ortada.. varsa bunla ilgili, kontrol etmedikleri ile ilgili bir bilgin paylaşırsan sevinirim.. ptt avpim de bile x-ray cihazı var gözümle gördüm..

xray cihazında sadece elektronikleri tespit ediyolar , eğer senin dediğin gibi yapsalar tıbbi sarf malzemelerinden tut printer kartuşuna kadar açıp bizzat kontrol etmeleri lağzım

arkadaşlar slm ben netrotion.com dan 2 adet 210 luk hydroxycut hardcore sipariş vermek istiyorum sizce nasıl olur veriymi,ayrıca bütün sayfaları takip ediyorum ama bu ürünün kaç lbs oldunu bilmediğim için sormak istedim
ayrıca 57 $ + 57 $ + fedex yani 144 -150 $ tutcak nedersiniz?

berbes gecmezse bikini giyerim :) rahat ol 3-4 güne kapında

bikini giymene gerek kalmadı :)Siparişten 5 gün sonra elime ulaştı..Eğer haftasonuna denk gelmese 3 günde elimde olacaktı

Arkadaşlar gerekli izinler nasıl alınıyor ve ortalama ne kadar tutmakta. İzinleri almak için önce ürünün gelmesi mi gerekmekte? Tam olarak anlatabilir misin, kusura bakmayın önceki sayfaları okumadım. Eğer bu izinler 50 tl civarı tutarsa, yine yurtdışından getirtmek daha mantıklı.

edit: Avustralya'dan kuzenim gelecek, onunla beraber amino acid getittirmeyi düşünüyorum ama kendisinde pek bodyci tipi yok. Havaalanı gümrüğünde, ne söylerse geçirebilir. "Kuzenime getirdim" derse ristkli olur mu ya da "ben kullanıyorum" mu demeli?

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı