Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
dostum hayırlı olsun,,, gözün aydın... senin adına çok sevindim... maşallah şanslı adamsın :) $100 sınırını biraz geçmişti ama neyseki sorun çıkarmamışlar... dilerim faydasını görürsün... kolay gelsin...

100 dolar değil 100 euro !!!!
ama bu sınırla supplementlerin alakası yok !!!!
paket tespit edilirse isterse 1 euroluk mal olsun gümrük işlemi görür

optimum bcaa 200 tablet
animal cuts
Hydroxycut Hardcore 120 tablet
[FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Xtend, Refreshing Orange[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]420 grams[/SIZE][/FONT]
toplam 99.68 dolar tutuyor. Firebird kardeş yazıların korkutuyor bir türlü cesaretimi toplayamadım :-(
Nedersiniz arkadaşlar sipariş vereyem mi?

xtendi çıkartıp ver

firebird ağırlık olarak söyledin ama bence Hydroxycut Hardcore u yada optimumu cıkartsın zaten cuts var xtend sağlam ürün kullandım

ben yazamadim dun arkadaslar siparislerim dun itibariyle sorunsuz elime ulasti abartmadiktan sonra bir sorun cikmiyor ama lutfen abartmayin hic gerek yok zaten herturlu buradan ucuza aliyorsunuz diger insanlarin siparislerinide riske atmayin

1 Adet Animal M-Stak
1 Adet 2 Lbs Optimium Casein Protein

Bunları şu an itibariyle sipariş verdim..Toplam değerler Kargo hariç 58 dolar civarı..Gümrükte sorun olurmu acaba

berbes gecmezse bikini giyerim :) rahat ol 3-4 güne kapında

Selamlar,

Kiz arkadasim Milano'da (Italya) yasiyor. Italyan bir firmadan net ustunden 5kg'lik scitec protein tozu alip kendisine yollattim. Pazar gunu Istanbul'a geldiginden yaninda getirir diye dusundum.

Bugun itibariyle gelmis paket lakin getirmeye cekiniyor kiz. Nedeni ise bildiginiz legen boyundaki yogurt kovasi ile gelmis. Kameradan gosterdi, hakikatten de devasa bir yogurt kabini andiriyor kutu. Gereksiz yere kocaman yapmislar, toz zaten yalnizca yarisini kapliyor.

Kiz arkadasimin getirmeye cekinmesinin sebebi tozu baska bir sey zannetmeleri havalaninda ve laboratuar testi v.s istemeleri. Fatura yollamamis aldigim yer dolayisiyla bundan dolayi da cekiniyor. Ote turlu fatura elde olsa gosterince belki bir yarari olurdu.

Boyuttan oturu valize falan da sigamayacak bir sey. Polis bu ne ac dese icinde 5 kilo cikolata kokulu toz.

Daha once arkadaslarim ABD'den getirmislerdi yanlarinda fakat cantada olunca dikkat cekmiyor sanirim.

Sozun ozu, bu koskoca sey havaalanindan gecmez degil mi? (daha dogrusu Italyanlardan gecmez diyelim, kildirlar). Bir yol onerebiliyor musunuz? Inanin devasa bir kutuya sahip; elde tasinsa direk "che cazzo é ?" (ne ulan bu?) denilecek cinsten.

Kargo ile yollatsam gumrukde keza bu sefer boyuttan dolayi takarlar (optimum whey 4.5kg'nin kutusu gibi optimum boyutta degil, gereksiz derecede buyuk, legen diyim anlayin) hem de fiyati astarindan fazlaya gelir.

Son sans, babasi ordaki tirci arkadaslarindan birine vericek Istanbul'a gelen. Gerci bu son dusuncem.

Ne yapmali etmeli?

Bundan sonra netrition'dan veririm optimum whey 4.5kg siparisimi usps ile getirttiririm 3 haftada. Italya kadar belali olmaz. Bir halletsem su isi.

Senin yapman gereken kız arkadaşına söyliceksin kovayı acıcak normal temiz bi poşetin içine doldurcak malzemeyi büyük bebek bisküvisi kutuları var onun icine koyabilir agzını bantlıcak olacak bitecek yada buna benzer daha farklı bi yöntemde olabilir.

ben yurt dısından abercrombie getiriodum fedexle gümrükte kaldı 600 dolarlık malım 1.200 ytl ye mal oldu çıkarması imza atmak için bile rüşvet ödüosnz gümrükçülerin eline düşmeyin yasal olarak geçiş 100 dolar bu rakam takılmıyor ama çin malı ise yandınız kota almanız gerekiyor bitmeyen bir işkence yani.

animal stak animal pak ve 4lbs nitrotech protein tozu 113$ - kargo dadhıl 170. 2 paket halınde gelıcek yazıyor. Gümrüge takılma ıhtımalı bıraz fazla ama gecer inş.

Takılırsa ne yapmak gerekıyor sizce?

kusura bakma ama mal fedex veya ups ile takılınca 1 bardak soğuk su içiyosun ve herşey unutuluyor

benim bide merak ettigim birsey var kutular gelince gumruk muayenesi icin acilmistir diye bir bant oluyo ustunde madem aciyolar muyane icin bunun supplement oldugunu gormuyolarmi el koymuyolar yoksa acmadan yapistiriyolarmi o bandi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı